Διαφήμιση

αδυναμια"Συγχρονισμος ιστορικου κλησεων " σε Xiaomi Redmi Note 9

• αδυναμια"Συγχρονισμος ιστορικου κλησεων " σε Xiaomi Redmi Note 9

Καλησπερα σε ολοι την ομαδα Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Xiaomi Redmi note 9 το ξεκίνησα όλα καλά μετέφερα και τα αρχεία από Redmi note 5 όλα καλά μέχρι εδώ μετά όμως παρατήρησα ότι δεν αποθηκεύονται οι εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις μου κανένα νούμερο από μη αποθηκευμένους αριθμόυς είτε από επαφές μου .Έκανα επανεκκίνηση και Μ βγάζει ειδοποίηση ότι "Η Sim δεν είναι ενεργοποιημένη" και άλλη μία ειδοποίηση "Απέτυχε συγχρονισμός ιστορικού κλήσεων" έψαξα στο φόρουμ κλπ τιποτα δεν δούλεψε μήπως έχετε καμιά ιδέα αν έχετε αντιμετώπιση κάτι παρόμοιο ..Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
      Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις
    • Ο/H Sirapwins έγραψε:

Καλησπερα σε ολοι την ομαδα Αγόρασα πριν λίγες μέρες το Xiaomi Redmi note 9 το ξεκίνησα όλα καλά μετέφερα και τα αρχεία από Redmi note 5 όλα καλά μέχρι εδώ μετά όμως παρατήρησα ότι δεν αποθηκεύονται οι εισερχόμενες/εξερχόμενες κλήσεις μου κανένα νούμερο από μη αποθηκευμένους αριθμόυς είτε από επαφές μου .Έκανα επανεκκίνηση και Μ βγάζει ειδοποίηση ότι "Η Sim δεν είναι ενεργοποιημένη" και άλλη μία ειδοποίηση "Απέτυχε συγχρονισμός ιστορικού κλήσεων" έψαξα στο φόρουμ κλπ τιποτα δεν δούλεψε μήπως έχετε καμιά ιδέα αν έχετε αντιμετώπιση κάτι παρόμοιο ..Ευχαριστώ για τον χρόνο σας .
      Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακές ρυθμίσεις
      To καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις Εργοστασιακές ρυθμίσεις, να ξεκινήσεις από την αρχή το Setup της συσκευής και να δηλώσεις το ίδιο Mi Account & Google Account με αυτό που είχες και στο RedMI Note 5 και την ίδια SIM Card (ίδιο αριθμό) ώστε να κάνει αυτόματο συγχρονισμό και να σου κατεβάσει τα ίδια δεδομένα από το Mi Cloud και τα αντίγραφα που έχει κρατήσει και στο Google Account σου.

Με αυτό τον τρόπο, και θα γίνει σωστά η ενεργοποίηση της κάρτας SIM που έχεις, αλλά θα σου επαναφέρει σχεδόν τα πάντα από εφαρμογές - επαφές - κωδικούς με αυτά που είχες και στην παλιά σου συσκευή.

Όταν τελειώσει με επιτυχία ο συγχρονισμός, τότε μπορείς από την παλιά σου συσκευή να διαγράψεις τους λογαριασμούς που είχες και να την ελευθερώσεις, αν βέβαια το θέλεις. :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)