Συγνώμη για την καθυστέρηση της απάντησης μου αλλά έχω και 800 δουλειές ταυτόχρονα λόγο καραντινιερη.. λοιπόν.. Η εγκατάσταση είναι απλή... Ακολούθησα τις οδηγίες που είχε εδώ. . Όλα πήγαν καλά αλλά να ξέρετε κάποια στιγμή στην διάρκεια της εγκατάστασης θα κολλήσει για λίγη ώρα στην εγκατάσταση κάποιου αρχείου super. Η διαδικασία δεν διακόπτεται με τίποτα. Το αφήνετε και μετά από σχεδόν 5 λεπτά όλα τελείωσαν.. Ξανά κλειδώνει το κινητό και έχουμε τα πάντα ξανά όπως πριν. Μίλησα και για την εγγύηση στην αντιπροσωπεία και μου είπαν ότι αφού φοράει την official rom η εγγύηση λειτουργεί κανονικά αρκεί το κινητό να είναι κλειδωμένο με rom από Xiaomi και όχι custom. Εγώ παιδιά δοκίμασα και την xtrv και την eu. Δεν έμεινα ευχαριστημένος.. είδα αυτή και μου αρέσει πολύ.. Εμένα δεν με νοιάζει να είναι beadload. Με νοιάζει που προχθές έκανε official update από την Xiaomi.. και με νοιάζει και αυτό για να θυμάμαι τι λέω και πού !
Redmi note 9 pro eu to id για πολλούς λόγους
-
-
-
Μου κρασαρε σε κάποια σημεία όπως στην ηχογράφηση κλήσεων, στα θέματα όταν έμπαινα επίσης μου κρασαρε με το που έμπαινα να δω κάποια ενότητα. Στα μηνύματα κάποια στιγμή μου κρασαρε ενώ έστελνα μήνυμα και το νευρικό μου σύστημα βαραγε alarm σε βαθμό κακουργήματος.. κάποια στιγμή εκεί που ήταν ανοιχτό ξαφνικά έκλεινε και ξανά άνοιγε μόνο του. Με την eu με πήρε κάποιος τηλέφωνο και δεν μπορούσα να το ανοίξω να του μιλήσω με τίποτα.. Από τότε που έβαλα αυτή την ρομ όμως ξέχασα πως έχω τηλέφωνο να ασχοληθώ με τα προβλήματα του. Όλα άλλαξαν!!Η αγάπη γύρισε στον κόσμο και η γυναίκα μου με βλέπει πλέον με άλλο μάτι!! Χαμογελάω ξανά!!! Πήρα και ένα σκυλάκι και το ονόμασα Διονύση από την Indonesian ρομ !!! Είμαι ευγνώμων που η Xiaomi μου έδωσε το χαμόγελο που είχα χάσει!! Σε ευχαριστώ xiaomi!! ( Επιπτώσεις καραντίνας number 2)
-
-
Έχω σκυλάκι???!!!! Ελπίζω να βοήθησα όσο μπορώ.. μπορεί να μην έκανα κάτι σωστά αλλά όπως και να έχει σας ευχαριστώ που υπάρχετε σαν επιπλέον βοήθεια και μας προτείνετε λύσεις που δεν θα τις είχαμε σε άλλη περίπτωση.. συνεχίστε την καλή δουλειά! Και πάλι ευχαριστώ!
-
@glykoylis
Όλα αυτά τα προβλήματα που αναφέρεις υποδηλώνουν ότι δεν έγινε ποτέ σωστό Format Data στην συσκευή σου πριν από το Flash της XTRV ROM. -
Πολύ πιθανόν να είναι και έτσι.. 38 χρόνων μπάρμπας είμαι.. μπορεί κάτι να μου διέφυγε!!
-
Σιγα...
Οι περισσότεροι μεγαλύτεροι είμαστε... -
Ο/H glykoylis έγραψε:
Πήρα και ένα σκυλάκι και το ονόμασα Διονύση από την Indonesian ρομ !!!
Ο/H baxalo έγραψε:
αγκαλια με το σκυλακι σου :)
Ο/H glykoylis έγραψε:
Έχω σκυλάκι???!!!!
-
xaxxaxa φυγε βρε απατεωνα τωρα.. χαχααχαΔημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Ο/H glykoylis έγραψε:
Πολύ πιθανόν να είναι και έτσι.. 38 χρόνων μπάρμπας είμαι.. μπορεί κάτι να μου διέφυγε!!
Τι να πω δηλαδή και εγώ που πάτησα τα 56, θα πρέπει να νιώθω παππούς ? -
link για την indonisian? εβαλα την global και εχασα την ηχογραφηση....Με miflash την περναμε?
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0