Mi 9T "The system has been destroyed με κλειδωμένο Bootloader
-
-
Ευχαριστώ!
-
Καλησπέρα
Παιδιά θα χρειαστώ τη βοήθεια σας.
Έχω mi 9t, το κινητό το έχω 3χρονια. Πρώτη φορά δεν έχω ξεκλειδώσει bootloader στο κινητό και δεν το έχω πειράξει.
μου βγάζει the system has been destroyed.
Miui recovery με βγάζει αλλά αν κάνω εργοστασιακή επαναφορά πάλι τα ίδια. Και σε fastboot μπαίνει.Μπορεί να σωθεί? -
Δοκίμασε από ecovery mode περάσεις εκ νέου την τελευταία ρομ ---> Πως θα κάνουμε εγκατάσταση με το MIFLASHPRO TOOL recovery & fastboot rom
είτε αυτόματα αν την βγάλει, είτε την κατεβάζεις σε zip file και την επιλέγεις.
Αν δεν περνάει θέλει edl mode & authorized account...θα χάσεις όμως ότι έχεις και δεν το έχεις σε κάποιο cloud -
-
-
δοκιμασε πρωτα οπως σου λεει ο @NasDriver miflash pro , η με xiaomitoolv2 και στις 2 περιπτωσεις περνας την full rom recovery μεσω mi assistant χωρις να χρειάζεσαι Authorized account και μετα βλεπουμε για τα υπολοιπα
Authorized account με διαφορα τουλακια εχουμε, απλα ειναι επι πληρωμη αυτα..!! και απο fastboot to edl χωρις να χρειαστει να βγαλεις πισω πλατη με κλειδωμενο bootloader..!! γιατι ομως να πας σε εκεινη τη λυση αφου υπαρχουν τροποι
να δοκιμασεις πρωτα χωρις να χρειαστείς κατι τετοιο..!! δοκιμασε να τα περασεις μεσω mi assistant!! -
έχει πλάκα γιατί θέλει να κάνει επιβεβαίωση τον αριθμό κινητού και δεν έχω κινητό. και λείπω για δουλειά εκτός σπιτιού, έχω laptop ταβλετ και δεν μπορώ να το προχωρήσω χωρίς κινητό. ++++ όλα τα άλλα που πλέων γίνονται από το κινητό
-
Ο/H Kmarkou έγραψε:
έχει πλάκα γιατί θέλει να κάνει επιβεβαίωση τον αριθμό κινητού και δεν έχω κινητό. και λείπω για δουλειά εκτός σπιτιού, έχω laptop ταβλετ και δεν μπορώ να το προχωρήσω χωρίς κινητό. ++++ όλα τα άλλα που πλέων γίνονται από το κινητό
Redmi K20/Mi 9T davinci
το επιλεγεις, και μια στιγμη θα σου βγαλει μια οθονη να δείχνει πως μπαινεις recovery mode k mi assistant και πατας να προχωρησει θα κατεβασει μονο του την τελευταια recovery rom και θα την περασει -
ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω και αυτό μόλις μπορέσω
-
Ο/H jimxai έγραψε:
άντε κάτι india τα καταλαβαίνω, τα υπόλοιπα ;
Νέα εικόνα bitmap.bmp -
Ο/H Kmarkou έγραψε:
Ο/H jimxai έγραψε:
Νέα εικόνα bitmap.bmp
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0