Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
-
Μπα, μαλλον εκανα χοντρη πατατα,
Unable to mount data μου δίνει, προσπάθώ να τα σβήσω όλα και να τα περάσω απο την αρχή αλλα δεν μπορεί να κάνει Mount τιποτα.
Εχω και ενα USB με τη νεα TWRP αλλα δειχνει οτι δεν το διαβάζει να κανω εστω την αναβαθμιση σε 3.2.2 -
-
Ναι δυστηχως... μονο ετσι μπορεσε να ανοίξει...
Ολα καλα απλα εχασα τα πάντα..
Τωρα ειμαστε Οκ, μπηκε και η 3.2.2 και η νεα Stable -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H akath έγραψε:
FAILED (remote: rollback version downgrade)
-
Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 & x86
Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi
Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon)
Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 16.06.2018) -
Ο φίλος μας έχει το R6PRO @akath σε παραθέτω τον οδηγό του RN5 πως γίνεται η εγκατάσταση του twrp:
1. Βρίσκετε το TWRP Recovery που κατεβάσατε και το ρίχνετε στον φάκελο C:\adb
Update 16/07/2018: Εδώ υπάρχει ένα λεπτό σημείο στο οποίο χρειάζεται προσοχή και έχει να κάνει με την αιφνίδια (και χωρίς προειδοποίηση) εφαρμογή του λεγόμενου Anti-Rollback policy στις Whyred συσκευές όπως και στην δική σου.
Αρχικά δώστε την εντολή: fastboot getvar anti
Θα πρέπει να δείτε στην οθόνη σας ένα νούμερο, πχ anti : 1,2,3 ή 4.
2. Συνεχίζετε με την εγκατάσταση του TWRP Recovery στο κινητό δίνοντας την εντολή fastboot flash recovery ακολουθούμενη από το όνομα του twrp.
fastboot flash recovery όνομα twrp.img
3. Ακολούθως, εάν και εφόσον η παραπάνω εντολή είναι επιτυχής, δίνετε την εντολή fastboot boot ακολουθούμενη από το όνομα του twrp. Στην προκειμένη περίπτωση και για τις ανάγκες του οδηγού, η εντολή είναι:
fastboot boot όνομα twrp.img
4. Κατεβάζετε στον υπολογιστή σας το αρχείο fastboot-unlock-anti-4-whyred.zip (δεν ξέρω αν κάνει για την συσκευή σου, δοκίμασε με αυτό του οδηγού) από εδώ Αποσυμπιέζετε τα περιεχόμενα του αρχείου και εν προκειμένω το αρχείο dummy.img και το ρίχνετε στον φάκελο C:\adb.
Εν συνεχεία δίνετε την εντολή : fastboot flash antirbpass dummy.img
Θα πρέπει η εντολή να τρέξει χωρίς σφάλματα και να πάρετε στο πέρας αυτής OKAY και finished.
5. Συνεχίζετε με την εγκατάσταση του TWRP Recovery στο κινητό δίνοντας την εντολή fastboot flash recovery ακολουθούμενη από το όνομα του twrp.
Η εντολή είναι: fastboot flash recovery όνομα αρχείου.img
6. Εφόσον η παραπάνω εντολή είναι επιτυχής, δίνετε την εντολή fastboot boot ακολουθούμενη από το όνομα του twrp.
fastboot boot όνομα αρχείου.img
Όλα αυτά θα τα βρεις εδώ Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred) -
Ζωγράφισες πάλι Γιώργο.
Να συμπληρώσω μόνο ότι το dummy.img έχει ως σκοπό μόνο και μόνο να ξεκλειδώσει τις fastboot εντολές , που σε anti4 τις κλείδωσαν.
ΥΓ έψαξα και εγώ dummy.img για Sakura redmi 6 pro αλλά δεν βρήκα πουθενά. -
Αν υπάρχει dummy.img για το sakura, το πιθανότερο είναι να το βρείτε σε κάποια τελευταία fastboot ROM.
-
Την ερχόμενη εβδομάδα κλείνω ενα μηνα απο την αίτηση π εκανα για να ξεκλειδώσω το bootloader. Θα μου έρθει καμιά ειδοποίηση ή πρέπει να θυμάμαι εγω το πότε ήταν η επερχόμενη ημερομηνία??? Γιατί δε θυμάμαι με ακρίβεια.You are what you are and what you are is OK!
Pido dido.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0