καλημέρα
έχει donate για να δούμε αν βγήκε νέα αναβάθμιση?
ευχάριστο
ευχάριστο
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούτα είπαμε για τη δικιά μαςΟ/H marios2004 έγραψε:
Ο/H amavroudis έγραψε:
Είναι η τελευταία
xiaomi-miui-hellas-XTRV-MI8_V12.0.3.0.QEACNXM_v12-10.zip
δες εδώ
Downloads for : -Android- Generic Device/Other | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
Ο/H marios2004 έγραψε:
καλημέρα
ευχάριστο
Λοιπόν βρήκα λύση στο πρόβλημα μας εγώ έχω mi9t pro γράφεις στο Google always display on miui κατεβάζεις την τελευταία έκδοση μετά πας ρύθμισεις - η συσκευή μου - όλα τα χαρακτηριστικά-έκδοση MIUI κουτάκι το πατάς πολλές φορές μέχρι να σε πει είσαι προγράμματιστης. Μετά πάλι ρυθμίσεις μετά πρόσθετες ρυθμισεις μετά επιλογές προγράμματιστων θα πας να ενεργοποιησης εντοπισμός σφαλμάτων usb και μετά το εγκατάσταση μέσω usb. Θα πάρεις το usb καλώδιο σου και θα το σύνδεσης στον υπολογιστή ή λαπτοπ θα πατήσεις το μήνυμα που θα σε πετάξει το δεύτερο και μετά μέσα στο κινητό σου θα πας file manager και θά βρεις στα download το αρχείο που έχεις κατεβάσει να λέει always display on θα το κάνεις εγκατάσταση και αφού τελειώσεις αποσύνδεεις το usb καλώδιο άνοιξε μετά always display on και πάνε κάνε προσθήκη οτι γουστάρεις.Ο/H aura έγραψε:
Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε.
Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση.
Ευχαριστώ πολύ.