Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
το εγκατεστησα και μου ζητα ενα κωδικο. τι κωδικο?
-
Σε ποιο κινητο; Έχεις δαχτυλικο με pin?
Aν γράφεις για το mi 8 lite θέλει format data ( προσοχή θα χασεις όλα τα δεδομένα σου) για να σβήσεις την κρυπτογράφηση. -
Συγγνώμη που μπαίνω σφήνα , αλλά ... Έκανα όλα τα βήματα για να περάσω twrp στο κινητό μου mix 2. Όλα οκ. Μπήκα στο twrp και μάλιστα την ελληνική έκδοση που δίνει το λινκ στη συσκευή μου και όλα καλά . Έκανα reboot και θεώρησα πως όλα βαίνουν καλώς για να βάλω καμία καινούρια rom. Όμως τζηφος γιατί με power και vol + με βάζει σε ένα μενού με δύο επιλογές για επανεκκίνηση και με τελικό μενού λέει και κάτι τέτοιο , καμία σχέση με το twrp ,ενώ με power και vol - με βάζει σε fast boot. Πήγα να το ξανά περάσω και εκεί που κάνω fastboot devices μου βγάζει πλέον ερωτηματικά αγγλικά του στυλ ????????. Επιπλέον μετά το ξεκλείδωμα του bootloader και του factory reset δεν μου αναγνωρίζει πλέον το samsung gear s3 μου. Απεγγατεστησα την εφαρμογή και πλέον μόλις την ξανακατεβαζω δεν φαίνεται καθόλου στις εφαρμογές μου για να κάνω είσοδο . Τι κάνω;
-
-
Ο/H amavroudis έγραψε:
-
@geoanto555 λειπει απο τη λιστα το mi5s(capricorn) και αν μπορεις φτιαξε την ελληνικη version 3.3.1.0.. ευχαριστω!
-
Ο/H xristina1984 έγραψε:
Και τώρα έτσι όπως είμαι πως περνάω custom rom; Εννοώ αφού είμαι σε στοκ recovery;
-
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0