στην χρήση ram δεν μπορώ να πω οτι είδα μεγάλες αλλαγές εκει που είδα ειναι στην ταχύτητα άνοιγμα εφαρμογών και όταν πάω να κάνω επανεκκίνηση γινετε αστραπιαίαΟ/H gkalen έγραψε:
TEST LMI ( Poco f2 pro )
[Miui 12.5 - 21.2.3/4] Διανομή των νέων MIUI 12.5 - XTRV ROM για 21 συσκευές
- ROM
- Xiaomi
- Miui Dev
-
-
Ο/H giannnis12 έγραψε:
Δεν δουλεύει έτσι σωστά, γιατί ενεργοποιεί τον πομπό χειροκίνητα και όταν κάνεις επανεκκίνηση δεν δουλεύει
Κάτι άλλο φταίει γιατί στο RN7 που είχα δούλευε κανονικά
σε RN8 φίλου με official, έχασε το vowifi μόλις πήγε σε miui 12
* όσο για τα sms, κι εμένα καθυστερούν εδώ κι αρκετές rom.
δεν μιλάω για το 10λεπτο + που ήταν λόγω του "υπηρεσίες εταιρίας κινητής τηλ."
αλλά είναι πάντα στο λεπτό +, ενώ απ την vodafone λένε για δευτερόλεπτα -
Ο/H xnikos έγραψε:
με ποια εταιρία σου δούλευε το vowifi στο RN7???σε RN8 φίλου με official, έχασε το vowifi μόλις πήγε σε mimiui 12
-
-
Ο/H xnikos έγραψε:
@giannnis12 ok, μόνο με cosmote (μάλλον) δουλεύει...
-
@gkalen η rom που έδωσες για δοκιμή δεν παρατήρησα μεγάλη διαφορά, ελάχιστη ως προς τη διαχείριση ram (προς το καλύτερο). Η μπαταρία είναι το ίδιο δεν έχει διαφορά. Μερικές φορές ξεκλειδώνω με το fingerprint και έχω μαύρη οθόνη, πρέπει να το κλειδώσω με το power button να το ξεκλειδώσω πάλι και όλα είναι οκ. Αυτό το έκανε και με προηγούμενες rom. Vowifi δουλεύει κανονικά, volte μάλλον όχι δεν βγάζει το σήμα (δεν δούλευε ούτε με προηγούμενες rom).
Το πρόβλημα με τα sms που είχα υπάρχει ακόμη, πάνε τα sms αλλά με καθυστέρηση μεγάλη. -
@kostakislarisa μήπως έχεις vodafone? η vodafone έχει αφαιρέσει το σήμα του volte, αλλά δουλεύει κανονικά.
υποψιάζομαι ότι και για τα sms ευθύνεται το δίκτυο (ή ο συνδυασμός vodafone-xiaomi?)
φίλος με RN8 official (μετά το update σε 12) χρειάστηκε να απενεργοποιήσει το volte για να έχει αναγνώριση κλήσης και να φεύγουν τα μνμ!!!
αν δεν το 'βλεπα δεν θα το πίστευα...
-
-
Ξέρει κανείς αν θα επανέλθει η ρύθμιση για τον προγραμματισμό της αθόρυβης λειτουργίας που χάθηκε με την έλευση του 12.5 miui ;
Δεν άρεσε στους Ασιάτες η επιλογή ;;;
Στάλθηκε από το Mi 9T Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Έχω την 21.2.24 στο pyxis και δεν μπορώ να κατεβάσω την νέα Ρομ γιατί μου βγάζει μήνυμα ο νέος browser να δώσω permission για πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης.το θέμα είναι ότι ψάχνω να βρω αυτήν την άδεια και δεν μπορώ.γνωριζει κανείς αν είναι bug του browser?να προσθέσω ότι γενικά από τον browser δεν μπορώ να κατεβάσω οτιδήποτε, βγαίνει το ίδιο μήνυμα
-
παρατεταμενα πανω στο εικονιδιο του browser, πληροφοριες εφαρμογης, αδειες εφαρμογης.Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό...
-
Το ξέρω αλλά δυστυχώς μου βγάζει μόνο autostart, ειδοποιήσεις, αλλά όχι άδειες.Και από τις γενικές ρυθμίσεις αδειών έχω δοκιμάσει και με clear data στις εφαρμογές browser k download .Κάτι έχει να κάνει με τον browser πιστεύω.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0