Διαφήμιση

[Stable] MIUI V13.X.X.X ROM (Λίστα διαθέσιμων MIUI 12 & 13 ROM) Ενημέρωση 17/12/2022

• ROM
    • Xiaomi
    • Miui Stable
    • παιδια καλησπερα σε ολους ειμαι κανουργιο μελος και δεν ξερω πως να ανοιξω ενα θεμα απο μονος μου οποτε γραφω εδω σαν απαντηση στο παιδι που γνωριζει απο τα λιγα που εχω προλαβει να διαβασω.ξαφνικα και χωρις λογο ενω το κινητο ειναι αγορασμενο πριν λιγους μηνες ξαφνικα σημερα πριν απο λιγο μου παρουσιασε το εξης προβλημα.παω να το ξεκλειδωσω οπως κανω παντα και ξαφνικα δεν πατιοτανε τπτ στην touch screen περα απο τα κουμπια εντασης ψαχτηκα λιγο στο ιντερνετ πως μπορω να κανω επανεκκινηση εκανα αρκετες φορες τπτ.μετα απο αυτο δεν μου εμεινε αλλη επιλογη απο το να κανω hard reset οπως και εκανα και λεω λυθηκε το προβλημα και ομως τα ιδια σημειωση το hard reset to εκανα απο το recovery mode μετα wipe data και την συνεχεια την ξερετε και ενω λεω ολα λυθηκαν κανονικα κανω μετα επανεκκινηση reboot δηλαδη περιμενω φορτωνει κανονικα παω να βαλω τον κωδικο της καρτας sim τπτ τα ιδια και μου πεταει και το εξης μηνημα.
      this device is locked this device is associated with an existing Mi Account.For security reasons,you need to enter password to verify the device.και μου βγαζει τις επιλογες activate this device και το open wi-fi settings το προβλημα μου ειναι ομως οτι δεν πατιεται τπτ στην οθονη αφης για να μπορεσω να βαλω τα στοιχεια μου τπτ απολυτως και ξανακανω επανεκκινηση τα ιδια με φτανει σε αυτο το μηνημα χωρις να μπορω να πατησω τπτ περα απο to κουμπι power button που το κραταω καποια δευτερα για επανεκκινηση.τι μπορω να κανω παιδια τι φταιει?βοηθηστε σας παρακαλω πολυ αν εχετε εξιδικευμενες γνωσεις καποια παιδια εδω εχω απελπιστει sos βοηθειααααααα!!!!!το κινητο ειναι το redmi note 8pro forest green 64 gb
    • Αν η συσκευή είναι στην εγγύηση η καλύτερη λύση είναι επιστροφή στο κατάστημα. Σε αντίθετη περίπτωση ένα βγάλσιμο της πλάτης και έλεγχος μήπως έχει φύγει το φις του touch απο τη μητρική.
    • εχει εγγυηση φιλε μου δυο χρονια απο skoutzoμαγαζο το ειχα αγορασει κατα την γνωμη σου οπως διαβασες το προβλημα μου τι πιστευεις οτι φταιει?
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα, εφόσον έκανες αυτές τις ενέργειες και δεν επανήλθε τότε έχει θέμα το touch της οθόνης. Επικοινώνησε με το κατάστημα που το αγόρασες για να σου πουν αν θα το στείλεις εκεί.
    • εγω περνωντας την 12.5.0 σε ρεντμι νοτ10 προ εβγαλε αυτα τα μηνυματα για κλειδωμα και ανοιγμα wifi ,και ειχε μια μικρη καθυστερηση στο πατημα.τελικα κατα μυστηριο τροπο πατησα την επανω εντολη για να βαλω κωδικο και προχωρησε χωρις να βαλω κωδικο wifi.το αναφερω οχι σαν λυση στο παραπανω προβλημα,απλα ως εμπειρια.επισης ο φιλος ποιο πανω αφου δεχτηκε εντολες για wipes k format πιστευω οτι δεν εχει προβλημα με το touch ισως να ξαναπερασει την ρομ.
    • Εντωμεταξυ βρε παιδια εχω και την εξης απορια γιατι μου βγαζει αυτο το μηνημα ενω εκανα hard reset?
      • this device is locked this device is associated with an existing Mi Account υπιτιθεται οτι σβηνονται τα παντα παιζει το κινητο που το αγορασα απο skroutz να το ειχε αλλος και απλα μου το εβαλαν σαν μεταχειρισμενο και παω να βαλω τα στοιχεια μου και ειναι κωδικος προηγουμενου ατομου και στην ουσια χασω το δικιο μου?επισης επειδη στο κομματι των rom δυστηχως ειμαι λιγο ασχετως πως το κανουμε?υπαρχει πιθανοτητα να κανω καμια ζημια και χασω και την εγγυηση?και σημερα που προσπαθησα τα παραπανω βηματα που ανεφερα πιο πανω σε ποστ μου τα ιδια μου κανει δεν πατιεται τπτ στην οθονη εχτος απο τα κουμπια εντασης και το power button δυστηχως.
    • Αυτό που βλέπεις είναι ένα γενικό μήνυμα και τίποτα παραπάνω.
      To Fortmat που έκανες δεν σβήνει τον λογαριασμό σου στο Mi Account αλλά ούτε η αντιστοίχηση που έγινε με την συσκευή σου.

