Διαφήμιση

Restart κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Restart κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων

Καλή σας μέρα,
      Έχω αγοράσει εδώ και δύο μήνες το Redmi note 9 pro (64gb / με miui έκδοση 11.0.4.0 [QJZEUXM]) και από τις πρώτες μέρες μου παρουσιάζει το εξής φαινόμενο:
      1. Κάνει ξαφνικά επανεκκίνηση κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών κλήσεων και μόνο τότε.
      2. Όταν ξεκινάει και πάλι τη λειτουργία του, δεν μου ζητάει να βάλω τον κωδικό της κάρτας sim, απλά να ξεκλειδώσω το κινητό.
      3. Τέλος στο κάτω μέρος της εικόνας μου γράφει το μήνυμα "Η εύρεση συσκευής διακόπηκε απροσδόκητα".
      Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να ευθύνεται;
      Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
    • Ο/H MrSeras έγραψε:

"Η εύρεση συσκευής διακόπηκε απροσδόκητα".
      Κάνε αναζήτηση στις εφαρμογές - ρυθμίσεις και όπου βρεις εύρεση συσκευής απενεργοποίησε την...με κάποιο bug μοιάζει...
    • Έκανα απενεργοποίηση και πάλι μου το κάνει.
      Όταν ενεργοποιηθεί και πάλι η εύρεση συσκευής, τότε για ένα διάστημα 4-5 κλήσεων δεν γίνεται τίποτα και μετά έχουμε τα ίδια.
      Υπάρχει περίπτωση να ευθύνεται ο αισθητήρας που είναι στο ακουστικό; Γιατί έχω παρατηρήσει ότι δεν γίνεται επανεκκίνηση όταν μιλάω με hands free.
      Έκανα το sensor test και μου έβγαλε fail.
    • Διαφήμιση
    • εκανες τεστ τον proximity sensor (δειχνει 5 και αν βαλεις το χερι σου μπροστα παει στο 0 και pass) και σε εβγαλε fail?
      εχεις τζαμακι με μαυρο πλαισιο στην οθονη του κινητου σου?
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...