Οδηγός εγκατάστασης της XTRV σε Poco F3 / K40 ( alioth / aliothin )
-
-
Προσπάθησα δεν βλέπει το κινητό σε fastboot
Σε κανονική λειτουργία δίνω adb reboot bootloader και κάνει κανονικά reboot se fastbooτ
Ενω με την εντολή fastboot devices δεν βλέπει τίποτα.
Για το παραπανω αρχειο δεν καταφερα τιποτα γιατι ο υπολογιστης το βλεπει με τροζαν και το αφερει. -
Παιδιά καλησπέρα.
Επειδή είδα και απόειδα με τις κλήσεις και είναι σα να μην έχω κινητό τελικά αποφάσισα να βάλω την παρακάτω rom.
alioth_eea_global_images_V13.0.7.0.SKHEUXM_20220627.0000.00_12.0_eea_e461331a7d.tgz
Τώρα είμαι με την 13.05 global stable και ξεκλείδωτος.
Επειδή διάβασα ότι πλέον δεν χρειαζόμαστε TWRP για τις custom roms, για να περάσω την πιο πάνω rom πως θα το κάνω? Μπορώ να βρω κάπου αναλυτικές οδηγίες?Winners find a way, losers find an excuse -
Το flash της XTRV Fastboot ROM γίνεται πολύ απλά.
- Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
- To κάνεις extract στο PC σου
- Βάζεις την συσκευή σου σε Fastboot Mode και την συνδέεις στο PC σου
- Τρέχεις το windows_first_install_with_data_format.bat για να γίνει το Flash
Όπως καταλαβαίνεις αυτή την στιγμή δεν χρειάζεται καθόλου το TWRP Recovery για να βάλεις την Ελληνική XTRV ROM
Μέσα στο Zip της FASTBOOT το οποίο και θα κάνεις extract στο PC σου είναι όλα τα αρχεία που χρειάζεται - και το Fastboot Command Tool.
Εσύ θα τρέξεις την πρώτη φορά από το Command prompt των Windows το BAT αρχείο με το όνομα windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat
Θα κάνει το Flash αυτόματα...
Στο επόμενο Update θα τρέξεις το αρχείο με το όνομα windows_fastboot_update_rom.bat και θα σου κάνει απλά Update χωρίς να σου διαγράψει όλα τα αρχεία από την αρχή. - Κατεβάζεις το αρχείο της Fastboot ROM.
-
Η διαδικασία που μου περιγράφεις όντως είναι απλή. Ευχαριστώ!
Δύο ερωτήσεις μόνο σε παρακαλώ.
1) Η rom που ανέβασα πιο πάνω είναι fastboot? Ακολουθώ τη διαδικασία που περιέγραψες, σωστά? Μπορεί να είχα χαζή ερώτηση αλλά είμαι άσχετος.
2) Κάνει format data μόνο του? Εννοώ για να πάω από την global stable που είμαι τώρα στην πιο πάνω rom δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, κάνει καθαρή εγκατάσταση από μόνο τουWinners find a way, losers find an excuse -
Ο/H chief έγραψε:
Η διαδικασία που μου περιγράφεις όντως είναι απλή. Ευχαριστώ!
Δύο ερωτήσεις μόνο σε παρακαλώ.
1) Η rom που ανέβασα πιο πάνω είναι fastboot? Ακολουθώ τη διαδικασία που περιέγραψες, σωστά? Μπορεί να είχα χαζή ερώτηση αλλά είμαι άσχετος.
2) Κάνει format data μόνο του? Εννοώ για να πάω από την global stable που είμαι τώρα στην πιο πάνω rom δεν χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο, κάνει καθαρή εγκατάσταση από μόνο του -
-
Η official EU είναι και σίγουρα δεν την βρήκες από εδώ.
-
Όχι, δε την βρήκα από εδώ. Αυτή μπορώ να την περάσω στο κινητό και να την κάνω update από τον updater?
Ή είναι άλλη η global stable από αυτή?Winners find a way, losers find an excuse -
Ο/H chief έγραψε:
Α είναι official rom? Μπερδεύτηκα γιατί έλεγε eea στην περιγραφή
-
Αν είναι η σωστή μπορείς να την περάσεις με τον τρόπο που σου είπα (miflash tool) με ποια εννοείς να είναι ίδια; Ποια global ;
Το κατάλαβα Δημήτρη γι'αυτό μπήκα σφήνα και απάντησα. -
Εχω global stable 13.0.5
Μπορώ να περάσω την official eu που λέμε πιο πάνω από τον updater ή πρέπει αναγκαστικά με miflash tool?Winners find a way, losers find an excuse
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0