την εβγαλα μολις το ξετουβλιασω θα το δοκιμασω αν φταει αυτο εγω θα παθω εγγεφαλικο και εσενα θα σου στειλω 10 καφεδες να σε ευχαριστησωΟ/H baxalo έγραψε:
στο εχω ανεβασει στο προηγουμενο ποστ.
αυτο που σε ειπα πριν και για την θηκη, ισχυει.. τωρα που γαφω μπορει να εκανα 5 restart μεχρι να μπω στο twrp γιατι δεν επιανε το vol+ xaxaxa.. ξηλωσα την θηκη (εχω την διαφανη που ειχε η συσκευασια) και επιασε με τη μια.απλα στν διαδικασια να περασεις πρωτη φορα το twrp εχεις μια ευκαιρια να πιασει ο συνδυασμος. αρα!
[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)
-
-
baxalo is THE MAN!!!
Στάλθηκε από το joyeuse μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Οι πρόσφατες Original ROM για το Joyeuse είναι οι παρακάτω...
MIUI 12 - Global >>> miui_JOYEUSEGlobal_V12.0.1.0.QJZMIXM_c98b027c0f_10.0.zip
MIUI 11 - EEA >>> miui_JOYEUSEEEAGlobal_V11.0.6.0.QJZEUXM_c4b7c35845_10.0.zip
Θα παρακολουθείτε εδώ για τις αναβαθμίσεις σε πρόσφατες επίσημες ROM της Xiaomi >>> MIUI 11 & 12 EEA & Global ROMS : Η λίστα με τις τελευταίες ενημερώσεις από την Xiaomi (Download Links - 12/11/2020 Update) - News from Xiaomi Miui Hellas -
το θεμα ειναι οτι το EU-EEA ειναι ρυγμενο απο τους "κοντους" ολο 11 και 11.θα ερθει η 12 η ξεχασαν μεσα στον κυκεονα μοντελλων για τη
Redmi Note 9/S/Pro
Redmi Note 9S Global
Redmi Note 9S India
Redmi Note 9S RU
Redmi Note 9S EEA
Redmi Note 9 Pro EEA
Redmi Note 9 Pro Global
Redmi Note 9 EEA
Redmi Note 9 RU
Redmi Note 9 Global
Redmi Note 9 Pro ID
Redmi Note 9 India
Redmi Note 9 ID
Redmi Note 9 Pro Max India
ν ιδια συσκευη οτι υπαρχει 9 pro eu? -
Ο/H stauros2653 έγραψε:
ξεχασαν μεσα στον κυκεονα μοντελλων για την ιδια συσκευη οτι υπαρχει 9 pro eu?
-
Επανήλθα, όχι για καλό.
Προσπάθησα να ακολουθήσω τις οδηγίες του baxalo για να το ξεbrickάρω και να δοκιμάσω πάλι να περάσω TWRP αλλά όταν τρέχω το windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat σου ζητάει αν συμφωνείς για wipe και μόλις πατάω Υ κλείνει το παράθυρο και δεν γίνεται τίποτα. Περίμενα και κανά 5λεπτο αλλά τίποτα. Στο μεταξύ, είναι σωστό όταν δίνω adb devices να μη μου γυρνάει τίποτα ενώ όταν δίνω fastboot reboot να μου γυρνάει το όνομα της συσκευής; -
σωστα κανει γιατι ειναι σε fastboot το κινητο.
ανοιξε ενα cmd και πανε στη διαδρομη που εχεις τα αρχεια και τρεξτο απο εκει το windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat ωστε να δεις τι σφαλμα σε εμφανιζει.
κι ενα "χαζο".. πατας αγγλικο Υ, σωστα? γιατι οτιδηποτε αλλο πληκτρο ή ελληνικο χαρακτηρα, κλεινει και δε προχωραει η εγκατασταση.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Ήθελε cmd φαίνεται.Έχω πάλι τηλέφωνο, ευτυχώς!
Σε ευχαριστώ πολύ baxalo.
Θα ξαναδοκιμάσω TWRP -
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
@baxalo μολις πηρα την 12 για twrp και ρουτ ακολουθω τον αρχικο οδηγο η κατι αλλο;
τι εκδοση εχεις τωρα και τι θες ακριβως να κανεις?Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
Βγήκε σήμερα και η επίσημη ΕΕΑ MIUI 12 ROM για το Joyeuse (RedMi Note 9 ProEU) >> miui_JOYEUSEEEAGlobal_V12.0.1.0.QJZEUXM_dc8e184acb_10.0.zip
Θα παρακολουθείτε εδώ για τις αναβαθμίσεις σε πρόσφατες επίσημες ROM της Xiaomi >>> MIUI 11 & 12 EEA & Global ROMS : Η λίστα με τις τελευταίες ενημερώσεις από την Xiaomi (Download Links - 12/11/2020 Update) - News from Xiaomi Miui Hellas -
Ο/H baxalo έγραψε:
στο εχω ανεβασει στο προηγουμενο ποστ.
αυτο που σε ειπα πριν και για την θηκη, ισχυει.. τωρα που γαφω μπορει να εκανα 5 restart μεχρι να μπω στο twrp γιατι δεν επιανε το vol+ xaxaxa.. ξηλωσα την θηκη (εχω την διαφανη που ειχε η συσκευασια) και επιασε με τη μια.απλα στν διαδικασια να περασεις πρωτη φορα το twrp εχεις μια ευκαιρια να πιασει ο συνδυασμος. αρα!
Μια ερώτηση τώρα είχε κανείς θέμα με ενεργοποίηση sim για να κάνω επαναφορά μυνήματα και call log από xiaomi cloud?Δεν την ενεργοποιεί λέει error activating sim..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες