Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H ioannisboul έγραψε:
Το ότι θέλω να δουλέψω τον BuildProp Editor ας πούμε και δεν μπορώ γτ το διαβάζει μη root
Ποια ρομ είπες ότι έχεις στο κινητό;'??
-
-
Καλησπέρα στην ομάδα, καταρχήν να ευχαριστήσω τον γιώργο για τον οδηγο!
Κατα δέυτερον θα ήθελα να ρωτήσω, έχω κάνει την ανωτέρω διαδικασία στο Mi8SE μου, αφού το έκανα Unlock, και μετά την εντολή fastboot boot twrp.img έχει κολλήσει στην αρχική οθόνη του TWRP με το κουνελάκι πάνω πάνω που γράφει MIUI. Ξέρει κανείς τι παίζει? (Ναί εχω κατεβάσει την σωστή έκδοση TWRP για το κινητό μου)
επίσης πάω να το κλείσω με το κουμπί και μπένει πάλι στο recovery, και όταν δοκιμάζω από fastboot να πάω με τα κουμπιά στο recovery πάλι κολλάει. -
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Μετά το flash του twrp τι έκανες ακριβώς ; Άφησες μήπως την official rom στο κινητό;
-
Ναι σε official rom αφού φλάσαρες twrp πρέπει ή να περάσεις custom rom xtrv ή Magisk για να μπορείς να έχεις official και twrp.
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ναι σε official rom αφού φλάσαρες twrp πρέπει ή να περάσεις custom rom xtrv ή Magisk για να μπορείς να έχεις official και twrp.
-
-
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν έχω πολύ ασχοληθεί με το se σε twrp να σου πω .
Μπες σε fastboot κ κάνε fastboot format cache
& fastboot format userdata.
Βγες από fastboot κ ξανά μπες .
Μετά κάνε flash κ boot to twrp.
Με το που κάνω install την ROM και πατάω reboot, με πετάει πάλι στο Fastboot και δεν με αφήνει ούτε στο recovery να μπω...κανω ξανα την διαδικασια, format, περναω την twrp και δεν με με αφηνει να κανω boot το recovery ουτε με τα κουμπια. καταλήγει πάντα στο fastboot. -
Ο/H Anastasis Paraskevopoulos έγραψε:
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Δεν έχω πολύ ασχοληθεί με το se σε twrp να σου πω .
Μπες σε fastboot κ κάνε fastboot format cache
& fastboot format userdata.
Βγες από fastboot κ ξανά μπες .
Μετά κάνε flash κ boot to twrp.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0