Διαφήμιση

Γενικη συζητηση για το REDMi NOTE 9S...

• Ο/H thanfun έγραψε:

Ο/H thanfun έγραψε:

μπα τελικα μετα απο μια επανεκινηση παλι δεν βλεπω
      Display Spoiler
      τιποτα στον εσωτερικο χωρο οταν ειμαι σε recovety mode orange fox (μεσα απο το miui φαινεται κανονικα), δεν ξερω τι κανω λαθος και τι φταιει (ισως πριν ειδα εσωτερικο χωρο μονο με την παλια fastboot rom android 10 και οχι με την νεα android 11, δεν θυμαμαι καλα πανω στην φουρια μου),
      εκανα παλι format data (εχοντας την android 11 rom) και κατευθειαν reboot σε recovery και εβλεπα εσωτερικο αποθηκευτικο χωρο κανονικα (μονο τον φακελο fox ομως, μονο αυτος υπηρχε δηλαδη) αλλα οταν εκανα reboot σε system για να στησω παλι το τηλεφωνο (εβαλα πριν το magisk απο sd card) και κανω reboot σε recovery (πριν αρχισω να το στηνω, πριν μπω στο miui) παλι δεν βλεπω τιποτα παρα μονο ασυναρτησιες (ειναι παλι encrypted), μετα το στησιμο παλι encrypted
      επισης δεν μπορεσα να κανω recovery backup ουτε στην sd card
      δεν ξερω τι φταιει μου εχει σπασει λιγο τα νευρα, αν εχετε καποια ιδεα δεκτη
      στηνω παλι το τηλεφωνο (ευτυχως κρατησα αντιγραφο σε google drive
      αυτη την φορα, αλλα παλι θελει μια ωρα)
      παρακαλω μια ερωτηση
      Display Spoiler
      αν καποιος ξερει υπαρχει περιπτωση η λυση στο προβλημα μου να ειναι εδω σε αυτο το βιντεο?

και εδω?
      download-latest-no-verity-opt-encrypt-2019-all-version-included
      δηλαδη να πρεπει να αφαιρσω το Forced Encryption με εναν DM-verity Forced Encryption Disabler?
      και το δικο μου βλεπω στις ρυθμισεις οτι ειναι κρυπτογραφημενο, αυτο φταιει που βλεπω κρυπτογραφημενο τον εσωτερικο χωρο απο το twrp? και εχω αυτα στο παραπανω ποστ? παρακαλω οποιος γνωριζει μια βοηθεια
      και αν αυτο συμβαινει τοτε που θα βρω τον καταλληλο Disabler για το μοντελο?
      και αν φλασαρω rom παλι το τηλεφωο γινεται encrypted?
      ευχαριστω
      εψαχνα και τελικα κάτι βρηκαι και δεν ειναι απο τα παραπανω (τα οποία μερικές φορές είναι και επικίνδυνα ΠΡΟΣΟΧΗ), αλλα το εξης παρακατω

συνδεσα το τηλεφωνο με το πισι σε fastboot και πηγα adb οπου ειχα βαλει το orange fox twrp recovery image
      επειτα εδωσα την εντολη fastboot boot twrp.img δηλαδη μπηκα σε recovery mode απο fastboot και οχι απο το εγκατεστημένο recovery partition
      επειτα αμεσως εκανα format data > install rom > install recovery image (install τον εαυτο του μεσω twrp δηλαδη) > install magisk v.23.0 ....και reboot to system και τελος, αυτο ηταν ολα οκ πλεον βλεπω κανονικα τον εσωτερικο χωρο οταν ειμαι σε recovery mode

τις προηγουμενες φορες εκανα fastboot install τo twrp image και εμπαινα σε recovery mode πιεζοντας volume up + power button, δηλαδη εμπαινα απο το recovery partition οπου μολις εγκατεστησα custom recovery, αυτο ειναι το διαφορετικο που εκανα "λαθος" πριν.
      επρεπε να κανω ολη την δουλεια απο το "προχειρο" recovery μονο και διχως επανεκκινηση ενδιαμεσα (ασχετως αν τελικα εγκαθιστουσα το recovery image μεσω fastboot ή μεσω του "προχειρου" recovery)

Να πω οτι αλλους φακελους πχ data δεν μπορω να δω (βλεπω ασυναρτησιες) και πάλι δεν μπορώ να κάνω backup ούτε σε sd card (error 255 βγαζει ?( ) άλλο και τούτο πάλι, ε τι να πω
    • Ο/H thanfun έγραψε:

Να πω οτι αλλους φακελους πχ data δεν μπορω να δω (βλεπω ασυναρτησιες) και πάλι δεν μπορώ να κάνω backup ούτε σε sd card (error 255 βγαζει ) άλλο και τούτο πάλι, ε τι να πω
      το προβλημα μου λυθηκε με την τελυταια εκδοση [email protected] εδω
      Xiaomi Redmi Note 9S/Pro/Pro Max / POCO M2 Pro (miatoll) build releases | OrangeFox Recovery Downloads
      (change log: Add support for MIUI 12.x Android 11 decryption)
      πλεον μπορω να κανω backup data
      (redmi note 9s, stock miui V12.0.2.0.RJWEUXM)
    • επειδη αυτο το Mi Credit εχει αρχισει να μου την δινει στα νευρα, πως το απεγκαθιστουμε εντελως, διοτι δεν εχει επιλογη απεγκαταστασης?
    • Διαφήμιση
    • Έχω το redmi note 9s και με το που πέρασα την 12.5.1 global έχω τεράστιο θέμα με το WiFi συνεχής αποσυνδέσεις και όταν είναι συνδεδεμένο πάλι σέρνετε έχουν σπάσει τα νεύρα μου παιδιά SOS : (
    • Ο/H lakis13 έγραψε:

Έχω το redmi note 9s και με το που πέρασα την 12.5.1 global έχω τεράστιο θέμα με το WiFi συνεχής αποσυνδέσεις και όταν είναι συνδεδεμένο πάλι σέρνετε έχουν σπάσει τα νεύρα μου παιδιά SOS : (
      Κανένα πρόβλημα εδώ.
      Όπως συνήθως καλό θα ήταν να έκανες καθαρή εγκατάσταση και προτιμότερο με fastboot ROM
    • Καλησπέρα σε όλους
      Μετά από μερικά χρόνια χρήσης του redmi note 9s, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος με το τηλέφωνο, και κάθε μέρα φόρτιση διότι το βράδυ γυρίζω με 3 και 4% υπόλοιπο μπαταρίας.
      Στην αρχή το κινητό πήγαινε ακόμα και πέντε ώρες SOT. Τώρα έχει πέσει στις τέσσερις ώρες SOT. Κοιτάω και τις καταναλώσεις μου στα υπόλοιπα που τρέχουν και αυτά δεν έχουν αλλάξει σοβαρά. Θεωρώ λογική τη μείωση απόδοσης της μπαταρίας.

1.
      Υπάρχει κατά την άποψή σας κάποια μπαταρία όπου να πάω να την αλλάξω στο τηλέφωνό μου και να έχει την αρχική του απόδοση? Πού τη βρίσκουμε? Προφανώς δεν θα στείλω το τηλέφωνο πουθενά γιατί είναι γεμάτο με προσωπικά στοιχεία. Θα αγοράσω την μπαταρία και θα την αλλάξω εγώ ή κάπου εδώ τοπικά. Απλά να έχετε γνώση ότι είναι εξαιρετικής ποιότητας.

2.
      Ψάχνομαι να αγοράσω ένα τηλέφωνο να αρχίσω να το στήνω σιγά-σιγά από την αρχή, που να είναι καλύτερο η ίδιο σε μπαταρία και χαρακτηριστικά από το redmi note 9s. Μάλλον είμαι πολύ παράξενος ή τουλάχιστον στο gsmarena δεν βρίσκω τίποτα που να έχει: 5G, 2 κάρτες και μνήμη SD ξεχωριστά, θέση για ακουστικό, του 2022, μεγαλύτερο ή κοντινό battery endurance 127 ώρες, nfc, δυνατότητα να βάλω άλλη ROM η οποία να επιτρέπει την εγγραφή συνομιλιών μέσω bluetooth.
      Αν έχετε κάποια πρόταση σε οποιαδήποτε μάρκα κ μοντέλο παρακαλώ ενημερώστε για αγορά κινητού μέχρι 350 ευρώ

3.
      Έχοντας δει αρκετά κινητά γνωστών και φίλων παρατηρώ ότι το δικό μου το οποίο έχει μικρότερο SAR από τους άλλους δεν πιάνει τόσο καλά στα δύσκολα σημεία. Μιλάμε πάντα για την ίδια εταιρεία κινητής. Και ακριβώς στην ίδια θέση. Είναι σωστή άραγε η υπόθεση μου?
      Σήμερα επιασα ενα redmi note 11s και στην ιδια ακριβως θέση με τη δική μου κάρτα, διαπιστωσα οτι ενω με το 9S ισα ίσα εχω λίγο σήμα με το 11S εχω 4G με ~10ΜΒit download. to 9s εχει λιγότερο SAR απο το 11S
    • Διαφήμιση
    • Μεγιές :lol: :lol: :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Σε καμια βδομαδα σε κοβω να ρωτας πως επιστρεφεις στην προηγουμενη εκδοση! χαχαχαχ
      πλακα κανω... καλο φορετη :)
      Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
    • Ρε παιδιά έχει πάρει κανένας τη Miui 13 official (και να την έχει κρατήσει);

Εμένα έχει ακόμα την 12.5.5.0 (RJWMIXM) και ότι αναζήτηση κάνω στον updater μου βγάζει οτι δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Επίσης στο site της miui (global) δεν βρίσκω καν το κινητό.

Τα φώτα σας!
    • Διαφήμιση
    • Ο/H pixy84 έγραψε:

Ρε παιδιά έχει πάρει κανένας τη Miui 13 official (και να την έχει κρατήσει);

Εμένα έχει ακόμα την 12.5.5.0 (RJWMIXM) και ότι αναζήτηση κάνω στον updater μου βγάζει οτι δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Επίσης στο site της miui (global) δεν βρίσκω καν το κινητό.

Τα φώτα σας!
      Έχω μείνει στην 12.5.4. λειτουργεί άψογα. Δεν έχω λόγο να την αλλάξω. Δεν προλαβαίνω κι όλας. Έχει διορθώσει όλα τα προβλήματα των προηγούμενων. Καλή χρονιά