Διαφήμιση

Redmi Note 7 Brick SIM

• την αλλαγη θα την κανεις με το hex editor .
      Τπτ παραπανω.
      Βρες ενα αρχείο για το κινητό σου
      πχ lavender global qcn και πέρασε το.
      Δες με τι ιμει ανοιγει \αν τα περνάει και μετά αλλαξε τα.
      Μηδενιζει με τις εντολές που σου έδωσα χθες..
      dd if - of
      θα σου δωσει σαν απαντηση
      records in - out
      σε καθε εντολή.

Σε περίπτωση που σφάλει το QFIL μαλλον θα πρέπει να μηδενίσεις πρώτα τα modemst κλπ

• Βρήκα ένα qcn για lavender το οποίο ειναι ίδιο σε μέγεθος με το κλασικό.
      Πάρε backup το δικο σου και δοκιμασε το.
      Σβησε την κατάληξη .txt
      Xiaomi Redmi Note 7.qcn.txt

• αρε γιωργο σε ευχαριστω.θα το δοκιμασω ισως αργοτερα η αυριο.αρκετη κουραση και αμα το πιασω την εκατσα.ευχαριστω οσους βοηθησανε παιδες.σιγουρα καπου θα δυσκολευτω οποτε θα ξανα"χτυπησω" δε καταλαβαβαυτο που λες να παρω δικο μου μπακ απ..εφοσον ειναι κατεστραμεβο το δικο μου qcn τι να το κανω..δε παιρνω αυτο που εστειλες και αλλαζω τα imei apla?αυτο εκανα χθες.
    • Διαφήμιση
    • Το δικό σου θα το πάρεις σε περίπτωση που είναι λάθος το qcn κ μετατρέψει το διαμέρισμα .
      Για να αλλάξεις ιμει θα πρέπει να τα βρεις ποια είναι.
      Οπότε το αφήνεις να μπουταρει κ τα βλέπεις αν όλα πάνε καλά.

• παιζει και να εκανα αυτο που δεν επρεπε..να ετρεξα qcn διχως να παρω μπακαπ..με τα τοσα που κατεβασα κολλησα και ενα ιο flofix..αδερφια σωστε μδ
    • τα ιμει τα εχω πανω στο κουτι,ναι..ισως εκανα ζημια γτι εκανα ριστορ χθες ενα qcn που βρηκα στο ιντερνετ :/
    • Προς το παρών δεν σε ενδιαφέρουν τα δικά σου ιμει.
      Πρέπει να βαλεις ένα λειτουργικό qcn το οποίο να επαναφέρει την baseband σου.
      Μετά τα αλλάζεις.
      Κάθε φορά που κάνεις κάτι καλά είναι να βάζεις screenshot για να βλέπουμε.
      Το λάθος που κάνεις είναι ότι ξεκινάς να κάνεις κάτι , δεν σου βγαίνει κ αντί να προσπαθείς να το ολοκληρώσεις πας σε άλλο κ άλλο.
      Έτσι μπερδεύεις τα πράγματα κ εμάς σύγχρονος.
      Ξεκινάς με qcn με qfil.
      Βλέπεις αν το ολοκληρώνει με επιτυχία κ αν επαναφέρει baseband.
      Αν όχι κοιτάς μήπως δεν είναι σωστό το αρχείο.
      Επίσης όπως σου είπα πολλές φορές δεν μπορεί να γράψει το qcn επειδή πρέπει να σβήσουμε τα modemst κλπ .
      Πάρτα με την σειρά όλα , κ βαζε φωτος

• Διαφήμιση
    • Γιωργο καλημερα φιλε.πριν λιγο εβαλα μια custom rom εβαλα vendor και enan custom kernel..πλεον εχω baseband και imei..Εδω θελω να σε ευχαριστησω απο καρδιας..εψαχνα ολο το google εκανα διαφορα αλλα τιποτα.Βοηθησες να συνδεθω σε diag mode.τωρα πως ξεμπλοκαρε ιδεα δεν εχω..να ρωτησω κατι τελευταιο?πως μπορω να παρω ενα σωστο μπακ απ,και τι να παρω μπακ απ ωστε να μην εχω ξανα ιδια προβληματα?ευχαριστω ολους σας παιδες
    • Βαλε twrp κατά προτίμηση κάποιο που έχει όλα τα partitions ,και πάρε με κείνο.
      Αυτό βέβαια δεν μπορεί να σε σώσει αν τροποποιηθεί κάποιο διαμέρισμα .

• γεια σου γιωργο.ως συνηθως με orangefox παιρνω ναι.καποιες φορες βγ;ζει σφαλματα στο ριστορ.ειπα αν εχει καποιο τροπο να παρω πιο β;θυ κ;ι σιγουρο μπακ απ..πχ οπως στα windows που παιρνεις image με acronis
    • Δεν ξέρω τι επιλογή έχει το orange.
      Στο δικό μου έχω τα πάντα κ απενεργοποιημένο τον χρήστη 999 (2ος χώρος ) για να μην βαραει σφάλμα
      Στο restore δεν ξέρω αν υπάρξει κάπου θεμα , Γενικά δεν βγάζει σφάλμα.
      Αν δεις κάτι το αναφέρεις

• Διαφήμιση
    • τι χρηστης ειναι αυτος?υπαρχει καποιο λινκ να διαβασω?και το twrp που αναγραφει η υπογραφη σου θελω φυσικα