Κρίσιμο ερώτημα:η συγκεκριμένη είναι και για Mi 10 Lite (monet) αν και λέγεται ότι είναι τα ίδια γιατί παράλληλα έχω παρατηρήσει TWRR για vangogh?Ο/H amavroudis έγραψε:
[Miui 12 20.12.9/10] Διανομή των νέων MIUI 12 - XTRV ROM για 19 συσκευές
- Σε εξέλιξη
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
-
Έτσι...
Αυτή
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI10LITE5G_V12.1.1.0.RJIMIXM_v12-11.zip
Εδώ
[Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 26/12/2020 -
Επειδή έχω μπερδευτεί τελείως, εγώ αυτή την στιγμή και μέχρι πρότινος συζητούσα στο "TWRP thread" για το αν μπορώ ή όχι να κάνω root γιατί είμαι σε stable rom android 11 και λεγόταν ότι αναμένεται να τσεκαριστεί αν το Magisk λειτουργεί με 11.
Άρα η εδώ rom είναι ανεξάρτητη με το root? -
-
-
Για android 11 τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά, όπως ξέρεις...
-
Αν δεν κάνω λάθος αυτό ισχύει
How to install Magisk on Android 11 ROMs:
First, install this Magisk zip in TWRP => Magisk_11
Then directly install Magisk v21.1 => Magisk-v21.1.zip -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος αυτό ισχύει
How to install Magisk on Android 11 ROMs:
First, install this Magisk zip in TWRP => Magisk_11
Then directly install Magisk v21.1 => Magisk-v21.1.zip
-
Ο/H gkalen έγραψε:
-
Έχει αναφερθεί...
Don't worry... -
@lbchX
Μάλιστα , έβαλες την τελευταία Ρομ ??
Αυτό μπορεί να διορθωθεί , θα το κοιτάξω και ίσως έχουμε update σε λίγες μέρες ..
Έχουμε διορθώσει το ίδιο θέμα με το Poco , θα πρέπει να δούμε σε ποιες συσκευές υπάρχει η κινέζικη ονομασία για να βάλουμε την ευρωπαϊκή ή να μας πείτε εσείς όπως έκανες τώρα κι εσύ ..
Αν και το mi 10 lite 5G δεν θα έπρεπε να έχει την ονομασία του zoom εκτός αν παίρνει τη Ρομ από το zoom αλλά θα έπρεπε κατά τον ίδιο τρόπο να υπάρχει και developer rom , αυτό θα το δούμε με το Δημήτρη που έχει και τη συσκευή και δεν πρόσεξε ότι γράφει zoom ..
EDIT
Άκυρο μάλλον , αυτο με το laptop που λες πιθανώς είναι από το recovery που έρχεται από το zoom , οπότε δεν θέλει κάτι εφόσον στις ρυθμίσεις / η συσκευή μου / .. αναφέρεται ως mi 10 lite 5G ..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0