Όλες οι Custom ROMs έχουν το ίδιο πρόβλημα μετά από την μαλακία που την έπιασε την Google με τα Integrity Checks που τα αλλάζει κάθε 2 μέρες.Ο/H americ έγραψε:
Καλησπέρα ..θέμα με google pay σε poco f3 με την τελευταία xtrv ...! Κάποια βοήθεια ? Ευχαριστώ
Γενική συζήτηση για το Poco F3
-
-
Και τι κάνουμε τώρα ???
-
-
Καλά δεν θα κάτσω να σκάσω, κουβαλάω δυό κάρτες μαζί μου και τέλος. Δεν θα κλειδώσω bootloader γιατί έτσι γουστάρει η Google..."στα πενήντα σου συνειδητοποιείς ότι ένα ρολόι των 50€ δείχνει την ίδια ώρα με ένα των 50.000€"
-
Καλημερα παιδια μια βοηθεια! Εχει σπασει η οθονη του κινητου μου ειναι μαυρη και πρεπει οπωσδηποτε να παρω τις φωτο απο υο κινητο γτ τις χρειαζομαι! Συνδεω το κινητο μ στον υπολογιστη αλλα δεν το βλεπει γτ πρεπει να πατησω στο κινητω μου την μεταφορα αρχειων κατι π ειναι αδυνατο γτ δεν βλεπω!!! Ευχαριστω πολυ
-
Καλημέρα ..hyperos σε poco f3 έβαλε κάποιος ? Ποιο recovery θα δουλέψει
-
Ο/H americ έγραψε:
Καλημέρα ..hyperos σε poco f3 έβαλε κάποιος ? Ποιο recovery θα δουλέψει
-
Καλησπερα εχω την τελευταια global κ κατεβαζω την νεα hyper os global την περναω χυμα στον κινητο κ μεσα απο τον updater επιλεγω το πακετο οπου δεν μου το φλασαρει να γινει η αναβαθμιση επισης ουτε οτα μου την βγαζει σε πολλους την εβγαλε που την κατεβασαν
-
Καλημέρα ..είμαι με το poco f3 xtrv 14.0.8.0 μπορώ να φλασάρω από πάνω αυτή τη rom :miui_ALIOTHGlobal_OS1.0.2.0.TKHMIXM_b69e6a5400_13.0.zip