Όλες οι Custom ROMs έχουν το ίδιο πρόβλημα μετά από την μαλακία που την έπιασε την Google με τα Integrity Checks που τα αλλάζει κάθε 2 μέρες.Ο/H americ έγραψε:
Καλησπέρα ..θέμα με google pay σε poco f3 με την τελευταία xtrv ...! Κάποια βοήθεια ? Ευχαριστώ
Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Και τι κάνουμε τώρα ???
-
-
Καλά δεν θα κάτσω να σκάσω, κουβαλάω δυό κάρτες μαζί μου και τέλος. Δεν θα κλειδώσω bootloader γιατί έτσι γουστάρει η Google..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Καλημερα παιδια μια βοηθεια! Εχει σπασει η οθονη του κινητου μου ειναι μαυρη και πρεπει οπωσδηποτε να παρω τις φωτο απο υο κινητο γτ τις χρειαζομαι! Συνδεω το κινητο μ στον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει γτ πρεπει να πατησω στο κινητω μου την μεταφορα αρχειων κατι π ειναι αδυνατο γτ δεν βλεπω!!! Ευχαριστω πολυ
-
Καλημέρα ..hyperos σε poco f3 έβαλε κάποιος ? Ποιο recovery θα δουλέψει
-
Καλημέρα. Εδώ τα παλικάρια δεν έχουν βγάλει hyperos για τη συσκευή σου (γενικά δε θα βρεις), εκτός και την κατέβασες απο άλλη σελίδα (που θα πρέπει να ρωτήσεις αυτούς). Για official ότι ισχύει πάντα. Αν και ο τελευταίος τρόπος ήταν αποσυμπίεση του αρχείου και τρέξιμο το ανάλογο bat. Recovery σε android 14 για συσκευή παλιά αρκετά δύσκολο (υπάρχουν και τα εργαλεία που δεν έχουν πάρει).Ο/H americ έγραψε:
Καλημέρα ..hyperos σε poco f3 έβαλε κάποιος ? Ποιο recovery θα δουλέψει
-
Καλησπερα εχω την τελευταια global κ κατεβαζω την νεα hyper os global την περναω χυμα στον κινητο κ μεσα απο τον updater επιλεγω το πακετο οπου δεν μου το φλασαρει να γινει η αναβαθμιση επισης ουτε οτα μου την βγαζει σε πολλους την εβγαλε που την κατεβασαν
-
Καλημέρα ..είμαι με το poco f3 xtrv 14.0.8.0 μπορώ να φλασάρω από πάνω αυτή τη rom :miui_ALIOTHGlobal_OS1.0.2.0.TKHMIXM_b69e6a5400_13.0.zip