Διαφήμιση

Πρόβλημα με μπαταρία σε Note 4X Mindo

• Πρόβλημα με μπαταρία σε Note 4X Mindo

Καλησπέρα σε όλους

Έχω ένα πρόβλημα με την μπαταριά του τηλεφώνου μου, μετα από 3+ , σπανίως κλείνει, χρόνια λογικό είναι να έχει πέσει η απόδοση της. Αντικατέστησα την μπαταριά με μια γνησιά μπαταριά έτσι έγραφε τουλάχιστον και απόδειξη αλλά είναι και ακριβώς ιδιά η παλιά και η καινούργια. Και εκεί άρχισαν τα τρελά στις δυο πρώτες φορτίσεις κόλλησε στο 97% και δεν πήγαινε 100% όσο και να το άφηνα, στην τρίτη φορά ενώ έλεγε 98% έβγαλα και έβαλα τον φορτιστή και έδειξε αμέσως 100%. Η μπαταριά δεν κρατάει όμως καθόλου στην αρχή συγκεκριμένα δεν έβγαζε μισή μέρα τώρα βγάζει μια με το ζόρι. Έκανα recovery τα ίδια.

Ενώ δουλεύει το τηλέφωνο δεν καταναλώνει σχεδόν καθόλου ενώ κλειστό άλλες φορές τίποτα άλλες τρώει μπαταρία, έχω βγάλει με BRT ότι δεν χρειαζόμουν διεργασίες μέχρι 3 να τρέχουν οι ιδιοποιήσεις να μην ανοίγουν την οθόνη εξοικονόμηση μπαταρίας ενεργή. Έχω κάνει και Calibration με ένα app ούτε αυτό βλέπω να έκανε κάτι

Ξέχασα να πω ότι ξαφνικά μετα την αλλαγή μπαταρίας δεν λειτουργεί το μικρόφωνο αλλά πιστεύω ότι ήταν τυχαίο σε μερικές μέρες θα έρθει το νέο και θα το αλλάξω να δω τι γίνεται. έχω δοκιμάσει ότι ήξερα μόνο να φτιάξω το deep sleep δεν μπόρεσα, είχα βρει παλιά ένα αρχείο που το έκανε αλλά δεν το βρισκω πλέον.

Οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε δώστε να μην μπει σε κατάσταση υπέρπτήσης

Έχω χρησιμοποιήσει διάφορους φορτιστές και xiaomi και Samsung και καλώδια τα ίδια κάνει

Ευχαρηστώ
    • Μάλλον η μπαταρία δεν είναι τελικά τόσο καλής ποιότητας :/

Με το κατάστημα που την πήρες μίλησες ?

ΤΟ deep sleep φαίνεται να λειτουργεί σωστά 2:39:00 λεπτά...
    • όχι θα την ξανά αλλάξω εάν δεν στρώσει, δεν ζεσταίνεται πάντως 32 βαθμούς στην φόρτιση και τα volt είναι πολύ καλά 4.200 εκτός φόρτισης 4.280 σε φόρτιση και 290-350 ma σε φόρτιση

Σε 7 ώρες που ήταν σε αναμονή σχεδόν 3 ώρες είναι οκ?
      Συν τον χρονο που ειναι ανενεργο απο της 7 εως τωρα
    • Διαφήμιση