Διαφήμιση

[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022

• ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • Ο/H baxalo έγραψε:

εχει μαλλον το αρχειο προβλημα..
      To πρόβλημα το έχει το @#:#$#$%σμένο το AndroidFileHost που κατέστρεψε τα αρχεία που ανεβάσαμε.
      Το κακό είναι πως έχουμε διαγράψει τα αρχεία από τον Server μας λόγω έλλειψης χώρου και είναι αδύνατη η επαναφορά τους. :o :S ;(
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Γειά σας κ σε εμένα δεν κάνει αναβάθμιση στο mi 9 se έκανα εκκαθάριση στην εφαρμογή αναβάθμιση κ πάλι τπτ. Λέει ότι ειναι ενημερωμένη.
      Images
      • SAVE_20201208_242830.jpg

265,67 kB, 1.080×2.340, viewed 83 times
    • Ο/H CHEVROLET SPARK έγραψε:

Ο/H aura έγραψε:

Πέρασα στο Mi 9 την 12.0.5.0 μετά από Format Data και παρότι κατά τ΄άλλα έκατσε μια χαρά, από την πρώτη στιγμή έχω πρόβλημα με την Always On Display. Ενώ ενεργοποιείται κανονικά, δεν μπορώ να επιλέξω κάποιο από τα pattern που έχει. Ενώ δείχνουν οτι πατιούνται, είναι σαν απενεργοποιημένα. Έχω κάνει επανεκκίνηση κλπ αλλά δεν βοήθησε.
      Αν έχει κάποιος κάποια πρόταση για λύση, θα το εκτιμούσα, μπας και αποφύγω την επανεγκατάσταση.
      Ευχαριστώ πολύ.
      Λοιπόν βρήκα λύση στο πρόβλημα μας εγώ έχω mi9t pro γράφεις στο Google always display on miui κατεβάζεις την τελευταία έκδοση μετά πας ρύθμισεις - η συσκευή μου - όλα τα χαρακτηριστικά-έκδοση MIUI κουτάκι το πατάς πολλές φορές μέχρι να σε πει είσαι προγράμματιστης. Μετά πάλι ρυθμίσεις μετά πρόσθετες ρυθμισεις μετά επιλογές προγράμματιστων θα πας να ενεργοποιησης εντοπισμός σφαλμάτων usb και μετά το εγκατάσταση μέσω usb. Θα πάρεις το usb καλώδιο σου και θα το σύνδεσης στον υπολογιστή ή λαπτοπ θα πατήσεις το μήνυμα που θα σε πετάξει το δεύτερο και μετά μέσα στο κινητό σου θα πας file manager και θά βρεις στα download το αρχείο που έχεις κατεβάσει να λέει always display on θα το κάνεις εγκατάσταση και αφού τελειώσεις αποσύνδεεις το usb καλώδιο άνοιξε μετά always display on και πάνε κάνε προσθήκη οτι γουστάρεις.
      Πράγματι δούλεψε!
      Σε ευχαριστώ πολύ.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Gorbilos1986 έγραψε:

Γειά σας κ σε εμένα δεν κάνει αναβάθμιση στο mi 9 se έκανα εκκαθάριση στην εφαρμογή αναβάθμιση κ πάλι τπτ. Λέει ότι ειναι ενημερωμένη.
      Ποια έχεις τώρα;
      Ανέβασε φωτογραφία από το σχετικά με το τηλέφωνο.
    • Διαφήμιση
    • Σε Mi10 με την τελευταία stable 12.2.2 αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Με το που κάνω επανεκκίνηση σε recovery, το κινητό παθαίνει soft brick και μένει στην εικόνα του fastboot και δεν κάνει τίποτα.
      Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να περάσω το τελευταίο recovery που βρήκα να δουλεύει σε Android 11 για το Mi10 (umi) recovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150 και αναγκαστικά έκανα format data και τα πέρασα όλα από την αρχή (ευτυχώς τα περισσότερα επανήλθαν από το backup). Φαντάστηκα ότι έφταιγε το παλιό recovery που είχα το οποίο μπορεί να μην ήταν συμβατό, μπορεί να είχε decryption κτλ οπότε λέω κομπλέ.
      Δυστυχώς όμως κάνοντας σήμερα ξανά boot στο recovery για να εγκαταστήσω το magistik είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το κινητό έμπαινε μόνο σε fastboot και αναγκαστικά ξανά format data και όλα από την αρχή για 2η φορά.
      Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος και πως μπορώ (εαν γίνεται) να περάσω το magistik?
      Μπορώ να κάνω boot στο recovery με ασφάλεια χωρίς να χαθούν τα πάντα ξανά, ή το αφήνω όπως είναι χωρίς magistik?
    • Ο/H Gorbilos1986 έγραψε:

Δεν βγήκε αυτή;
      Δικιο έχεις, εδώ θα τη βρεις

Index of /suktew23/roms/stable/MIUIv12

Κανονικά τη κατεβάζεις και τη περνάς από twrp αν ακαλωνει αλλιώς...
    • Ο/H l_themis έγραψε:

Σε Mi10 με την τελευταία stable 12.2.2 αντιμετωπίζω ένα πολύ περίεργο πρόβλημα. Με το που κάνω επανεκκίνηση σε recovery, το κινητό παθαίνει soft brick και μένει στην εικόνα του fastboot και δεν κάνει τίποτα.
      Μετά από πολύ προσπάθεια κατάφερα να περάσω το τελευταίο recovery που βρήκα να δουλεύει σε Android 11 για το Mi10 (umi) recovery-TWRP-3.4.2B-0623-XIAOMI10-CN-wzsx150 και αναγκαστικά έκανα format data και τα πέρασα όλα από την αρχή (ευτυχώς τα περισσότερα επανήλθαν από το backup). Φαντάστηκα ότι έφταιγε το παλιό recovery που είχα το οποίο μπορεί να μην ήταν συμβατό, μπορεί να είχε decryption κτλ οπότε λέω κομπλέ.
      Δυστυχώς όμως κάνοντας σήμερα ξανά boot στο recovery για να εγκαταστήσω το magistik είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, το κινητό έμπαινε μόνο σε fastboot και αναγκαστικά ξανά format data και όλα από την αρχή για 2η φορά.
      Μπορεί κάποιος να μου πει τι κάνω λάθος και πως μπορώ (εαν γίνεται) να περάσω το magistik?
      Μπορώ να κάνω boot στο recovery με ασφάλεια χωρίς να χαθούν τα πάντα ξανά, ή το αφήνω όπως είναι χωρίς magistik?
      Καλησπέρα φίλε μου το έχουμε πει εδώ και ένα μήνα Boot recovery κάνουμε μόνο από fastboot... Διαφορετικά boot loop
    • Ο/H pavlos mavroeidis έγραψε:

Ο/H l_themis έγραψε:

Καλησπέρα φίλε μου το έχουμε πει εδώ και ένα μήνα Boot recovery κάνουμε μόνο από fastboot... Διαφορετικά boot loop
      Sorry δεν το είχα δει.
      Οπότε κάνω reboot to fastboot και από εκεί κάνω restart με το volume+ πατημένο?
      Ρωτάω για να είμαι σίγουρος καθώς δεν την παλεύω να στήνω από το μηδέν για 3η φορά σε μια μέρα
    • Διαφήμιση
    • [Stable] MIUI V12.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 ROM) Ενημέρωση 04/02/2020

Stable για mi 10 lite 5g με android 11 δεν έχει βγει??

Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk