Διαφήμιση

[JOYEUSE] Οδηγος μεταβασης απο EU σε GLOBAL + root (OLD)

• Ο/H stauros2653 έγραψε:

κατ αρχας να ευχαριστησω τον @baxalo για τον χρονο που διαθετει να μας βοηθησει.στο προβλημα τωρα που εξακολουθει.τα δεδομενα 1 τηλεφωνο με μανησια εκδοση 2 γινετε αναβαθμηση σε 12 μανησια 3 γινετε ξεκλειδωμα 4 ενεργοποιηση εντοπισμου σφαλματων 5 σε windows 10 εκτελεση adb και δοκιμαζω καθε εντολη που κατεβαζει το "θολωμενο μου μυαλο"
      Η εντολή είναι fastboot flash recovery [όνομα αρχείου]
      Προσεξε τα κενά σου
      Το κινητό το αναγνωρίζει όταν βρίσκεται σε fastboot?
    • αυτο εκανα και κανω απο το μεσημερι αλλα γραφει "fastboot commant αγνωστο" η κατι τετοιο.εχω περασει ρεκοβερυ σε ρμν 7 σε ρμν 5 και στο αλλο μου 9προ αλλα εδω δεν βγαζω ακρη.ειχα λαπτοπ με windows7 αλλα λογω ζημιας πηρα αλλο με 10 και ισως να κανω κατι λαθος λογω αλλαγης περιβαλλονοντος.EDIIIITTTT το καταφερα ηθελε πριν το fastboot να περασω τα .\ τωρα γιατι δεν ξερω παντως πηρε την εντολη κ προχωρησε.περναω την XTRV 12 και πιστευω να μην κανω λαθος τωρα.
    • το πριβαλλον του twrp νεο και αγνωστο τι επιλεγω για φορμα και wipe?
    • Διαφήμιση
    • Αν η συσκευή σου

Ο/H stauros2653 έγραψε:

το πριβαλλον του twrp νεο και αγνωστο τι επιλεγω για φορμα και wipe?
      1. Αν η συσκευή σου έχει κάποια επίσημη ROM της Xiaomi, θα πρέπει να πας στο μενού Wipe στο Recovery και να κάνεις Format Data.
      2. Αμέσως μετά θα πας πάλι στο βασικό μενού του Recovery - θα επιλέξεις Reboot και επιλέγεις Reboot στο Recovery.
      3. Μόλις κάνει Reboot στο Recovery και πάλι, θα συνδέσεις την συσκευή σου στο PC και θα ρίξεις χύμα μέσα την XTRV ROM που κατέβασες.
      4. Μετά θα πας στο Install, θα επιλέξεις το αρχείο της ROM που έβαλες από το PC σου και θα την κάνεις εγκατάσταση.
      5. Μόλις τελειώσει η εγκατάσταση, θα κάνεις από το Recovery Reboot στο System αυτή την φορά και θα περιμένεις αρκετή ώρα για να μπει στο MIUI, όπου και θα κάνεις Setup όλα από την αρχή.

ΥΓ.... επειδή το format Data θα σου διαγράψει τα πάντα από την συσκευή σου, καλό είναι αν έχεις αρχεία που τα χρειάζεσαι να τα αντιγράψεις πρώτα στο PC πριν προχωρήσεις στα παραπάνω βήματα. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • μολις μπηκα.. τι εγινε? προχωρησες χωρις το μπαμ?? χαχα
      εισαι στο orange fox τωρα και θες να προχωρησεις στην 12?

με αρεσει που διαβασες οτι εγραψα. χαχαχ.. 10 φορες λαθος εδινες την εντολη. χεχεχεχεχ... :)
      ησουν σε powershell βλεπω. οχι σε απλο cmd. ισως εκει εγινε το "μπερδεμα", δε ξερω..
      θα μας παρει πρεφα ο @amavroudis και θα κοροιδευει :)

πατας τον καδο κατω..
      επιλεγεις daliv/cache και cache και συρεις την μπαρα δεξια.
      μετα πας στην διπλα καρτελα που λεει format data.. γραφεις yes και enter. σβηνει τα παντα (backup ελπιζω να εχεις παρει :) )
      πας μετα κατω δεξια στις 3 παυλες -> reboot -> recovery

μολις μπει παλι στο recovery βαζεις την ρομ που θες και τελος.

και μια ερωτηση. απο official 12 περασες το recovery κατευθειαν, χωρις προβλημα?
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • αυτο που εχασες ειναι το χλωμιασμα μου οταν δεν εμπαινε και το υπερχλωμιασμα μου οταν μπηκα σε orange και δεν ηξερα τι επιλεγω τελος καλο τελικα τωρα το σεταρω με την δικη μας 12 ευχαριστω τα παιδια που βοηθησαν και ιδιαιτερα εσενα @baxalo ευχαριστω και παρολο που πιστευω οτι κατι ξερω σε αυτα τα θεμματα τελικα "εν οιδα οτι ουδεν οιδα" και "γυρασκω αει διδασκωμενος" edit επρεπε να βαλω πριν το "fastboot" τα .\ ετσι μονο πηρε εντολη η μπορει και να αγανακτησε με εμενα και να μου εκανε χαρη χααχχ
    • σα να λεμε, εφτασε το σκ... στην καλτσα ενα πραμα χαχαχαχ

δε με ειπες.. το twrp το πηρε απο την 12 κατευθειαν?
      το ./ μαλλον λογο powershell.. να προτιμας το κλασικο cmd..
    • Διαφήμιση
    • λογω αγνοιας απο windows10 δεν ξερω πως να βαλω adb commant,οντως απο powershel εγινε.νιωθω σαν να ξαναπηρα το τηλεφωνο.απο την μανησια που δεν ειχε κανενα θεμα δεν με βολευε ο dialer και o browser. EDIT ξεχασα να απαντησω ναι το πηρε απο την μανησια12 κατευθειαν..
    • Καλησπέρα παίδες.
      Έχω στήσει ένα twrp για redmi note 9 - + pro joyeuse , curtana , κλπ.
      Όποιος έχει την διάθεση να το δοκιμάσει χωρίς να ρισκάρει κάτι ας μου πει να του το δώσω.

• Ο/H geoanto555 έγραψε:

Καλησπέρα παίδες.
      Έχω στήσει ένα twrp για redmi note 9 - + pro joyeuse , curtana , κλπ.
      Όποιος έχει την διάθεση να το δοκιμάσει χωρίς να ρισκάρει κάτι ας μου πει να του το δώσω.
      στειλτο φιλος να το δοκιμασω..
    • Joyeuse twrp test
      Δες το δεν ξέρω καθόλου να παίζει η αν έχει καποιο κόλλημα.

• Διαφήμιση
    • μονο μη βασιζεται στου mauronofrio.. δεν αποθηκευει ρυθμισεις. :)
      θα το δοκιμασω και θα ενημερωσω.. ευχαριστω..