Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Όχι, κανε φλας και boot και αν δεν μπει πες μου να σου κανω αυτο που είχες.
-
-
@geoanto555 το twrp +tools για το mido εχει κανα θεμα; το φλασαρω απο το twrp 3.2.2 κι ενω ολοκληρωνεται κανονικα το flash, κανω reboot στο recovery, μπουταρει στη ρομ και μενω χωρις recovery. 3 φορες το δοκιμασα και κανει το ιδιο. τις πταιει αραγες;Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
-
-
δεν καταλαβατε. δεν μπαινει ουτε χειροκινητα, ουτε με power menu, ουτε απο updater κανει επανεκκινηση σε recovery. recovery καπουτ. μονο fastboot και boot σε xtrv. τιποτις αλλο.Σταλθηκε απο το Redmi Note 6 pro μου, χρησιμοποιωντας τα δαχτυλα μου.
-
Δεν μπορεί. Σε περίπτωση που σου έχει περάσει το stock recovery θα πρέπει με τα κουμπιά να σε βάλει σε αυτό, αν όχι στο twrp. Τι κάνει πατώντας + και power;
-
Το παθαίνω και εγώ με δοκιμές που κάνω για twrp. Μέσω fastboot βέβαια εγώ τα δοκιμάζω.
Και με τα volume up + power button κάνει επανεκκίνηση το κινητό γιατί δε βρίσκει τπτ να μπει.
Αν κάποιο twrp δε μπει Το χάνει τελείως το recovery και θέλει να περάσεις μέσω fastboot εκ νέου το recovery (όποιο δούλευε)
1 λεπτό διαδικασία είναι όμως.Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο/H gaiosgf έγραψε:
τιποτις αλλο.
Εκτός αν έχεις καμια ρομ περίεργη.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0