μπορει καποιος να μου πει ποιο μοντελλο ακριβως εχω? με τοσες εκδοσεις δεν ειμαι σιγουρος.αγορασμενο απο κοτσ..λο
ποιο μοντελλο εχω?
-
-
Redmi note 9 pro (joyeuse)
-
ευχαριστω,γιατι η xiaomi θα μας τρελλανει με τοσους κωδικους και μοντελλα.και μια ακαδημαικη απορια γιατι δεν το γραφουν καπου να ειμαστε σιγουροι?
-
Ο/H stauros2653 έγραψε:
ευχαριστω,γιατι η xiaomi θα μας τρελλανει με τοσους κωδικους και μοντελλα.και μια ακαδημαικη απορια γιατι δεν το γραφουν καπου να ειμαστε σιγουροι?
Στο γράφει -
Κανονικα δε θα έπρεπε να έχεις πρόσβαση σε μοντέλα που διατίθονται στην Ινδία ή κάπου αλλού μακριά, αλλά τι να κάνουμε που έρχονται και αυτά Ελλάδα...
Η Xiaomi δεν κάνει κάτι λάθος... Ένα μοντέλο φέρνει Ελλάδα. Και το όνομα που ρώτησες δεν είναι κάτι επίσημο. Η συσκευή σου ονομάζεται redmi note 9 pro και το γράφει στο σχετικά με το τηλέφωνο. -
-
αλοιμονο ξερω τι εχω.εννοω οταν θα αρχισουν τα μαγειρεμματα τι ονομα εχει. πχ ρμν 7(lavender) αυτο εννοουσα..το χαιδευτικο του ονομα
επισης οταν διαβαζεις το ρμν 9 προ ειναι το προ μαξ στην ινδια και το 9ς στην ινδια ειναι το προ σε εμας...ειναι να μην μπει μια μικρη αμφιβολια για το ποιο ειναι ποιο? (joyeuse αυτο ηθελα να μαθω)
-
Redmi note 9S (curtana)
Redmi note 9 pro (joyeuse)
Για ευκολία το 9 pro ξεχωρίζει γιατί έχει NFC. -
καλα κανει και το σιγουρευει ο φιλος..
απο το site της xiaomi CODENAMES. πουθενα το RedMi Note 9 PRO EU (Joyeuse)
ο διαχωρισμος στο xda XDA FORUM και στο XIAOMI.EU
ενα καλο προγραμματακι ειναι τo devcheck για να σιγουρευτει καποιος τι μοντελο εχει.
link: play.google.com/store/apps/details?id=flar2.devcheck&hl=el
screenshot: prntscr.com/u2cjg1Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες