καλημερα σαςτην ασπρη μπαραπου βγαζει στην αρχικη οθονη πωςτην βγαζουμε ψαχνω στο μενου και δεν βρισκω τιποτα.
[Miui 12.5 - 21.1.13/14] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές
- Ολοκληρώθηκε
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Settings, additional settings, full screen display, Hide full screen indicator
-
@troullis2004
Δεν υπάρχει κάτι άλλο σε twrp όπως αυτό που χρησιμοποιούμε τώρα ...
Υπάρχει ένα για android 11 το οποίο λένε ότι μένει και δεν χρειάζεται fastboot , αλλά δεν κάνει decryption , δηλαδή τίποτα δεν κάνει εκτός από flash μέσω OTG usb stick.. δεν το έχω δοκιμάσει ..
twrp-3.4.0-11.0-umi-littleturtle2333.img | by Camerado for Generic Device/Other
Για magisk το 21.2 είναι ΟΚ πλέον για τις 11αρες , τα προβλήματα που ακούγονται είναι μόνο με το lucky patcher , εκεί σε πάει σε fastboot έχω ακούσει , δεν χρησιμοποιώ ροοτ τώρα ειδικά με την τελευταία ρομ που έχουν πάρει Safety net pass οι συσκευές , δε θα χρειάζεται και πολύ.. -
ευχαριστω πολυ.
-
Το magisk 21.2 λαγκαρει το κινητο κινητο τουλαχιστον σε mi9t pro κατα την πλοηγηση
κολαει λιγακι. -
Ο/H miltosdelis έγραψε:
Ακόμα L3 όμως και με android 11
Στάλθηκε από το MDRN8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν πας εκει στις ρυθμισεις> κωδικοι&ασφαλεια> κλειδωμα με δακτυλικο > πληρωμες δακτυλικου > και κανε μια ενημερωση και στο FIDO ΚΑΙ ΣΤΟ IFAA μηπως αλλαξει κατι. -
τωρα για ενεργοποιηση των σιμ σημερα πηγα στις εφαρμογες συστηματος και επειδη εχω δυο σιμ η μια ειναι κλησεις δεδομενα και η αλλη ειναι μονο δεδομενα πηγα στην εφαρμογη ενεργοποιηση τις xiaomi και ξετσεκαρα την σιμ 2 που ειναι μονο τα δεδομενα εκανα επανεκινηση και αμεσως εκανε ενεργοποιηση την σιμ.
-
Την έχει περασει κάποιος σε mi 9t Pro να πει εντυπώσεις;
-
Ο/H giannisatsi έγραψε:
Την έχει περασει κάποιος σε mi 9t Pro να πει εντυπώσεις;
-
-
@GeorgeHtz
Αναλόγως τη συσκευή , σε πολλές συσκευές το twrp χρειάζεται αλλαγή ..
Καλύτερα η εγκατάσταση να γίνει μέσα από το twrp χειροκίνητα και όχι μέσω updater αυτή τη φορά .. -
όλα καλά μετά και από κάποιες μέρες στο RN7
βέβαια η πρόσβαση στον updater μέσω ρυθμίσεις/η συσκευή μου/...δεν δουλεύει, όπως και στην προηγούμενη
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα