παιδια καλησπερα σε ολους ειμαι κανουργιο μελος και δεν ξερω πως να ανοιξω ενα θεμα απο μονος μου οποτε γραφω εδω σαν απαντηση στο παιδι που γνωριζει απο τα λιγα που εχω προλαβει να διαβασω.ξαφνικα και χωρις λογο ενω το κινητο ειναι αγορασμενο πριν λιγους μηνες ξαφνικα σημερα πριν απο λιγο μου παρουσιασε το εξης προβλημα.παω να το ξεκλειδωσω οπως κανω παντα και ξαφνικα δεν πατιοτανε τπτ στην touch screen περα απο τα κουμπια εντασης ψαχτηκα λιγο στο ιντερνετ πως μπορω να κανω επανεκκινηση εκανα αρκετες φορες τπτ.μετα απο αυτο δεν μου εμεινε αλλη επιλογη απο το να κανω hard reset οπως και εκανα και λεω λυθηκε το προβλημα και ομως τα ιδια σημειωση το hard reset to εκανα απο το recovery mode μετα wipe data και την συνεχεια την ξερετε και ενω λεω ολα λυθηκαν κανονικα κανω μετα επανεκκινηση reboot δηλαδη περιμενω φορτωνει κανονικα παω να βαλω τον κωδικο της καρτας sim τπτ τα ιδια και μου πεταει και το εξης μηνημα.
this device is locked this device is associated with an existing Mi Account.For security reasons,you need to enter password to verify the device.και μου βγαζει τις επιλογες activate this device και το open wi-fi settings το προβλημα μου ειναι ομως οτι δεν πατιεται τπτ στην οθονη αφης για να μπορεσω να βαλω τα στοιχεια μου τπτ απολυτως και ξανακανω επανεκκινηση τα ιδια με φτανει σε αυτο το μηνημα χωρις να μπορω να πατησω τπτ περα απο to κουμπι power button που το κραταω καποια δευτερα για επανεκκινηση.τι μπορω να κανω παιδια τι φταιει?βοηθηστε σας παρακαλω πολυ αν εχετε εξιδικευμενες γνωσεις καποια παιδια εδω εχω απελπιστει sos βοηθειααααααα!!!!!το κινητο ειναι το redmi note 8pro forest green 64 gb
this device is locked this device is associated with an existing Mi Account.For security reasons,you need to enter password to verify the device.και μου βγαζει τις επιλογες activate this device και το open wi-fi settings το προβλημα μου ειναι ομως οτι δεν πατιεται τπτ στην οθονη αφης για να μπορεσω να βαλω τα στοιχεια μου τπτ απολυτως και ξανακανω επανεκκινηση τα ιδια με φτανει σε αυτο το μηνημα χωρις να μπορω να πατησω τπτ περα απο to κουμπι power button που το κραταω καποια δευτερα για επανεκκινηση.τι μπορω να κανω παιδια τι φταιει?βοηθηστε σας παρακαλω πολυ αν εχετε εξιδικευμενες γνωσεις καποια παιδια εδω εχω απελπιστει sos βοηθειααααααα!!!!!το κινητο ειναι το redmi note 8pro forest green 64 gb