[Miui 12 20.11.18] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
-
....
-
-
Το αναβάθμισα όπως αναβάθμισα και όλα τα twrp της σειράς 10.
Για να ξεκινήσεις πρεπει να έχεις κατεβάσει μια fastboot rom γιατί ίσως να ρισκάρεις αν κάτι δεν πάει καλά.. -
Γιώργη αυτό με το dialer, εγώ που έχω global στο Mi 10 Lite πρέπει να κατεβάσω και γω τα 2 αρχεία mtz που αναφέρεις?
Προσπαθώ να καταλάβω που μπορώ να δω αν είναι ήδη "greek dialer"?
Νομίζω τώρα κατάλαβα τι είναι αυτό που αναφέρετει για το greek_dialer γιατί με μπέρδεψε το "αλλοδαπός" που αναφέρθηκε.Όχι λογικά δεν το έχω γιατί πρέπει να έχω αγγλικά σύμβολα!! -
Σε poco x3 δουλεύει τέλεια..
-
Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό νήμα, αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό οπότε...
α) Τι ακριβώς κάνει ο dialer και τι διαφορά έχει από το απλό πληκτρολόγιο κλήσης αριθμών?
β) Ο google dialer + contacts + messages που έρχεται με τις τελευταίες xtrv τι διαφορές έχει από τo ως άνω πληκτρολόγιο (?) της xiaomi?"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€" -
Ο dialer είναι το πληκτρολόγιο κλήσης αριθμών.
Είναι το αντίστοιχο πληκτρολόγιο κλήσης αριθμών της google. Αντίστοιχα και οι άλλες εφαρμογές της google για τα μηνύματα και τη διαχείριση επαφών.
Υπάρχουν λειτουργίες των εφαρμογών της Xiaomi που δεν έχουν οι αντίστοιχες της google. Σαν παράδειγμα η ηχογράφηση κλήσεων... -
Το έψαξα λίγο, είδα ότι έχει κάποιες ενδιαφέρουσες λειτουργίες , όπως caller id ακόμα και για άγνωστους αριθμούς, φραγή σε ύποπτα νούμερα κ.λπ. αλλά δεν ξέρω τι απ' όλα αυτά λειτουργούν στα ελληνικά δίκτυα. Είναι εύκολη η εναλλαγή μεταξύ των δύο?"στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα