[Miui 12.5 - 21.1.13/14] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Εγώ έχω το 23-12-20. Twrp πάω για αναβάθμιση μόλις είδα ότι βγήκε 11-01-21
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
προσοχή, βάλτο από μέσα από το αλλο..
Αν κάνεις εγκατάσταση το twrp μεσω fastboot ΜΗΝ κανεις boot σε αυτό.
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣτάλθηκε από το MDRN8 (Ginkgo) μου -
ΕΝΗΜΈΡΩΣΗ
Για όσους δεν το έχουν καταλάβει έχει γίνει fix για τις περισσότερες συσκευές στο πρόβλημα του Safety net pass ..
Τώρα πλέον δε χρειάζεται ροοτ και περνάνε οι συσκευές το safety net και σαφώς έχουμε και πιστοποίηση στο playstore , δε χρειάζεται να κατεβάζετε Netflix ή άλλες εφαρμογές που δεν εμφανίζονταν από άλλο source..
Ένα plus ότι στη δική μας XTRV το LMI είναι αναγνωρίσιμο ως Poco f2 Pro , όπως θα έπρεπε δηλαδή ..
EDIT
Για να περάσουμε το Safety net σ' αυτή τη ρομ όμως θα χρειαστεί να διαγράψουμε τα δεδομένα των παρακάτω εφαρμογών..
Google Play Store , Google Play Services for AR και Υπηρεσίες Google Play..
Επανεκκίνηση συσκευής και όλα κομπλέ..
-
Ακόμα L3 όμως και με android 11
@miltosdelis
Προς το παρόν ναι είναι γνωστό , στην πορεία θα αλλάξει κι αυτό .. σε κάποιες συσκευές έχει αλλάξει .. -
απ τoν updater ουτε στο δικο μου γινεται η εγκατασταση της ρομ δυο φορες δοκιμασα εκανα και καθαρισμο της εφαρμογης μονο απ το twrp
-
Το safety net στο magisk σε ginkgo μου βγάζει failed no pass γιατί συμβαίνει αυτό;
-
-
-
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα