Εμένα δεν δουλεύει το κουμπί για update. Πώς μπορώ να την βάλω διαφορετικά; το recovery είναι στα κινέζικα και δεν βγάζω άκρη!
[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
-
Για να δουμε τι θα δουμε.... Συνεχίστε έτσι !
-
Σε 20 λεπτά θα αρχίσω να ανεβάζω τις νέες ROM...
Βέβαια με τα 3MBps upload που έχω θα κάνει αρκετή ώρα να ανέβουν...
Οσοι από εσάς έχουν Μi-3 στην κυριολεξία θα δουν μία νέα συσκευή από την άποψη της μετάφρασης (ακόμη δεν τελειώσαμε)...
UPDATE :
Δικές σας οι νέες ROM....
Μόλις ανέβηκαν και σας περιμένουν...
Και φυσικά ..... Περιμένουμε τις παρατηρήσεις σας για να τις βελτιώσουμε !
-
Οι νέες ρομ είναι ρουτ;
-
-
Καλημέρα και συγχαρητήρια για τις προσπάθειες σας.
Θέλω να ρωτήσω κάτι.
Έχω το Xiaomi Red Rice (Hongmi) WCDMA έκδοση.
Ως Recovery έχω εγκαταστήσει το TWRP v2.5.0.0 και το backup που έχω πάρει με έχει γλυτώσει πολλές φορές.
Έχω εγκαταστήσει πολλές εφαρμογές και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο όπως επιθυμώ.
Υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσω την ROM που έχετε φτιάξει και να επαναφέρω τις ρυθμίσεις και τις εγκατεστημένες εφαρμογές της προηγούμενης ROM ή πρέπει να το ρυθμίσω και να εγκαταστήσω τις εφαρμογές ξανά από την αρχή;
Ευχαριστώ. -
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα.
Μόλις flashara. Μία μόνο παρατήρηση. Σε Mi2s οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο και στην οθόνη κλειδώματος είναι στα αγγλικά.
Και μήπως γίνεται στον περιηγητή, στην αρχική οθόνη με τους "γρήγορους συνδέσμους" το πεδίο αναζήτησης να αφορά το google και όχι το baidu? Δυστυχώς και να επιλέξει κάποιος google στις ρυθμίσεις για την αναζήτηση, το συγκεκριμένο πεδίο παραμένει baidu. -
Είστε άπαιχτη ομάδα.....
Αναφορικά με τα Bugs (σύμφωνα με επιθυμία σας άνοιξα σχετικό θέμα στο Bugtracker) από όσα είχα αναφέρει στο προηγούμενο ποστ μου τα περισσότερα υλοποιήθηκαν εκτός των παρακάτω που προφανώς θα συμπεριληφθούν σε νεώτερη έκδοση:
1. Ρυθμίσεις / Γραμμή κατάστασης / Ειδικές ρυθμίσεις. Η 2η επιλογή στην Μπάρα Κατάστασης λογικά θα πρέπει να λέει (Αλλαγή Ονόματος δικτύου)
2. Ρυθμίσεις το (Do Not Disturb) θα μπορούσε να μεταφραστεί στο (Μην Ενοχλείται).
3. Ρυθμίσεις / Πλήκτρο / Πίσω / Να διορθωθεί ο τόνος στο Κλείσιμο τρέχουσας εφαρμογής.
4. Ρυθμίσεις / Πλήκτρο / Lock Screen / H επιλογή (Πάτημα πλήκτρου επιστροφής γ….) δεν χωράει στο διαθέσιμο χώρο εννοείται με Fonts normal), το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δύο υφιστάμενες στην εν λόγω περίπτωση διαθέσιμες επιλογές.
5. Ρυθμίσεις / LED ειδοποίησης / προτείνω τις παρακάτω μεταφράσεις:
α. 1η ως έχει
β. Χρώμα φωτεινότητας Ειδοποιήσεων
γ. Χρώμα φωτεινότητας Κλήσεων
δ. Χρώμα φωτεινότητας Μηνυμάτων
6. Ρυθμίσεις / Εφαρμογές στις επιλογές του υπομενού: Όλα, Ληφθέντα, Εκτελούνται, το (Αποθηκευμένη) να γίνει (Αποθηκευμένα).
7. Ρυθμίσεις / Προσβασιμότητα / η επιλογές στο ΣΥΣΤΗΜΑ θα μπορούσαν να τροποποιηθούν ως παρακάτω:
α. 1η = Πλήκτρο τερματισμού
β. 2η = Ως έχει
γ. 3η = Ανάγνωση κωδικών
δ. 4η = Μετατροπή κειμένου σε ομιλία
ε. 5η = Το Αγγίξτε να γίνει Άγγιγμα
στ. 6η = Ενίσχυση προσβασιμότητας web
8. Ο Πλοηγός στην επιλογή (Επεξεργασία Widjets) εμφαίνεται ως Σελιδοδείκτες.
9. Στην επιλογή Αντίγραφα η επεξήγηση να αλλάξει σε (Δημιουργία αντιγράφου) αλλαγή τόνου."Τον άρχοντα τριών δει μεμνήσθαι,∙ πρώτον μεν ότι ανθρώπων άρχει,∙ δεύτερον ότι κατά νόμους άρχει,∙ τρίτον ότι ουκ αεί άρχει’’ (Αγάθων, 450-400 π.Χ.)Το μήνυμα επεξεργάστηκε 1 φορά, τελευταία από τον/ην kok8 ().
-
που ανέβηκαν ρε παιδιά & δεν τις βρίσκω;
-
-
Ο/H DimitrisTS έγραψε:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους κόπιασαν για αυτό το αποτέλεσμα.
Μόλις flashara. Μία μόνο παρατήρηση. Σε Mi2s οι ημερομηνίες στο ημερολόγιο και στην οθόνη κλειδώματος είναι στα αγγλικά.
Και μήπως γίνεται στον περιηγητή, στην αρχική οθόνη με τους "γρήγορους συνδέσμους" το πεδίο αναζήτησης να αφορά το google και όχι το baidu? Δυστυχώς και να επιλέξει κάποιος google στις ρυθμίσεις για την αναζήτηση, το συγκεκριμένο πεδίο παραμένει baidu.
Ο κορμός των rom είναι βασισμένος στο Mi3 ,και όλες οι άλλες συσκευές χρειάζονται μερικά πρόσθετα αρχεία μετάφρασης τα οποία θα γίνουν σε δεύτερο χρόνο για να έχουν και αυτές τέλειες μεταφράσεις χωρίς κενά.
Στην παρούσα χρονική στιγμή το Mi3 θα έχει κάποιο πλεονέκτημα έναντι των άλλων συσκευών, αλλά όχι για πολλά ακόμη.
Ο/H sothatz έγραψε:
που ανέβηκαν ρε παιδιά & δεν τις βρίσκω;
Για λίγο καιρό οι Rom θα βρίσκονται στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος.
Μετά θα τις βρίσκετε κανονικά στα downloads του φόρουμ.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα