[Miui 12 20.11.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H baxalo έγραψε:
σε rn7... το μενου με την ρυθμιση εντασης ηχων (πατώντας vol+-), πολυ σφαιρα δε κλεινει? σε δοκιμαζει τα αντανακλαστικα σου λιγο χαχαχα
edit: το DND απο το ιδιο μενου λειτουργει?
-
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Τρέχουσα ενημέρωση 20.11.18 (20/11/2020 16:15)
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Έγινε Re-Upload για τις παρακάτω συσκευές
MINote10_MICC9Pro (Tucana)
MI9LiteMICC9 (Pyxis)
HMK30SUltra_Mi10T (Apollo)
HMK20ProMI9TPro (Raphael)
HMK20MI9T (Davinci)
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H tarnanas έγραψε:
-
Ο/H leobahlis έγραψε:
this issue is from china beta....so we have to wait them to solve the issue...the reupload was for correct the device name that was showing the chinese version/model of devices
Στάλθηκε από το MI 9 LITE μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Καλημέρα σε όλους κ μπράβο στα παιδιά για το χρόνο που σπαταλούν για εμάς.
Χρόνια κάτοχος xiaomi κ χρήστης πάντα XTRV, δυστυχώς με το poco f2 pro κουράστηκα με τα συνεχή προβλήματα προσπαθώντας να βάλω twrp/XTRV..
Ελπίζω να βρεθεί οριστική λύση κάποια στιγμή κ να μπορέσω να την περάσω κ γω.
Κουράστηκα να ξαναπερναω fastboot roms κ σεταρισματα από την αρχή.
Εαν υπάρξει λύση θα παρακαλούσα να ενημερώσετε -
@Starbak Στο poco f2 βάλε αυτό twrp και κάνε format data, μετά κάνε reboor to twrp σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σου βάλε τη ρομ μεσα και κάνε install τη rom. Αν χρησιμοποιείς dual apps απέφυγε να τις χρησιμοποιήσεις τώρα καθώς υπάρχει πρόβλημα. Θα είσαι μια χαρά όπως σου είπα. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος θα μας διορθώσει ο @gkalen .
-
-
αν δεν εχει αλλαξει εκδοση android ή miui πας κανονικα, μονο με clean dalvik cache...
edit: και απο οτι βλεπω δεν εχει αλλαξει. android 10/miui 12 και οι 2 ειναι.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό... -
@kostas1alina
Χωρίς παρενέργειες αναλόγως πόσο τυχερός είσαι , έχουν δυσκολέψει τα πράγματα με το πίσω ακόμα και μιας βδομάδας Ρομ μπορεί να χτυπήσει κλήσεις και μηνύματα και παπαλα , θα ξαναπεράσεις την τελευταία για να επανέλθουν..
Αλλιώς υπομονή μια βδομάδα , ήδη τα πιο πολλά θα διορθωθούν στην επόμενη Ρομ .. -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα