Ευχαρσιτω για την απαντησει σου αλλα το πρωτο που δοκιμσα ηταν απο εδω..και τα rom τα περναγα με αυτο το twrp.Μετα απο πολλες προσπαθειες που δεν φορτωνε τοτε αλλαξα και εβαλα αλλο twrp και παλι τιποτα Τωρα που μιλαμε εχω φορτωσει αλλη και παλι βλεπω το ιδιο Mi με τρεις τελιτσες να τρεχουν >πολυ περιεργο γιατι τη rom την περναει κανονικα.Αυτο δεν μου εχει ξανασυμβει και μπορω να πω οτι καθε εβδομαδα σχεδων εκανα αναβαθμίσει με αυτον των τροπο
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
-
-
Ο/H fusik έγραψε:
Εκανα format data > επιστρέφεις στην αρχική οθόνη του TWRP > Reboot > reboot recovery > μετα εγκατασταση
-
Ευχαριστω.Θα δοκιμασω και τα λεμε
-
Εκανα εγκατασταση την τελευταια global σε mi 9. Θελω να βαλω το twrp cepheus τελευταια εκδοση και δεν μπορω να το κανω.. Ειναι ξεκλειδωτο το bootloader. Προσπαθω με τις οδηγιες με τον δευτερο τροπο μεσω εντολων και δεν μπαινει. Ενω ολα ειναι ενταξει βασει των φωτογραφιων και των οδηγιων.. ΤΙ Αλλο να κανω?
-
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
.Εκανα format data > επιστρέφεις στην αρχική οθόνη του TWRP > Reboot > reboot recovery > μετα εγκατασταση
Σε ευχαριστω πολυ Ευχομαι καλο βράδυ -
Το κινητο μου δουλεβει πλεων σωστα και πεταει οπως πριν Να σε καλα
NasDriver
Περιεργο πως εγω εκανα format data αλλα δεν φόρτωνε το κινητο. Ποτε δεν ειχα προβλημα και το εχω κανει πολλες φορες Εγκατασταση με
TWRP
και ακομα και με τα παλια μου κινητα που ειχα {Xiaomi}. Μολις ακολουθησα τις οδηγιες που μου εγραψες φορτωσε
Τελος παντων. Τελος καλο ολα καλα -
Καλησπερα παιδια την βοηθεια σας προσπαθησα να βαλω το twrp_lavender σε κινητο redmi note 7 δεν θυμαμε τι εκανα κλειδωθηκε το κινητο και μου ζηταει κωδικο μπηκα στον miλογαριασμο μου αλλαξα τον κωδικο οκ το βαζω στο κινητο και δεν τον αναγνωριζει τι κανω?
-
Ανέβασε screenshot από πρόβλημα , pin έχασε ή mi password ; Εάν είναι pin και έχεις twrp του Γιώργου είναι εύκολακι, μέσω Advanced, tools, remove passwords.
Εάν δεν έχεις twrp
βάζεις κινητό σε fastboot
και κάνεις
fastboot format userdata
fastboot format cache
fastboot reboot με κρατημενο το vol - για να ξανα μπει σε fastboot
fastboot flash recovery......img
Fastboot boot.......img
Ή fastboot reboot.
Με πατημένο το vol+.
εάν είναι mi password , δες το mi username είναι ο δικός σου λογαριασμός ; σύγκρινέ το με το mi username που βλέπεις στον υπολογιστή σου , από τον υπολογιστή σου. Μήπως έχεις φτιάξει δύο mi account , έναν με το τηλέφωνο και έναν με το email σου;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0