Παω να το κανω με τον δευτερο τροπο και μου βγαζει αυτο .επισης ο φακελος που εχει δημιουργηθει ειναι αυτος
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Δε χρησιμοποιείς το command prompt των windows. Από ότι βλέπω χρησιμοποιείς το power shell.
Στο μήνυμα σφάλματος που σου βγάζει στην εικόνα, λέει ότι για να δουλέψει κάθε εντολή θα πρέπει μπροστά να βάζεις το .\
Οπότε δοκιμάζεις την κάθε εντολή όπως λέει ο οδηγός, αλλά μπροστά από την κάθε μια θα μπαίνουν τα 2 παραπάνω σύμβολα και θα γίνεται πχ.
.\fastboot devices.
Δοκίμασέ το και δες αν συμπεριφέρεται σωστά, δείχνοντας και κάνοντας ότι πρέπει να κάνει. Επίσης αν η κάθε εντολή δεν ολοκληρωθεί σωστά, ΔΕΝ προχωράς στην επόμενη, ανεβάζεις το μήνυμα λάθους να δούμε τι φταίει. -
αυτο μου βγαζει τωρα επισης οταν παταβ right click + shift μου βγαζει power shell και οχι command promt
-
Τώρα εκτελείται σωστά η εντολή αλλά δεν βλέπει το κινητό. Το έχεις συνδέσει στον υπολογιστή σε fastboot mode, να βλέπεις το κουνελάκι και είναι εντάξει οι drivers;
-
οι drivers δεν ξερς πως βλεπω αν ειναι καλα βασικα ο οδηγως που εχει το site ειναι μονο για 64 και 86 το κινητο ειναι σε fastboot παντως
=============== Οκτ 30th 2017, 4:45pm ===============
το αναγνωρισε τςρα το εκανα restart
=============== Οκτ 30th 2017, 4:47pm ===============
αυτο παταω τωρα?
=============== Οκτ 30th 2017, 4:50pm ===============
ενταξει μπηκε το twrp τςρα θα βαλω την rom -
Ναι και όταν ολοκληρωθεί σωστά δίνεις την επομένη κρατώντας το πλήκτρο όπως λένε οι οδηγίες. Κατόπιν μέσα στο twrp κάνεις factory reset και μετά install τη rom.
-
-
Είπαμε η rom θα μπει από twrp και πολλές φορές είπαμε, πως όταν δώσεις την εντολή για reboot θα πατάς το +.
Διάβασε τις τελευταίες γραμμές στον οδηγό που έβαλες το twrp, στην πρώτη σελίδα. -
Μπηκα με reboot και με volume+ και μου βγαζει reboot wipe data kai connect with MIAssistant.
τι διαλεγω? -
Μπες ξανά σε fastboot mode και φλάσαρε πάλι το twrp. Μετά μην κάνεις reboot system. Κάνε τα απαραίτητα wipes και συνέχισε με την εγκατάσταση της rom.
-
μπορεις να με στειλεις τα βηματα σε 1) 2) 3) πχ δεν καταλαβαιω ειναι η πρςτη φορα που ασχολουμε με κατι τεοιο
-
Τα γράφει ο οδηγό βρε τι να σου στείλω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0