το εκαβα αυτοναι..αλλα..δεν εβρισκε στο qfil diag οδηγο..καμια ιδεα ρε π;ιδες?σε win10 προσπαθησα.εβαλα οφισιαλ ρομ.πηγα σε qfil αλλα δεν εβρισκε τον οδηγο γιανα κανω φλασ
Redmi Note 7 Brick SIM
-
-
-
αποτι θυμαμαι δεν γραφει οχι..δεν ειμαι σιγουροςεχω αλλο κιν μαζι..ναι αλλα οραν δινω εντολη δε τι δεχεται..με πεταει παραθυρακι στο κιν τα κλασικα. tpt charge και κανονικα μεταφορα αρχειων..επισης τωρα ειδα πως εχει οδηγο qualcomm diag.εγω εβαζα απλα τον οδηγο οχι τον diag.δε ξερω αν εχει διαφορα
-
να φταινε τα windows?to defender?το εκλεισα αποσο θυμαμαι
-
-
τιποτα φιλε.κομπλαρα τελειως.και windows 8 ,εβαλα τιποτα..diag driver δε με βρισκει με τπτνα κανω ενα ριστορ το αρχειο.δε κανω κανα βημα σωστα?εχω δοκιμασει τοσα που κολλησα πληρως
-
-
επισης αυτοπου ρωτησες.baseband δεν γραφει..diag δε μπορω να βρω να κανω ριστορ το αρχειο.pfffff
-
Δινω ναι..ΑΛΛΑ/απο dial pad οταν δινω το *#*#177117#*# δε θυμαμαι ακριβως..δε με βγαζει κατι καποια επιλογη οπως λεει στους οδηγους..εχω βαλει λαθος ρομ?εχω βαλει λαθος,η οχι καποιον οδηγο??το redmi note 7 εχω..παλεω απο κυριακη...
-
windows 7 εβαλα...μπας και..με τα πολλα δε ξερω και τι εχω βαλει απο τα τοσα που εβαλα,και δε μου τρεχει οτι exe εχω
-
δε παει τπτ σωστα.
-
ειχα κρατησει και μπακαπ αλλα δε κανει κατι..efs modem κλπ..κανενα φως
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0