Αν υπήρχε θα ήταν στη πρώτη σελίδα του νήματος. Εκεί είναι όλες οι εκδόσεις.
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
Παίδες έχω μία -ίσως βλακώδη- απορία... Μπορούμε να κάνουμε nandoid restore μετά από formt data, αφού θα έχουμε σβήσει το εσωτερικό χώρο; Λογικά θα απαντήσω, μάλλον όχι. Σε περίπτωση λοιπόν που έχουμε κάνει format data θα πρέπει να φλασσάρουμε την ρομ που είχαμε όταν κάναμε το backup και έπειτα να κάνουμε restore; Θα δουλέψει αυτό; Και στο restore τι θα πρέπει να τικάρουμε επειδή στο backup έχω τσεκάρει κάμποσα partitions και άλλα διάφορα...Έχω το mi9 lite με περασμένη την τελευταία xtrv miui12Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Nandroid restore Γιώργο μετά από format data για ποιόν λόγο ; Αφού ξαναγυρίζεις στην κατάσταση πρίν του Format Data και με wipe του internal storage , δηλαδή σε χειρότερη κατάσταση.
-
Ας πούμε ότι δοκιμάζεις κάτι άλλο Μάκη (άλλη ρομ πχ) που έχει χρειαστεί να κάνεις Format data γιά να την περάσεις και τελικά θέλεις να γυρίσεις πίσω σε ότι είχες ήδη...τι κάνεις;; Το ξαναστήνεις από την αρχή;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
-
@geoanto555χαιρετω
Telegram: Contact @rn9_universal
βρηκα αυτο για joyeuse ,το οποιο δειχνει να δουλευει.εκανα εγκατασταση την τελευταια ρομ απο xiaomi.eu.αν μπορουσες να εβαζες Ελληνικα να το δοκιμαζα -
-
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Ο λόγος που το ρωτάω είναι ότι κάνουμε δοκιμές με τον @geoanto555 προκειμένου να βρούμε την καλύτερη λύση για ginkgo αυτή τη στιγμή και βοηθάει να έχεις 2-3 συσκευές να τεστάρουν πράγματα. -
Υπάρχει πρόβλημα στο ginkgo με το 3.4 twrp ..
Δεν κρατάει το decryption , μετα το φλασαρισμα και το πρώτο boot υπάρχουν περίεργες ονομασίες φακέλων αν μπεις στο twrp , θέλει πάλι format data .. -
Ο/H gkalen έγραψε:
Υπάρχει πρόβλημα στο ginkgo με το 3.4 twrp ..
Δεν κρατάει το decryption , μετα το φλασαρισμα και το πρώτο boot υπάρχουν περίεργες ονομασίες φακέλων αν μπεις στο twrp , θέλει πάλι format data ..
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0