μετά την εγκατάσταση τού twrp συνδέσα με καλώδιο στον υπολογιστή καί μου έβγαλε στον υπολογιστή μόνο ένα φάκελο μέσα στον εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο τού κινητού.τον φάκελο twrp.οι υπόλοιποι δεν φαινόντουσαν.εκει πέρασα την ρομ καί μετά από τον twrp βρήκα τον φάκελο.Ο/H Nikos5150 έγραψε:
Mα πριν λίγο δεν έβαλες την xtrv;Πώς την βρήκες;Με τον ίδιο τρόπο που βρήκες τη rom μέσα από το twrp και την εγκατέστησες.Ο/H blackm76 έγραψε:
.δηλαδη αν βγεί αναβάθμιση τής ρομ καί την αποθηκευσω στον εσωτερικό χώρο πως θα την βρω με τόν Twrp για νά τόν εγκαταστήσω.
Πάτησα λοιπόν νά γίνει εγκατάσταση καί μουσική έβγαζε σφάλματα προσάρτησης.
Πήγα λοιπόν στο μενού mount τού twrp και προσαρτησα τα σημεία πού έλεγε ότι δεν ήταν προσαρτημένα καί έτσι πέρασα την ρομ.
Τώρα έχω σύστημα.ομως αν έρθει η ώρα για αναβάθμιση δεν θα κατεβάσω την rom στον αποθηκευτικό χώρο τής συσκευής μου καί μετά θα πάω στον twrp για να την φλασαρω;...
Στον twrp λοιπόν εμφανίζει πολλούς φακέλους αλλά δεν είναι οι φάκελοι τού αποθηκευτικού χώρου τής συσκευής μου ούτε βρήκα τον αποθηκευτικό μου χώρο μέσα σέ κάποιον από αυτούς τούς φακέλους.
Ούτε την ώρα μπορώ νά αλλάξω ούτε την γλώσσα στον twrp μπορώ νά αλλάξω.βασικα την αλλάζω καί μετά από επανεκκίνηση ξανά γυρνάει στα αγγλικά.και τα ξανά γυρνάω στα ελληνικά.μιλαω πάντα για τον twrp.συστημα έχω όπως σάς είπα.
Για αυτό λέω μήπως πρέπει νά ξανά φλασαρω τόν twrp σάν νά είχε αναβάθμιση ο ίδιος η θα χάσω το σύστημα; αλλά καί έτσι νά είναι σέ ποίο φάκελο να τον βάλω για να τον φλασαρω αφού δεν τον βλέπω στον ίδιο τον twrp.
Τα έγραψα αναλυτικά.καταλαβατε τι θέλω να πω.....