Διαφήμιση

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ REDMI NOTE 4X

• ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΜΕ REDMI NOTE 4X

Καλησπέρα σας,είναι πρώτο ποστ μου και ζητάω την βοήθεια σας για ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με το αειθαλές redmi note 4x.
      To έχω σχεδόν 4 χρόνια με την ''μαμά'' rom και μόλις πρίν λίγες ημέρες αποφάσισα να φλασάρω μια custom rom.
      Μετά από αρκετό ψάξιμο και διάβασμα κατάφερα να περάσω την pixel experience 10 και μετά την 11 για να κάνω δοκιμές.
      Κάποια στιγμή θέλησα να ξαναγυρίσω στην official rom που είχε το κινητό πρίν το φλασάρω,κατά την επαναφορά της με το miflash tool και ενώ είχε ξεκινήσει η διαδικασία,μου φάνηκε ότι αργούσε αρκετά και παράλληλα προσέχω ότι η επιλογή κάτω δεξιά ήταν στο clean all and locked αντί για τις άλλες δύο επιλογές και προσπάθησα να σταματήσω την διαδικασία,παρόλη την προσπάθεια φορτώθηκε η rom και κάνοντας επανεκίνηση το κινητό βλέπω ότι ξεκινάει την διαδικασία των αρχικών ρυθμίσεων χωρίς όμως να μπορεί να βρεί δίκτυο και να κολλάει όταν πάω να βάλω τους κωδικούς στο mi account.
      Φαντάστηκα ότι κάτι είχα κάνει λάθος επειδή είχα προκαλέσει το βίαιο σταμάτημα της διαδικασίας με το miflash και προσπάθησα να ξαναφλασάρω,αφού ξαναξεκλείδωσα τον bootloader,την ίδια official rom αλλά πάλι το ίδιο πρόβλημα,δεν μπορεί να συνδεθεί στο δίκτυο και προχωράει μέχρι τα στοιχεία του mi account και δεν προχωράει φυσικά διότι δεν μπορεί να βρεί δίκτυο για επιβεβαίωση.
      Σκέφτηκα ότι κάποιο πρόβλημα μπορεί να έχει η έκδοση της rom που είχα διαλέξει με miui 11 και βρήκα να φλασάρω μία rom με miui 10,δυστυχώς όμως πάλι ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
      Δεν μπορώ να φλασάρω πάλι μια custom rom γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω την custom recovery,μόνο μέσω miflash μπορώ να κάνω κάτι.
      Πώς μπορώ να ξεκολλήσω το τηλέφωνο;
      Τί ακριβώς έχει γίνει;
      Μπορεί να βοηθήσει κάποιος φίλος;

Συγνώμη για το πρώτο μακροσκελές μου πόστ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Που ακριβώς κολλάει; Συνδέθηκες σε wifi ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Στην αρχή των ρυθμίσεων ,ζητάει να επιλέξεις γλώσσα, μετά εθνικότητα και μετά σύνδεση σε δίκτυο ,εκεί το κάτω δεξιά βελάκι είναι αχνό και δεν πατιέται για να ρυθμίσεις το δίκτυο, είναι ενεργό το κάτω αριστερό βελάκι που είναι για να πας πίσω και η επιλογή της παράλειψης.
      Αναγκαστικά επιλέγω παράλειψη και μετά τις ρυθμίσεις google account πάει εκεί που ζητάει τα στοιχεία του mi account,τα βάλεις δεν τα βάλεις ,δηλώνει αδυναμία επιβεβαίωσης και σταματάει εκεί ,μόνο προς τα πίσω μπορώ να πάω.
      Πιστεύω να μπόρεσα να σε κατατοπίσω τι ακριβώς συμβαίνει μήπως και μπορέσεις να με βοηθήσεις εσύ η κάποιος άλλος φίλος και ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση.
    • Διαφήμιση

Δεδομένα κινητής έχεις για να μπορέσεις να επιβεβαιώσεις mi account; Δες μετά για mac address και για modem baseband στα settings.
    • Έχω δεδομένα κινητής,βλέπω το σήμα 4G επάνω δεξιά και την ισχύ του σήματος ,αλλά δεν μου δίνει άλλη επιλογή στο mi account για επιβεβαίωση,σαν να κολλάει,ένα πράγμα.
      Να δοκιμάσω να φλασάρω κάποια άλλη stock rom πιο παλιά;
      Μήπως και με αφήσει να προχωρήσω;
      Δεν μου μένει κάποια άλλη επιλογή ,μάλλον.

Κατέβασε μια fastboot και φλασαρε τη με clean all.
      Kαποιο partition δεν δημιουργήθηκε μαλλον

Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Στην αρχή των ρυθμίσεων να το βάλεις αγγλικά και όχι Ελληνικά. Μετά δοκίμασε να προχωρήσεις τη διαδικασία με data και λογικά θα σε αφήσει
    • Διαφήμιση
    • Επιτέλους φλάσαρα μια πιο παλιά έκδοση fastboot rom με miui 10 και ξεκόλλησε ,προχωράει κανονικά σε όλες τις ρυθμίσεις ,μάλλον φταίγανε οι προηγούμενες rom που προσπάθησα να φλασάρω ,δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά.
      Τώρα θέλω να δω αν θα κάνει αναβάθμιση αυτόματα στην τελευταία rom που υπάρχει για το συγκεκριμένο κινητό η θα πρέπει χειροκίνητα να κάνω εγώ κάποιες κινήσεις.

Ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας,

Καλημέρα.
    • Αυτή έβαλα : mido_global_images_V10.1.1.0.NCFMIFI_20181029.0000.00_7.0_global
      Οκταπύρηνο είναι στα 2.0Ghz

'Oλα καλά μέχρι στιγμής ,έκανε και αυτόματα update την τελευταία διαθέσιμη rom για το συγκεκριμένο κινητό.
    • Ο/H taskol65 έγραψε:

'Oλα καλά μέχρι στιγμής ,έκανε και αυτόματα update την τελευταία διαθέσιμη rom για το συγκεκριμένο κινητό.
      Μπράβο σου...
      Τέλος καλό όλα καλά.... :thumbsup:
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση