Διαφήμιση

Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

• Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H tsine έγραψε:

Official η miui gr ?
      Χωρίς να είμαι βέβαιος, μάλλον στην Official αναφέρεται.
      Αλλά σε αυτή την περίπτωση και η αντίστοιχη XTRV θα πρέπει να έχει την ίδια - ίσως και καλύτερη συμπεριφορά - αφού τα προβλήματα προέρχονται συνήθως από το Source των Κινέζικων Official ROM, και όχι από τις Custom ROMs που τις έχουν ως βάση ανάπτυξης. ;)
      12.5.7 για " venus rkbuxm" δεν έχει βγει

Sent from my M2011K2G using Tapatalk
    • Ο/H tsine έγραψε:

Τότε υπήρχε διαθέσιμη μόνο σε Fastboot αλλά δεν μπορούσαμε να σας την δώσουμε επειδή δεν είχαμε έτοιμα τα Workflows για τις Fastboot ROMS.
      Έτσι είχαμε αναγκαστικά προσπεράσει αυτή την έκδοση.

Αν όμως την θέλετε την συγκεκριμένη έκδοση, μπορούμε τώρα να σας ετοιμάσουμε την Fastboot Rom για να την κάνετε πολύ εύκολα Flash.
      Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως αν έχετε μεταγενέστερη έκδοση στην συσκευή σας, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε το Format.bat και όχι το Update.bat. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H tsine έγραψε:

Τότε υπήρχε διαθέσιμη μόνο σε Fastboot αλλά δεν μπορούσαμε να σας την δώσουμε επειδή δεν είχαμε έτοιμα τα Workflows για τις Fastboot ROMS.
      Έτσι είχαμε αναγκαστικά προσπεράσει αυτή την έκδοση.

Αν όμως την θέλετε την συγκεκριμένη έκδοση, μπορούμε τώρα να σας ετοιμάσουμε την Fastboot Rom για να την κάνετε πολύ εύκολα Flash.
      Θα πρέπει όμως να γνωρίζετε πως αν έχετε μεταγενέστερη έκδοση στην συσκευή σας, ίσως χρειαστεί να επιλέξετε το Format.bat και όχι το Update.bat. :D
      Ναι μάλλον παρανόηση εγώ μιλάω για το official zip που βγάζει το xiaomiroms . Δεν έχω βάλει TWRP πχ την 12.5.5 την κατέβασα από xiaomiroms και την έκανα install από τον updater

• Διαφήμιση
    • Την official εχω οπως αγορασα τη συσκευη , στην αρχη ηθελα φορτιση 5-8 φορες την ημερα με την 12.5.4 εγινε μεγαλη διαφορα με 2-3 φορτισεις και τωρα με τη 12.5.7 βγαζει 1 μερα με μια φορτιση

Επίσης επειδη με την AOD οταν ειμαι σε σκοταδι μετα απο κανα 5λεπτο κλεινει ... ενω πχ στο mi note 10 δεν μου κλεινει ποτε τους εστειλα ερωτηση και μου εδωσαν την παρακατω απαντηση ..
      κριμα που δεν εχει επιλογη να μη σβηνει ποτε
      Images
      • IMG_20211024_140732.jpg

374,08 kB, 1.440×1.883, viewed 54 times
    • Ο/H prekasg έγραψε:

Την official εχω οπως αγορασα τη συσκευη , στην αρχη ηθελα φορτιση 5-8 φορες την ημερα με την 12.5.4 εγινε μεγαλη διαφορα με 2-3 φορτισεις και τωρα με τη 12.5.7 βγαζει 1 μερα
      Δεν ξέρω τι χρήση κάνεις . Εγώ ήθελα φόρτιση κάθε βράδυ με την 12.5.2 . Μετά με την 12.5.5 πήγαινε γαμάτα φορτιζα κάθε μεσημέρι της επομένης μέρας .

Τελικά τώρα έβαλα την 12.5.7 από xiaomiroms είναι η μέρα με την νύχτα . Το δαχτυλίκο πλέον πάει σφαίρα κυριολεκτικά . Μην μιλήσω για το responsiveness που βελτιώθηκε αισθητά . Μς ην μπαταρία δεν έχω γνώση θα επανέλθω.

