Το ολο προβλημα προεκυψε εφοσον εκανα αντικατασταση την καρτα SIM καθως η COSMOTE μου εστειλε sms ενημερώνοντας με ότι πρέπει να αλλάξω την κάρτα SIM καθώς το δίκτυο 3G θα καταργηθεί.
Έχω mi account και όταν άλλαξα την κάρτα sim το κατάλαβε και μου ζήτησε τον κωδικό του Mi account. Τον βάζω σωστό έπειτα όμως όταν στέλνει sms για να κάνει την επαλήθευση μου βγάζει το σφάλμα "xiaomi uplink sms limitation"
Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα. Η κάρτα έχει μέσα 8,50€ ,εχω ενεργό το roamin , το Xiaomi SIM Service έχει όλα τα δικαιώματα (επαφές, απ. χώρος , τηλέφωνο κτλ) , το data roaming limit ειναι off και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά.
Ανεβαζω και φωτογραφιες εδώ1 και εδώ2 να δείτε τον κωδικό σφάλματος.
Υπάρχει περίπτωση η cosmote να εχει μπλοκάρει τα sms που στελνω στο εξωτερικό ?
Έχω mi account και όταν άλλαξα την κάρτα sim το κατάλαβε και μου ζήτησε τον κωδικό του Mi account. Τον βάζω σωστό έπειτα όμως όταν στέλνει sms για να κάνει την επαλήθευση μου βγάζει το σφάλμα "xiaomi uplink sms limitation"
Εχω δοκιμάσει τα πάντα αλλά τίποτα. Η κάρτα έχει μέσα 8,50€ ,εχω ενεργό το roamin , το Xiaomi SIM Service έχει όλα τα δικαιώματα (επαφές, απ. χώρος , τηλέφωνο κτλ) , το data roaming limit ειναι off και ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ απο αυτά.
Ανεβαζω και φωτογραφιες εδώ1 και εδώ2 να δείτε τον κωδικό σφάλματος.
Υπάρχει περίπτωση η cosmote να εχει μπλοκάρει τα sms που στελνω στο εξωτερικό ?