Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
-
geoanto555 τελικα με το twrp που μου εδωσες ξεκινησε,αρα καπου κολλουσε με το προηγουμενο twrp χιλια ευχαριστω για τη βοηθεια και το φιλο
makis1024!!να ειστε παντα καλα!!! -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
κρυπτογραφημένο userdata ...εκει ειναι το θέμα και πρέπει να κάτσω να το δω κάποια στιγμή.
Πολύ καλόαλλά πώς γκεγεν αυτό;
You may think you can fly - but you better not try -
-
-
Και τι Mi 9t κινητάρα λέμεYou may think you can fly - but you better not try
-
Καλησπέρα,
Σε Redmi Note 5 Whyred με XTRV Stable έκανα backup όλο το κινητό μέσω του TWRP 3.2.3-4 by geoanto555 και δημιούργησα το backup στην SD Card του κινητού.
Στη συνέχεια μετέφερα το backup στον υπολογιστή.
Προχώρησα σε αναβάθμιση του TWRP στην 3.3.0-14-04-19 by geoanto555. Στη συνέχεια έκανα τα πάντα wipe και εγκατάσταση της τελευταίας XTRV Stable 10.3.5.0 (PEICNXM). Όλα φαίνεται ότι δουλεύουν σωστά.
Όλο αυτό έγινε επειδή πέρασα Developer ROM πάνω από τη Stable κάνοντας clear μόνο την cache. Έγινε καταλάθος. Όταν συνειδητοποίησα πως έβαλα Developer, πέρασα πάλι από πάνω (με clear cache) τη σωστή Stable αλλά το κινητό κόλλησε στο boot.
Γιατί τα αναφέρω όλα αυτά: Χρειάζομαι κάποιες φωτογραφίες που δεν είχα πάρει backup καθώς και τις συνομοιλίες μου στο Viber. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω; Έχω το backup του TWRP στο PC αλλά όταν προσπαθώ να ανοίξω με WinRAR τα αρχεία (τα έχω κάνει rename και σε .tar) μου εμφανίζει ότι είναι corrupted.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ελπίζω να γράφω στο σωστό θέμα. -
-
@amavroudis, αν κάνω downgrade το TWRP θα έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό μου; Κάποιο brick ή κάτι παρόμοιο;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0