[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 19/08/2021
- ROM
- Xiaomi
- Miui Stable
-
-
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (12/05/2021)
Έγινε απόσυρση όλων των Fastboot ROM μέχρι να διερευνηθεί το πρόβλημα που παρουσιάζεται σε κάποιες από αυτές.
Η διανομή των Fastboot ROM σταματάει προσωρινά μέχρι να γίνει Fix, και συνεχίζεται κανονικά η διανομή όλων των Recovery ROM.
Νέα MIUI 12 - Stable ROM (12-05-2021)
1) HMK30Pro_V12.5.2.0.RJKCNXM (lmi)
2) HMNote10Pro_V12.0.15.0.RKFMIXM (sweet)
>> Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας <<
*** Xiaomi Miui Hellas Team *** -
@GUZGUN διέγραψε τα ολα. Magisk κτλπ
Κατέβασε πάλι το magisk ενα σε apk και ενα σε zip. Καντα εγκατασταση. Μετα μπες στο github magisk απο την αναζητηση και βρες το canary. Καντο εγκατασταση πανω απο το υπαρχων. Θα σου βγαλει εκει που λεει εγκατάσταση οτι αντικαθιστει πχ το v22.1 με κατι γραμματα, δε θυμαμαι ακριβως.
Απο εκει και μετα δες επισης αν στο Google play σου λεει οτι η συσκευή ειναι πιστοποιημενη, απο τις ρυθμισεις. Αν οχι τοτε διεγραψε τις ενημερωσεις του google play και θα ξανακατεβουν αυτοματα μολις μπεις στην εφαρμογη. Τοτε θα δεις αν στο δειχνει σωστα. Απο εκει και μετα μπαινεις στο magisk, πας ρυθμισεις και πατας να γινει το magiskhide. Απο εκει μετα πας στα modules και κατεβαζεις magiskhide props config και κανεις εγκατασταση αυτο και μετα επανεκκίνηση.
Αυτα εκανα εγω και επιασε, με τα βηματα που σου πα.
Απλά μετα βαλε και να δεχεται απευθείας τις rooted εφαρμογές το magisk χωρις να σου πεταει το παραθυρακι. -
Δεν αλλαζει ο ηχος κλησης απο τις ρυθμισεις
Ουτε ο ηχος του ξυπνητηριου -
h 12.0.15 διορθωνει τα γνωστα θεμματα,πχ αιθητηρα εγγυτητας η να περιμενουμε την 12.5 miui?
-
προσπαθω να περασω την 12.0.15 σε ρμν 10 προ sweet αλλα βγαζει με κοκκινα γραμματα error.δοκιμασα με factory reset το ιδιο.τι να φταιει?
-
Δυστυχώς βρήκα και αλλο bug. Android 11 curtana. Οταν παω να κανω record μου κανει επανεκκίνηση το κινητό...
-
η εμεις κανουμε κατι λαθος (απιθανο) η οι βερσιον που δινουν οι κινεζοι ειναι για τα μπαζα.
-
Αν ξαναβάλω τη ρομ, θα μου απεγκαταστησει τις εφαρμογές;
-
Ο/H Task έγραψε:
Αν ξαναβάλω τη ρομ, θα μου απεγκαταστησει τις εφαρμογές;
Μόνο σε Fastboot ROM γίνεται κάτι τέτοιο. -
Είχα μπερδευτει. Να την ξαναβαλω μηπως και ξεκολλησουν αυτα τα bugs αλλιως θα περιμενω λιγο μεχρι να ερθει η επομενη ενημερωση. Κρατατε τα προβληματα που σας λεμε για να επιλυθουν στο μελλον;
-
υπαρχει κανεις με rmn 10 pro που να μην μπορει να περασει την 12.0.15 η μονο εγω "καταφερνω" κατι τετοιο?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0