Γενικά η μεγαλύτερη αλλαγή που έχω δει σε update όσο καιρό ασχολούμαι με Xiaomi από το 2015 .

• ναι και ενω ηταν μικρο Update σε mb η 12.5.7 εκανε μεγαλη διαφορα. και εγω απο εποχης mi2 που ειχα xiaomi ειναι η μεγαλυτερη αλλαγη σε Update που εχω δει σε ολες μου τις συσκευες xiaomi
    • Ο/H prekasg έγραψε:

ναι και ενω ηταν μικρο Update σε mb η 12.5.7 εκανε μεγαλη διαφορα. και εγω απο εποχης mi2 που ειχα xiaomi ειναι η μεγαλυτερη αλλαγη σε Update που εχω δει σε ολες μου τις συσκευες xiaomi
      Ναι εμένα το OTA μου έλεγε no updates available και έτσι κατέβασα το update χειροκίνητα xiaomiroms και πάτησα choose file και το πέρασα έτσι . Αλλιώς δεν ξέρω πότε θα ερχόταν σε μένα το 12.5.7 . Είναι πολύ λογικό η Xiaomi λόγο φόρτου στους server να κάνει το update διαθέσιμο ανά region (υποψιάζομαι ) για να μην πέσουν όλα και για αυτό ήρθε σε σένα άλλο όχι σε μένα

• Διαφήμιση
    • Ο/H prekasg έγραψε:

ναι και ενω ηταν μικρο Update σε mb η 12.5.7 εκανε μεγαλη διαφορα. και εγω απο εποχης mi2 που ειχα xiaomi ειναι η μεγαλυτερη αλλαγη σε Update που εχω δει σε ολες μου τις συσκευες xiaomi
      Τελικά με την μπαταρία έχω κρύες εντυπώσεις .

Η επειδή πάει τόσο ωραία με αυτό το update το χειρίζομαι περισσότερο ή η μπαταρία μειώνεται πιο γρήγορα .

Δεν ξέρω αλλά ναι το χειρίζομαι πολύ περισσότερο γιατί λειτουργεί άψογα τι δαχτυλίκο και ίσως αδειάζει πιο γρήγορα ή όντος το update κάνει την μπαταρία να αδειάζει πιο γρήγορα

Στο μενού της μπαταρίας παρατήρησα ότι υπάρχει ένα logd στα apps που καταναλώνουν μπαταρία
    • Γεια σας....
      Mi11 και ροοτ βεβαίως βεβαίως....
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Γεια σας....
      Mi11 και ροοτ βεβαίως βεβαίως....
      Μια χαρά . Τώρα που σκέφτεσαι να το χρησιμοποιήσεις ?

• Για τις διαφημίσεις περισσότερο...
      Official Miui Global Beta Tester

XTreme Rom Version by Greek Team...

Εκτός αυτού είμαι Έλληνας και υποστήριζω την ελληνική αγορά....
      Τέρμα πλέον από Κίνα...όσο και αν είναι η διαφορά τους...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Octaviastikos έγραψε:

Για τις διαφημίσεις περισσότερο...
      Ναι κατάλαβα . Εγώ Πάντος κατάλαβα ότι τις διαφημίσεις δεν μπορείς να τις κόψεις τελείως . Το Mi note 10 που είχα πριν είχα κάνει Ρόοτ και είχε παίξει με διάφορες επιλογές .

Επιπλέον Στο router στο σπίτι είχα στήσει pihole . Και παράλληλα είχα DNS που και καλά κόβει καθώς και σεταρισμενο DOH αλλα πάλι έβλεπα διαφημίσεις η στην καλύτερη δεν με άφηνε καν να μπω σε κάποια Σιτέ εφαρμογές .

Έτσι πλέον δεν ασχολούμαι το hasle να τα σετςρω όλα αυτά και πάλι να βλέπω 3/10 διαφημίσεις δεν άξιζε για μένα .