'Οπως και να έχει, η συσκευή πρέπει να πάει πίσω για έλεγχο από εκεί που την αγόρασες γιατί έχει πρόβλημα σε επίπεδο Hardware. ;)
      Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
      Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
    • Διαφήμιση
    • Ο/H nick1988 έγραψε:

Εντωμεταξυ βρε παιδια εχω και την εξης απορια γιατι μου βγαζει αυτο το μηνημα ενω εκανα hard reset?
      • this device is locked this device is associated with an existing Mi Account υπιτιθεται οτι σβηνονται τα παντα παιζει το κινητο που το αγορασα απο skroutz να το ειχε αλλος και απλα μου το εβαλαν σαν μεταχειρισμενο και παω να βαλω τα στοιχεια μου και ειναι κωδικος προηγουμενου ατομου και στην ουσια χασω το δικιο μου?επισης επειδη στο κομματι των rom δυστηχως ειμαι λιγο ασχετως πως το κανουμε?υπαρχει πιθανοτητα να κανω καμια ζημια και χασω και την εγγυηση?και σημερα που προσπαθησα τα παραπανω βηματα που ανεφερα πιο πανω σε ποστ μου τα ιδια μου κανει δεν πατιεται τπτ στην οθονη εχτος απο τα κουμπια εντασης και το power button δυστηχως.

σε ολα που δοκιμασες δοκιμασε να πατησεις κατευθειαν τον κωδικο που εχεις στην xiaomi ισως να επαθες αυτο που περασα και εγω αλλα οχι τοσο σοβαρα οσο εσυ.φανταζομαι εχεις ξεκλειδωσει bootloader και εχεις την σωστη ρομ γι το μοντελλο σου.
    • το δοκιμασα δεν με αφηνει να πατησω τπτ δυστηχως τπτ αυριο θα επικοινωνησω με το μαγαζι που το αγορασα που εχω δυο χρονια εγυυηση και ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!οταν θα εχω νεα θα μπω να σας ενημερωσω να μου πειτε την αποψη σας
    • Το πρόβλημά σου δεν έχει να κάνει με τη rom, αλλά με την επικοινωνία του touch με τη μητρική. Σε 2 δικές μου περιπτώσεις που έχασα το touch (mi 5 και Mi9) το πρόβλημα λύθηκε βγάζοντας και ξανά βάζοντας το φις του touch. Στη δική μου περίπτωση όμως δεν υπήρχε εγγύηση (αγορά απο Κίνα).
    • θα το εκανα φιλε μου αν δεν ειχα εγγυηση ειλικρινα θα το εκανα αυριο θα επικοινωνησω το πρωι απο το καταστημα που το πηρα να το φτιαξουν ευχαριστω παντως για τις απαντησεις και τις συμβουλες που μου εδωσες το εκτιμω.
    • Διαφήμιση
    • Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Σε mi 10T pro και με 12.5.1 stable παρατήρησα πως μου τελειώνει η μπαταρία πιο γρήγορα χωρίς να το χρησιμοποιώ καν. Έχει τύχει και σε άλλους ή είναι ιδέα μου. Το κινητό είναι 2-3 μηνών