Διαφήμιση

Οδηγός εγκατάστασης ROM (Upgrade)

• Οδηγός
    • Xiaomi
    • Το δοκιμασα τωρα και μετα το τριτο reboot ξαναεμφανιζονται κομμενες...για τις φωτογραφιες επαφων,εγω δεν βλεπω κατι μεσω της επαφης οπως μου αναφερεις,το κανω απτο αλμπουμ,διαλεγω τη φωτο-->περισσοτερα-->εικονα επαφης,διαλεγω την επαφη,με βαζει να κανω crop-->εφαρμογη Και μετα λευκη εικονα χωρις να κανει τπτ..απλα μετα βγαινω στην επιφανεια και δεν εχει αλλαξει τιποτα...και καλα ας πουμε οτι αυτο με τις φωτο το προσπερναμε,με τις κομμενες επαφες δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..σκεψου οτι τις εχω σβησει ηδη 2 φορες ολες και τις εχω ξαναγραψει απτην αρχη μηπως εχε γινει καποιο λαθος στην καταχωρηση και τα μπερδευε..
    • Ο/H nick31 έγραψε:

Το δοκιμασα τωρα και μετα το τριτο reboot ξαναεμφανιζονται κομμενες...για τις φωτογραφιες επαφων,εγω δεν βλεπω κατι μεσω της επαφης οπως μου αναφερεις,το κανω απτο αλμπουμ,διαλεγω τη φωτο-->περισσοτερα-->εικονα επαφης,διαλεγω την επαφη,με βαζει να κανω crop-->εφαρμογη Και μετα λευκη εικονα χωρις να κανει τπτ..απλα μετα βγαινω στην επιφανεια και δεν εχει αλλαξει τιποτα...και καλα ας πουμε οτι αυτο με τις φωτο το προσπερναμε,με τις κομμενες επαφες δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται..σκεψου οτι τις εχω σβησει ηδη 2 φορες ολες και τις εχω ξαναγραψει απτην αρχη μηπως εχε γινει καποιο λαθος στην καταχωρηση και τα μπερδευε..

Το πρόβλημα που αναφέρεις, αφού δεν έχει να κάνει με τον συγχρονισμό, τότε η επόμενη σκέψη μου είναι ότι είναι θέμα rom... Επειδή την ίδια rom που φοράς εσύ, την φοράνε αρκετοί χρήστες εδώ μέσα και δεν αναφέρουν το ίδιο πρόβλημα, σκέφτομαι ότι ίσως όταν έκανες την εγκατάσταση κάτι δεν πήγε καλά με την εγκατάσταση...
      Περίμενε λίγο να δεις αν κάποιος άλλος χρήστης μπορεί να σε βοηθήσει αποτελεσματικά και εάν όχι τότε ίσως να σκεφτόσουν να ξαναπεράσεις την rom (απο αύριο που θα βγει και η καινούρια έκδοση).
      Προς το παρόν δες μια ακόμη ρύθμιση που αφορά τις φωτογραφίες...
      Πήγαινε στις επαφές. Πάτα συνεχόμενα το αριστερό swift key (το αριστερό κουμπάκι με τις τρεις οριζόντιες γραμμές). Θα σε βάλει στις ρυθμίσεις των επαφών σου. Σιγουρέψου ότι ο διακόπτης στη ρύθμιση "απόκρυψη στοιχείων" είναι OFF! (ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΒΗΣΤΟΣ για να φαίνονται οι φωτογραφίες σου!)

Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην caeser ().

• Δεν εχει παρουσιαστει σε αλλον ε?? :/ μαλιστα...ενταξει τοτε,θα περιμενω την οποια αναβαθμιση και το ξαναβλεπουμε..για τις φωτο ο διακοπτης στο Off ηταν..
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα....
      Είμαι καινούργιος στην παρέα παιδιά. Εχω παρει πρόσφατα το redmi note 3 και με ενοχλεί που έχει μισα ελληνικά μισά αγγλικα στο μενου γενικά και επίσης κατι κινέζικες εφαρμογές. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αναλυτικά τι ακριβώς κάνω για να περασω καποια ελληνική έκδοση. Προσπαθώ εδω και μέρες να καταλαβω με ποιά σειρα πρεπει να κανω και τι γιατι βλεπω τους όρους "bootloader" και κατι αλλα και δεν ξερω τι είναι...αν είναι εύκολο να με βοηθησει κάποιος ή να μπορέσουμε να μιλήσουμε με mail...
    • Ο/H captainluton έγραψε:

Καλησπερα....
      Είμαι καινούργιος στην παρέα παιδιά. Εχω παρει πρόσφατα το redmi note 3 και με ενοχλεί που έχει μισα ελληνικά μισά αγγλικα στο μενου γενικά και επίσης κατι κινέζικες εφαρμογές. Θα μπορούσε κάποιος να μου πει αναλυτικά τι ακριβώς κάνω για να περασω καποια ελληνική έκδοση. Προσπαθώ εδω και μέρες να καταλαβω με ποιά σειρα πρεπει να κανω και τι γιατι βλεπω τους όρους "bootloader" και κατι αλλα και δεν ξερω τι είναι...αν είναι εύκολο να με βοηθησει κάποιος ή να μπορέσουμε να μιλήσουμε με mail...
      Πάρε τα ένα ένα με τη σειρά. Τι δεν καταλαμβαίνεις?
    • Ο/H gatos1986 έγραψε:

Καλησπέρα φίλε captainluton.Και εγώ μια από τα ίδια....
      Ξεκίνα και στην πορεία πες μας που κόλλησες
    • Διαφήμιση
    • Καλησμπερα.ειμαι και γω χρηστης της συσκεης MI4.
      Την εχω αγορασει εδω και κανα 2 μηνο απο vickmall.com.
      επειδη εχω κανει εγγραφει στο site σας και παρακολουθω θελω να περασω και γω την ελληνικη ρομ.
      εκανα μια προσπαθεια αλλα απετυχα και ευτηχως επανηρθε το τηλεφωνο μου στην προηγουμενη ρομ τσαινα!( MIUI V6.11.2.0.KXDCNB STABLE)
      Επειδη δεν ειμαι σχετικως θα ηθελα τα φωτα σας
      ποια ελληνικη ρομ να κατεβασω και να μπορω να την αναβαθμιζω και αν μπορειτε να μου πειτε τα βηματα ακριβως που πρεπει να ακολουθησω.
      Σας ευχαριστω εκ τον προτερων
    • το εκανα .....αλλα παρατηρω οτι δεν ανοιγει το γκουκλ πλεη ουτε το φεησμπουκ ουτε μεσεντζερ.....
      μηπωσ εχει σχεση το οτι δεν περασα το σουπερζου????
      επισης μου φαινεται πιο αργο......
    • Διαφήμιση