Θα κατεβάσεις μία fastboot rom για τη συσκευή σου, θα κάνεις αποσυμπίεση και θα το βρεις εκεί. Το περνάς στη μνήμη του κινητού σου και το κάνεις εγκατάσταση μέσω twrp. Όταν σε ρωτήσει πού, θα επιλέξεις το φάκελο persist
Καρφιτσωμένο TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
- Οδηγός
-
-
-
@gkalen αυτό δεν έπιασε.πάω για τον πρώτο τρόπο.Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
@Vstromakias έφτιαξε με τον τρόπο που είπες.ευχαριστώ πολύ !!!Redmi Note 4 3/32 , Redmi Note 4 4/64 MTK , Mi5s Plus 4/64 , Mi5s Plus 6/128 , Mi Max 2 6/64 , Mi Note 2 4/64 , Mi Note 2 6/128 , Mi Note 3 6/64, Mi Mix 2 6/64 , Xiaomi Black Shark 6/64 , Mi 8 6/64 , Redmi Note 4/64, Redmi Note 5 4/64 , Redmi Note 5 6/64, Redmi Note 7, Redmi Note 9s 6/128 , Poco F2 Pro 6/128 , Redmi Note 9 Pro 6/64
-
-
Καλημέρα.
Για το Redmi Note 8T Willow έχετε δύο TWRP στην πρώτη σελίδα του νήματος. Ποιο προτείνετε;
Ευχαριστώ. -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Πάντα το πιο καινούριο...
-
-
Θα ήθελα γνώμες και απόψεις από όσους κατέχουν το θέμα....και το θέμα είναι ότι έχω το Μι 9 Lite (Pyxis) και την τελευταία xtrv dev.Μετά από κάποια bugs θέλησα να γυρίσω σε προηγούμενη ρομ με το ίδιο android και miui αλλά είναι αδύνατον,ότι και να κάνω(χωρίς βέβαια factory reset και format data αλλά με dalvik και cache μόνο) κάνει bootloop στο twrp ,δεν φορτώνει την ρομ οπότε είναι και πρακτικά αδύνατον να κάνεις και επαναφορά σε nandroid backup. Ένα άλλο μεγάλο θέμα είναι ότι το nandroid backup είναι άχρηστο πιά γιατί ότι και να έχω προσπαθήσει (είτε όλο το μπακαπ είτε κάποιο παρτίσιον)να επαναφέρω πέφτει πάντα σε bootloop ότι μα ότι και αν έχω κάνει,ούτε μετά από factory reset ούτε μετά από format data
Γιά πείτε μου την γνώμη σας και είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν έχει καταφέρει κάποιος να κάνει restore σε android 10 πάντα.
Ευχαριστώ πολύ.Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι) -
Με ποια rom πήρες το αντίγραφο;
Κάνε τη καθαρή εγκατάσταση με factory reset και κάνε επανεκκίνηση και επαναφορά του αντιγράφου μετά.. -
Είναι το μόνο πού δεν έχω κάνει αλλά το φοβάμαι γιατί αν μου κάνει bootloop στο twrp ως συνήθως,θα πρέπει να στήσω το τηλ. από την αρχή. Επίσης αν ξέρεις πoιά particion πρέπει να τσεκάρω στο restore αν τελικά το αποφασίσω;Ευγνωμοσύνη.(Ένα φιλοσοφημένο σκουλήκι)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0