Διαφήμιση

Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

• Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν με το νέο update . Ενώ έχω το always on display off . Μου έφαγε 5% μπαταρία έτσι σου άσχετο
      Κανένα νόημα . Καμία ιδέα καμία σκέψη ?

Sent from my M2011K2G using Tapatalk
    • Καλησπερα και καλη χρονια σε ολους!
      Είμαι κάτοχος του Mi 8 και σκεφτομαι να αγοράσω το Mi 11.
      Στα 500 κατι απο κίνα ειναι καλό VFM? Πως το βλεπετε σαν κάτοχοι?

Επίσης, γιατι είναι τόσο φτωχό το subforum του Mi 11. Δεν εχει σχεδον κανένα νήμα ?(
    • Ο/H stavrinho έγραψε:

Επίσης, γιατι είναι τόσο φτωχό το subforum του Mi 11. Δεν εχει σχεδον κανένα νήμα
      Οι πλούσιες συσκευές (ακριβές) έχουν φτωχότερα Subforums - τις αγοράζουν λιγότεροι. :D
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

Εκτός ότι είναι ακριβή συσκευή φοράει και τον άθλιο sd888 με αποτέλεσμα τραγική μπαταρία, και 500€ είναι πάρα πολλά, εδώ που φθάσαμε περίμενε να δεις την 12 σειρά τι ψάρια πιάνει.
    • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Ο/H stavrinho έγραψε:

Επίσης, γιατι είναι τόσο φτωχό το subforum του Mi 11. Δεν εχει σχεδον κανένα νήμα
      Οι πλούσιες συσκευές (ακριβές) έχουν φτωχότερα Subforums - τις αγοράζουν λιγότεροι. :D
      Μαλλον έχεις ενα δίκιο :)
      Ηταν καλες εποχές οταν αγόρασα το Mi 8, οπου με 350 έπαιρνες μια απο την καλυτερες συσκευές που υπήρχαν τοτε.

Ο/H dfoust έγραψε:

Εκτός ότι είναι ακριβή συσκευή φοράει και τον άθλιο sd888 με αποτέλεσμα τραγική μπαταρία, και 500€ είναι πάρα πολλά, εδώ που φθάσαμε περίμενε να δεις την 12 σειρά τι ψάρια πιάνει.
      Σε ευχαριστω για την αποψη. Για αυτό ρώτησα εδώ, για να παρω την άποψη όσων το έχουν. Θα αναλύσω σύντομα το σκεπτικο μου γιατί δεν είναι και το κατάλληλο νήμα εδω:
      Κατέληξα εδώ και λίγες μέρες στην αγορά του Mi 11 γιατι έχει τελευταίο επεξεργαστη, κορυφαια οθόνη, decent level φορτισης (και ασυρματης) και πολύ καλή κάμερα(οχι top τώρα πια με τις τιμές στον Θεο!). Επίσης η κάμερα έχει OIS που το βρίσκω πολύ σημαντικό για νυχτα και βιντεο.

Επειδή δεν παίζω σχεδον κανενα παιχνίδι, πιστεύεις η αυξηση της θερμοκρασίας θα προκύψει σε στιγμές που θα βγάζω φωτο/βιντεο με την παρέα? Γιατί αν κατάλαβα καλά μονο στα παιχνίδια προκύπτει υπερβολική αυξηση.
      Επίσης το Mi 12 δεν εχει την B20 βλεπω οπότε δεν τσουλάει στην ελλάδα. Αν μετά βγάλουν global εκδοση, τότε εκείνη θα είναι ενα 200αρι πάνω απο την CN και δεν θα συμφέρει με την καμία.

ΥΓ Επίσης ελπίζω οτι μπορώ ακόμα να πουλήσω το Mi 8 σε μια τιμή λιγο πάνω απο 100. Γιατι αν πάει του χρόνου, θα είναι υπερβολικά παλιο.
    • Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα αγόραζα κινητό με flagship επεξεργαστή γιατί βασικά δεν κάνω βαριά χρήση ούτε παιχνίδια παίζω, προτιμώ επεξεργαστή με χαμηλή κατανάλωση για μεγάλη αυτονομία, αν τώρα αγόραζα κινητό θα κοιτούσα σίγουρα Samsung a52s 5G ότι καλύτερο έφτιαξε η Samsung τα τελευταία χρόνια και γλυτώνεις από το εμετικό miui. Στην τιμή που έχει τώρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και με ois στην κάμερα, πιστεύω ότι κατά λάθος έδωσαν τέτοια συσκευή στον λαό.
    • Διαφήμιση
    • RE: Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

Ο/H dfoust έγραψε:

