Ευχαριστώ για την απάντηση.. Θα στρώσει?
Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Ο/H americ έγραψε:
Βγήκε νέα XTRV ROM για την συσκευή σου >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_V14.0.8.0.TKHCNXM_v14-13.zip
Είναι Hybrid που σημαίνει ότι μπορείς να την κάνεις Flash είτε από συμβατό TWRP Recovery είτε μέσω Fastboot Mode.
Εγώ πάντως προτιμώ πάντα το Fastboot για να αποφύγω τον κίνδυνο του Brick από αστοχίες του Recovery. -
-
Ο/H GEORGE13 έγραψε:
Εγω που εχω eea rom μεσω mi flash με fastboot μπορω;
Βέβαια θα πρέπει την πρώτη φορά που αλλάζεις ROM να κάνεις το Flash μα format Data επιλέγοντας το αντίστοιχο bat αρχείο από την ROM ...
Το flash της XTRV ROM γίνεται πολύ απλά.
- Κατεβάζεις το αρχείο της ROM.
- To κάνεις extract στο PC σου
- Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου
- Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash
Όπως καταλαβαίνεις αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται καθόλου το TWRP Recovery για να βάλεις την Ελληνική XTRV ROM
Μέσα στο Zip της FASTBOOT το οποίο και θα κάνεις extract στο PC σου είναι όλα τα αρχεία που χρειάζεται - και το Fastboot Command Tool.
Εσύ θα τρέξεις την πρώτη φορά από το Command prompt των Windows το BAT αρχείο με το όνομα windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
Θα κάνει το Flash αυτόματα...
Στο επόμενο Update θα τρέξεις το αρχείο με το όνομα windows_fastboot_update_rom.bat και θα σου κάνει απλά Update χωρίς να σου διαγράψει όλα τα αρχεία από την αρχή. - Κατεβάζεις το αρχείο της ROM.
-
Ευχαριστω Πολυ
Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
-
Γεια σας παρεάκι. Έχω το poco f3 και παρακαλώ πολύ πολύ θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω root. Είμαι λίγο αρχάριος σε αυτό και επειδή φοβάμαι μη brick αρω τίποτα θα ήθελα αν γίνεται πολύ πολύ να που παραθεσετε έναν οδηγό που να ισχύει ακόμα και σήμερα από τη μια και από την άλλη να είναι λεπτομερής. Ο λόγος που θέλω root είναι για να αλλάξω το id της συσκευής μου και έτσι να μπορώ να επωφεληθω των προσφορών του τεμου συνεχώς ως νέος χρήστης... Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν εφόσον γίνει ροοτ μετά δεν υπάρχει επιστροφή και αν υπάρχει πως γίνεται και αυτή σε περίπτωση που θέλω να φέρω το κινητό πάλι στην κατάσταση που είναι τώρα που σας γράφω. Ευχαριστώ πολύ πολύ για κάθε βοήθεια ❤️
-
-
Ο/H GEOMAL έγραψε:
Έχω το poco f3 και παρακαλώ πολύ πολύ θα ήθελα να μου πείτε πως μπορώ να κάνω root
Έχεις ξεκλειδώσει τον Bootloader της συσκευής σου ?
>> Ξεκλείδωμα του Bootloader - Νέα Μέθοδος (Ενημέρωση 28.05.2019) - Διάφοροι Οδηγοί - Xiaomi-Miui.gr -
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H americ έγραψε:
Βγήκε νέα XTRV ROM για την συσκευή σου >> xiaomi-miui-hellas-XTRV-HMK40_POCOF3_V14.0.8.0.TKHCNXM_v14-13.zip
Είναι Hybrid που σημαίνει ότι μπορείς να την κάνεις Flash είτε από συμβατό TWRP Recovery είτε μέσω Fastboot Mode.
Εγώ πάντως προτιμώ πάντα το Fastboot για να αποφύγω τον κίνδυνο του Brick από αστοχίες του Recovery.
-
Ο/H anakondagr έγραψε:
Μπορώ να την περάσω μέσω twrp χωρίς format data ? Έχω τώρα dev rom και το στήσιμο από την αρχή στις εφαρμογές μου φαίνονται βουνό
-