Μάλλον θέμα ρύθμισης είναι, αλλά άντε τώρα να βρεις ποια είναι. Στο μόνο πράγμα που πάει το μυαλό μου είναι μήπως κάποιες εφαρμογές δεν έχουν άδεια να χρησιμοποιούν τον clipboard. Ρίξε μια ματιά στην προστασία απορρήτου, μήπως είναι απενεργοποιημένο το clipboard access για κάποιες εφαρμογές. Θυμάμαι ότι πριν κάποιες ROM είχε ένα θέμα με μια μόνιμη ειδοποίηση, μήπως έχει ξεμείνει καμία κακιά ρύθμιση από τότε.Ο/H kostas1alina έγραψε:
Κατέβασα και τον firefox.....Τα ίδια....
Αντιγραφή επικόλληση δεν γίνεται
Το μόνο που βγάζει είναι το... συχνές φράσεις.
[Miui 12 20.11.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Για αυτή την εμφάνιση μπήκε σε άδειες κ το έκοψε...
Aπό Mi 9 Lite via Tapatalk -
Ο/H BanditGR έγραψε:
Ο/H kostas1alina έγραψε:
Κατέβασα και τον firefox.....Τα ίδια....
Αντιγραφή επικόλληση δεν γίνεται
Το μόνο που βγάζει είναι το... συχνές φράσεις.
Αυτό ήταν.......
"Κακή" ρύθμιση από προηγούμενες rom που είχαν πρόβλημα.
Αποκαταστάθηκε και όλα ok.
Ευχαριστώ πολύ. -
καλημέρα, μήπως επανήλθαν στην 20.11.18 τα ελληνικά στον dialer που είχαν χαθεί στην προηγούμενη?
-
Ο/H xnikos έγραψε:
καλημέρα, μήπως επανήλθαν στην 20.11.18 τα ελληνικά στον dialer που είχαν χαθεί στην προηγούμενη?
θα το δούμε σε κάποιες από τις επόμενες εκδόσεις. -
Και στο RN7 υπάρχει πρόβλημα το copy paste στο cm browser και στο chrome μου βγάζει αυτο
-
εχω κανει εκκαθαριση δεδομενων στην εφαρμογη αναβαθμιση αλλα μου βγαζει παλι ειδοποιηση για αναβαθμιση το ιδιο και στην προηγουμενη ρομ το εκανε.
-
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ
Dialer με Ελληνικά μέσω MTZ , το περνάμε από την εφαρμογή θεμάτων ..
Ελληνικά/Αγγλικά στο πληκτρολόγιο κλήσεων , αν περάσουμε Ελληνικά στον Dialer μέσω της XTRV θα δημιουργηθεί το εξής πρόβλημα , όποιο Αλλοδαπό μέλος χρησιμοποιεί την XTRV θα έχει τα Ελληνικά στον dialer , για να το αποφύγουμε αυτό τα μέλη που είναι Έλληνες και θέλουν τον Dialer στα Ελληνικά θα περάσουν το MTZ ..
Για να γίνει compile της εφαρμογής και να μπορούμε να έχουμε μέσω της Ελληνικής γλώσσας και τα Ελληνικά στον Dialer χρειάζεται περισσότερη δουλειά που πρέπει να γίνεται καθε βδομάδα , αν μπορέσουμε και ελαχιστοποιήσουμε αυτό το χρόνο ίσως προχωρήσουμε και σε compile , η λύση του MTZ όμως είναι πολύ εύκολη και δεν χρειάζεται καν να ξαναπερασουμε το MTZ μετά από φλασαρισμα , χάνεται με factory reset ή αλλαγή θέματος που περιέχει άλλον Dialer ..
DOWNLOAD
GreekDialer.mtz | by gkalen for Xiaomi
GreekDialer.mtz
SCREENSHOT
ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ
Κατεβάζουμε το MTZ αρχείο , ανοίγουμε την εφαρμογή θεμάτων ( Themes ) και πατάμε κάτω δεξιά στο "my account" ..
Επιλέγουμε "Themes" και μετά "Import" , πάμε στο φάκελο που έχουμε κατεβάσει το MTZ , το επιλέγουμε και πατάμε "ΟΚ" στη μπάρα που θα δούμε χαμηλά στην οθόνη μας ..
Γυρίζουμε πίσω και επιλέγουμε τώρα το "Theme components" , πάμε στην επιλογή "Dial Pad" και θα δούμε την προεπισκόπηση του Dialer , πατάμε και κάνουμε "Apply" ..
Είμαστε έτοιμοι , γυρίζουμε στην αρχική οθόνη και ανοίγουμε τον Dialer ..
ENJOY!!! -
-
Καλημέρα, εχω 9τ προ, το θέμα που έχουν κάποιοι με την σιγηση το εχω και εγώ και επιπλέον από την ημέρα της αναβάθμισης, 8 στις 10 κλήσεις έχουν πρόβλημα. ενώ βλέπω ότι είμαι γεμάτος σήμα με το που κάνω κλήση το σήμα πέφτει στο 0, δείχνει ότι ειναι σε κλήση αλλά δεν υπάρχει ήχος κλήσης όπως και κλήση επίσης. Πρέπει να κάνω 4-5 προσπάθειες τουλάχιστον για να γίνει κλήση.
-
Σε ποιο πάροχο είσαι;
Δομιμασε να επικοινωνήσεις μαζί του και να του πεις να απενεργοποιήσει το volte, vowifi.
Ή βάλε το κινητό σου μόνιμα σε 3g και δες...
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα