Όντως η 3.4.0.04-07-2020 κάνει decrypt στο ginkgo στην τελευταία developer (20.7.3).Ο/H geoanto555 έγραψε:
Οκ, το βρηκα το θέμα, ανέβηκε νέα έκδοση διορθωμένη ...
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
@geoanto555χαιρετω.σουστειλα twrp για joyeuse.αν μπορουσες ναβαζες Ελληνικα να το δοκιμαζα σε παρακαλω.αν εχεις χρονο φυσικα.ευχαριστω κ καλη δυναμη
-
Ο/H sisois έγραψε:
@geoanto555χαιρετω.σουστειλα twrp για joyeuse.αν μπορουσες ναβαζες Ελληνικα να το δοκιμαζα σε παρακαλω.αν εχεις χρονο φυσικα.ευχαριστω κ καλη δυναμη
Το πέρασε κανένας ας είναι και με άλλη γλώσσα??
Μπορείς να δώσεις λινκ από πού το κατέβασες?
Καλό απόγευμα
Στάλθηκε από το Redmi Note 9 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
-
@geoanto555αυτος που το εφτιαξε εβγαλε τα κινεζικα κ εβαλε ρωσικα.τωρα εχει ρωσικα κ αγγλικα.κ δεν χαλαει την αποκρυπτογραφηση.η δοκιμη δικη μου
-
Καλησπέρα.
Συσκευή μι 9t TWRP του mauronofio ( η 3.3 χχ της κοινοτητας εχει θέματα με το mi 9t )
Θέλω να πάρω backup πριν κάνω την πρώτη μου αναβάθμιση της xtrv και δεν ..
Δεν ξέρω πως παίρνεις screenshot σε twrp αλλά ο λόγος που δεν το κάνει μου γραφει ότι :
«δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ‘/data/media/0/twrp’το φάκελο ( Required key not available )όλα αυτά με κόκκινα γραμματα.
Πριν από αυτό γραφεί την πρόθεση να *καντε φάκελο αντιγρ ασφαλ: /data/media/0/twrp/backups/227d3cef/ το ονομα του αρχειου backup
Σημειωτέων ότι δεν μου δίνει την δυνατότητα να ορίσω άλλη διαδρομή φακέλων για την δημιουργία του αρχείου.
Εκτός από την την συγκεκριμένη διαδρομήμου δινει την δυνατότητα να πάρω και σε usb-otg , διαδικασία την οποία αγνοώ
Κάποια βοήθεια; -
-
Πως το κάνω αυτό;
-
Το βρήκα το έκανα αλλά μάλλον συνάντα το ίδιο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα παίρνω log από advanced αλλα το σώζει στην ιδία διαδρομή /data/media/0/ recovery.log
Το οποίο αρχείο(recovery.log) δεν το βρίσκω . ούτε με τον solid explorerούτε με twrp /advanced/file manager.
Τα νεύρα μου γμτ
Edit. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρολό αλλά η διαδρομή που ορίζει το twrp να πάρει το backup αλλά και το recovery log είναι στον κατάλογο /root/data/media/0/ και οχι σε data/ κ.λ.π
Σε όλες τις παλιότερες μου συσκευές ειχα την δυνατότητα εγω με twrp να του δώσω σε ποιον φάκελο να κανει το backup -
-
Ναι ζητάει κάποιο κωδικό τo TWRP που δεν εχω βέβαια ορίσει αλλα με ενα απλο escape το προσπέρνω χωρις πρόβλημα
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0