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα αγόραζα κινητό με flagship επεξεργαστή γιατί βασικά δεν κάνω βαριά χρήση ούτε παιχνίδια παίζω, προτιμώ επεξεργαστή με χαμηλή κατανάλωση για μεγάλη αυτονομία, αν τώρα αγόραζα κινητό θα κοιτούσα σίγουρα Samsung a52s 5G ότι καλύτερο έφτιαξε η Samsung τα τελευταία χρόνια και γλυτώνεις από το εμετικό miui. Στην τιμή που έχει τώρα δεν υπάρχει κάτι καλύτερο και με ois στην κάμερα, πιστεύω ότι κατά λάθος έδωσαν τέτοια συσκευή στον λαό.
      Ε τώρα τι Xiaomi 12x θα είναι για σένα θεωρώ είναι η ισορροπία

• Αξιολόγηση ΜΙ11 128GB

Να αναφέρω ότι είναι σωστά τα όσα λες αλλά .

Η Xiaomi αλλάζει σε κάθε μοντέλο αισθητήρα κάμερας με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βελτιωθεί το software . Η Samsung px βάζει εδώ και 3 μοντέλα τον ίδιο αισθητήρα και βελτιώνει ( αν μπορεί κανείς να το πει αυτό ) το software .

Γενικά όντας χρήστης του mi 11 για καιρό τώρα θεωρώ ότι ένα κινητό με 870 και τα ίδια spects θα ήταν καλύτερη επιλογή .

Επιπλέον τα 27mpxl ζοριζουν πολύ το κινητό ειδικά αν παίξεις με gcam και HDR+ (100mpxl δεν νομίζω να αξίζει να παίξεις υπάρχουν κάποιες μοντες με root να παίξεις gcam HDR+ 100mpxl αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ) .

Και ένα τελευταίο αρνητικό είναι ότι το mi 11 δεν ήταν τόσο επιτυχημένο (όσο το pro ultra ) με αποτέλεσμα το community στα διάφορα groups να είναι φτωχό (xda , telegram etc )

• Προβλημα με το 11

Ανοιχτο GPS , youtube, bluetooth και φορτιση .
      ανεβασε θερμοκρασια μαλλον. έκλεισε μονο του
      το αφησα κρυωσε αλλα πλεον δεν ανοιγει , και φορτιστη να βαλω (με τον δικο του φορτιστη) δεν κανει τιποτα.
      Power button +/- κτλ τα εκανα .. τιποτα νεκρο ...

θα το παω ακομα με την εγγυηση να δω αν θα το καλυψει (ειναι απο σκρουτζομαγαζο)
      τι παιζει να ειναι ; μπαταρια να καηκε η ζημια στη συσκευη ;
    • Ο/H prekasg έγραψε:

Προβλημα με το 11

Ανοιχτο GPS , youtube, bluetooth και φορτιση .
      ανεβασε θερμοκρασια μαλλον. έκλεισε μονο του
      το αφησα κρυωσε αλλα πλεον δεν ανοιγει , και φορτιστη να βαλω (με τον δικο του φορτιστη) δεν κανει τιποτα.
      Power button +/- κτλ τα εκανα .. τιποτα νεκρο ...

θα το παω ακομα με την εγγυηση να δω αν θα το καλυψει (ειναι απο σκρουτζομαγαζο)
      τι παιζει να ειναι ; μπαταρια να καηκε η ζημια στη συσκευη ;
      Από την υψηλή θερμοκρασία είχα ακούσει ότι χαλάει το wifi module . Δεν είχα διαβάσει να φτάσει στο σημείο να μην ανοίγει .

Εμένα πχ καλοκαίρι με gps /YouTube να παίζει και να το χτυπάει ο ήλιος . Απλά μου έβγαλε μύνημα emergency υψηλής θερμοκρασίας και συνεχίσει δεν έσβησε

• Διαφήμιση
    • Ο/H tsine έγραψε:

Απλά μου έβγαλε μύνημα emergency υψηλής θερμοκρασίας και συνεχίσει δεν έσβησε
      Μέχρι να σβήσει εντελώς και να μην ανοίξει ποτέ πάλι...

Με τις υψηλές θερμοκρασίες δεν είναι να παίζουμε...

Εκτός από το γεγονός ότι μπορεί να πάθει ανεπανόρθωτη ζημιά στην μητρική της συσκευής, υπάρχει επίσης και μεγάλος κίνδυνος να σκάσει στα χέρια μας η μπαταρία.....

Να αποφεύγετε να εκθέτετε την συσκευή για μεγάλη διάρκεια στο ήλιο - και όταν αρχίσει να ζεματάει η συσκευή, δεν την ζορίζουμε άλλο αλλά προσπαθούμε να την δροσίσουμε επειγόντως. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)