έχω την ίδια θήκη αλλά μπαίνει απέξω απο το κάλυμα μπαταρίας δεν το βγάζεις όπως σε αυτή που μου έστειλες!
Χρηστες red rice
-
-
κι εγώ τόχω από τέλη Γενάρη με την απλή θήκη (τώρα πλαστική ή σιλικονούχα θα σας γελάσω) & την προστασία οθόνης όπως τα παρήγγειλα.
του πέρασα & την miui στα ελληνικά & σήμερα την ελληνική έκδοση.
όχι μόνο κανένα παράπονο γιατί δουλεύει άψογα & είναι ταχύτατο σε όλα του αλλάείμαι ενθουσιάσμένος απ' την χρήση του μέχρι στιγμής.
το μόνο που άλλαξα ήταν η 8άρα sd που είχα παραγγείλει με μια νέα 32άρα.
κι όταν έρθει η ώρα για αλλαγή πάλι xiaomi θα πάρω! -
Ο/H Shadow έγραψε:
έχω την ίδια θήκη αλλά μπαίνει απέξω απο το κάλυμα μπαταρίας δεν το βγάζεις όπως σε αυτή που μου έστειλες!
Σε λιγες μερες πιστευω να την εχω στα χερια μου οποτε θα δω αν ειναι kinder εκπληξη η αυτη που δειχνει..
Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας TapatalkMi8 6/128 eu Black xiaomi.eu dev -
έχει βάλει κανένας tempered glass protector ;
-
Ο/H kodorevi8ulis έγραψε:
Έχω βάλει εγώ στο mi2s
Τι θέλεις να μάθεις;
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
Ο/H FrOsT έγραψε:
Έχω βάλει εγώ στο mi2s
Τι θέλεις να μάθεις;
Sent from my MI 2S using Tapatalk
πως είναι σε σχέση με ένα απλό (και μάλλον όχι καλής ποιότητας) screen protector
ευκολία τοποθέτησης / προστασία / θέαση (αν "χαλάει" κάπως την οθόνη) / αν λερώνει πιο εύκολα και τέτοια -
πως είναι σε σχέση με ένα απλό (και μάλλον όχι καλής ποιότητας) screen protector
ευκολία τοποθέτησης / προστασία / θέαση (αν "χαλάει" κάπως την οθόνη) / αν λερώνει πιο εύκολα και τέτοια
Σε σχέση με τα "απλά" που είχα πριν στο note έχει καλύτερη αίσθηση στο αφή και δεν έχω παρατηρήσει καμιά παραμόρφωση ούτε το "ουράνιο τοξο" που έβλεπα ειδικά με τα φτηνά protector. Εδώ να σημειώσω ότι έχω διαβάσει στο net για προβλήματα με polarized γυαλιά ηλίου αλλά δεν έχω για να δοκιμάσω ούτε ξέρω αν ισχύει γενικά για όλα.
Είναι πιο χοντρό από τα απλά για αυτό και οι άκρες τους είναι στρογγυλεμενες.
Δαχτυλιές έχω την εντύπωση ο μένουν λιγότερες, σίγουρα καθαρίζουν πιο εύκολα παντως.
Αντοχή σίγουρα ανώτερη σε γρατσουνιές και τουλάχιστον από αυτά που γράφουν για τα tempered glass protectors προστατεύουν και από τα χτυπήματα.
Τοποθέτηση, τουλάχιστον σε αυτήν που πήρα θα έλεγα ότι ήταν πανεύκολο. Αφού καθαρίσεις την οθόνη με μαντηλάκια και dumy protector, που φυσικά ήταν μέσα στην συσκευασία, αφαιρείς το πρώτο προστατευτικο, βάζεις το glass πάνω στην οθόνη χωρίς να πιέσεις προς τα κάτω και το ταιριαζεις πάλι χωρίς κάθετη δύναμη, και πατώντας στην μέση του protector αρχίζει να σφραγίζει όλη η επιφάνεια, αν μείνει κάποια φυσαλίδα την σπροχνεις προς τις άκρες για να βγει έξω, τελος αφαιρείς το επάνω κάλυμμα του protector.
Πριν τοποθετηθεί έχει ευκαμψια αλλά από ένα σημείο και μετά σπάει, δεν μπορείς να το δηλώσεις με την καμιά πχ.
Το μόνο αρνητικό που έχω βρει είναι φυσικά το κόστος που είναι πολύ μεγαλύτερο από τα απλά του e-bay, εμένα μου κόστισε 13€ υπήρχαν και φθηνότερα αλλά λέω "το πρώτο που θα πάρω ας είναι ένα καλό". Αυτό αγόρασα: pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=251422331035&alt=web
Sent from my MI 2S using Tapatalk -
ευχαριστώ για την απάντηση , καλά δεν το θεωρώ και μεγάλο το κόστος , παλιά είχα δώσει παραπάνω για να πάρω απλή ζελατίνα (οκ καλή ποιότητα βέβαια) για το galaxy s
-
Εχει κανένας θέμα στο ξεκλείδωμα; ανάβει η οθόνη και δεν μπορώ να το ξεκλειδώσω. δεν πιάνει την κίνηση. (μερικές φορές το κάνει). πουθενά αλλού το πρόβλημα αρα δεν είναι η οθόνη. Όταν το παράγγειλα τους είπα να μην κάνουν ροοτ για ελληνικά αλλα το κάνανε. λέτε να φταίει αυτό; Πώς βάζω την original Rom;
-
ανάβει και τι δείχνει ;
αν δεν άναβε θα σου έλεγα μήπως έβαλες καμιά ζελατίνα που επηρεάζει τον αισθητήρα μπροστά -
Ανάβει και δείχνει κανονικά την οθόνη ξεκλειδώματος ή θα αργεί πολύ να ανάψει (10+ δευτερόλεπτα). ζελατίνα δεν έχω βάλει. απο theme το default. δοκίμασα και ένα άλλο αλλα τα ίδια.
Εχω βάλει και μια SD 512mb αλλα δεν την αναγνωρίζει.και στο pc που το βάζω δεν την βλέπει και όταν πάω να βάλω αρχεία στο φάκελο download μου λέει οτι δεν ανταποκρίνετε ή η συσκευή έχει αποσυνδεθεί. Όταν πάω να κάνω update και πατάω system updates βγάζει μνμ δυστυχώς οι ρυθμίσεις σταμάτησαν και με πάει πίσω.Το μήνυμα επεξεργάστηκε 2 φοράs, τελευταία από τον/ην Shadow ().
-
τι να σου πω , καταρχάς (άσχετο με το πρόβλημα σου) θα έβγαζα την 512 μιας και θα είναι και πολύ αργή (και δεν κερδίζεις και κάτι πλέον)
τι ρομ έχεις ξέρεις ; (τους ζήτησες να σου βάλουν αυτοί κάποια γιατί καμιά φορά δεν γίνεται σωστά η διαδικασία)
θα δοκίμαζα factory reset και μετά ίσως πέρασμα άλλης ρομ
και αν συνεχίσει τότε ίσως είναι θέμα hardware
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0