Στο gingko μου εμένα δεν δέχεται από διάφορες εφαρμογές
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΔεν δέχεται τι ?Ο/H miltosdelis έγραψε:
Στο gingko μου εμένα δεν δέχεται από διάφορες εφαρμογές
Το κέντρο μηνυμάτων του παρόχου είναι σωστά περασμένο ? Δεν θυμάμαι που το είχα διαβάσει (νομίζω στο EU) ότι το είχε και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα και το έλυσε ξαναπερνώντας την ρύθμιση.Ο/H Nick Freegman έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά, sms στέλνετε; Mi 10 Pro δεν στέλνει ούτε με την μαμά εφαρμογή ούτε με της Google, απλά δεν στέλνει, γράφεις, πατάς αποστολή και δεν γίνεται τπτ.
Τι πρόβλημα έχει η αντιγραφή επικόλληση ? Μόλις δοκίμασα ένα παράδειγμα στην εφαρμογή του Google και έπαιξε κανονικά.Ο/H kostas1alina έγραψε:
Αντιγραφή Επικόλληση.Κακή διαχείριση μπαταρίας.
Δεν κρατάει τις φωτογραφίες στην κάμερα.
Μπαίνει στο αθόρυβο μετά από επανεκκίνηση.
Η μπάρα των ήχων τρέχει με απίστευτη ταχύτητα.
Και άλλα.......
Μάλιστα περίεργο. Τι να πω. Εκτός αν είμαι τυχερός που χρησιμοποιώ browser που δεν έχει αυτό το θέμα.Ο/H kostas1alina έγραψε:
@BanditGR
Αντιγραφή από chrome,opera,brave και επικόλληση σε viber, messenger, η σε μια καινούργια σελίδα σε οποιονδήποτε browser η οπουδήποτε....... δεν γίνεται.
σε ευχαριστω απο καρδιας..Ο/H kostakislarisa έγραψε:
@Starbak Στο poco f2 βάλε αυτό twrp και κάνε format data, μετά κάνε reboor to twrp σύνδεσε το κινητό με τον υπολογιστή σου βάλε τη ρομ μεσα και κάνε install τη rom. Αν χρησιμοποιείς dual apps απέφυγε να τις χρησιμοποιήσεις τώρα καθώς υπάρχει πρόβλημα. Θα είσαι μια χαρά όπως σου είπα. Αν έχω κάνει κάποιο λάθος θα μας διορθώσει ο @gkalen .
Κατέβασα και τον firefox.....Ο/H BanditGR έγραψε:
Μάλιστα περίεργο. Τι να πω. Εκτός αν είμαι τυχερός που χρησιμοποιώ browser που δεν έχει αυτό το θέμα.Ο/H kostas1alina έγραψε:
@BanditGR
Αντιγραφή από chrome,opera,brave και επικόλληση σε viber, messenger, η σε μια καινούργια σελίδα σε οποιονδήποτε browser η οπουδήποτε....... δεν γίνεται.