Οδηγός εγκατάστασης της XTRV σε Poco F3 / K40 ( alioth / aliothin )
-
-
Αν είσαι ακόμα με ξεκλείδωτο bootloader και θελεις να συνεχίσεις με official rom κατέβασε fastboot και πέρασε τη με το miflash.
Και μη κλειδώσεις το bootloader. -
κατεβασα και βγάζει error mi authorization,δε μπαινει σε fastboot είναι μόνιμα σε qdloader 9008, υπαρχει λύση
-
μπορει να βοηθήσει καποιος η οχι
-
Φτιαξατε μια ρομ που ειναι αχρηστη και τρεχω εχω τώρα να επαναφερω το τηλ μου και δεν βοηθάει και κανείς, ωραιο σαιτ εχετε, αν δε ξέρετε να φτιαχνετε ρομ καλυτερα αφηστε τα
-
Ποια συσκευή έχεις και ποια ρομ κατέβασες να περάσεις ?
Δοκίμασες να το βάλεις να φορτίσει σε φορτιστή τοίχου για καμία ώρα ?
Σε fastboot mode δεν μπαίνει ? -
Δεν μπαινει σε fastboot μονο qdloader ειναι μόνιμο, poco f3 εχω, κατεβασα miui 12 fastboot rom και μου βγάζει error authedication
Τι κανουμε τώρα,
Υ.Γ
Αυτη που μου εκανε brick ηταν η τελευταία xtrv beta οταν εκανα updated μεσω fastboot -
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά ποια rom είχες και αν έχεις ξεκλειδωτο bootloader.Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995) -
εννοειται είχα ξεκλειδωτο bootloader πως θα εβαζα xtrv beta, είχα τη πρωτοτελευταια τη 2.3.3 και μόλις εκανα update 2.3.16 το κινητό μπρικαρε
-
Ο/H Spaceboyagr έγραψε:
Αυτη που μου εκανε brick ηταν η τελευταία xtrv beta οταν εκανα updated μεσω fastboot
-
-
Να συνενοουμαστε κάνε copy paste το όνομα της rom που κατέβασες όχι από πού την κατέβασες .Γενική συζήτηση για το Redmi Note 5 (Whyred)
Flash την ελληνική ROM στο Redmi Note 5 (Whyred)
Οδηγός Ενεργοποίησης VoWiFi Vodafone (Σε Whyred)
"Evil never dies it only waits to be reborn"
Sleepstalker (1995)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0