Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
@Nspider
Εδώ είσαι, κάνε format data και συνέχισε:
6) Μόλις τελειώσει το Flash της ROM, κάνετε Format Data και αμέσως Reboot στο System.
7) Μόλις μπει στην Miui μην προχωρήσετε στο αρχικό Setup της συσκευής σας, αλλά μπείτε πάλι στο Recovery– βάλτε πάλι την ROM χύμα στην συσκευή σας,και κάντε πάλι Flash την ROM.
8.) Μόλις τελειώσει το Flash μπορείτε να κάνετε Boot στην Miui και να προχωρήσετε στο αρχικό Setup της συσκευής σας.
Αυτός ο τρόπος εγκατάστασης γίνεται ΜΟΝΟ την πρώτη φορά που θα περάσετε την δική μας Android 8 ROM.
Στο επόμενο Update το μόνο που θα έχετε να κάνετε είναι απλά Flash την ROM, είτε από το Recovery, ή από την εφαρμογή αναβάθμισης μόλις λάβετε τα OTA.
[8.4.19] Πρώτες δοκιμαστικές XTRV & ARΩMA Android 8 ROM από Global Source
Διαβάζουμε ΠΑΝΤΑ καλά τις οδηγίες ΠΡΙΝ ξεκινήσουμε την εγκατάσταση!!! -
ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, αλλα τώρα θα φάω παλι ώρες για να το ξαναστήσω απ την αρχή. Ισως καποια στιγμή μες τη βδομάδα να προσπαθήσω πάλι
-
Δεν θα έπρεπε να το διαβάσεις από την αρχή;
-
το εκανα, αλλα οπως εγραψα και πριν, δεν μπηκε καν στο mui, εκανε Reboot συνεχεια στο Recovery, ισως εκανα κατι λαθος εγω ομως
-
-
-
Ο/H AlexisDS έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,
Πήγα σήμερα να αλλάξω ΡΟΜ στο redmi 3(ido) της κοπέλας μου και ενώ περιμένα να αντικρίσω κλασικά το TWRP, μου έβγαλε ένα recovery στα κινέζικα. ΤΙ κάνω ? Περνάω το TWRP με τον δεύτερο τρόπο αυτού του Θέματος και απλά φλασάρω την καινούρια ρομ ?
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53663/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/53664/
Ηλίας -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Πάτα εκεί που λέει recovery
-
-
Μπες σε fastboot mode και κάνε έλεγχο του bootloader να δεις μήπως κλείδωσε, έχει συμβεί σε αρκετές συσκευές να κλειδώσει αλλά να παίζει κανονικά η ελληνική ρομ
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Μπες σε fastboot mode και κάνε έλεγχο του bootloader να δεις μήπως κλείδωσε, έχει συμβεί σε αρκετές συσκευές να κλειδώσει αλλά να παίζει κανονικά η ελληνική ρομ
Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0