Διαφήμιση

[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !

• ROM
  • Καλησπέρα παιδιά.Φόρτωσα την 3-17.1 στο mi2s και υπάρχει bug με την εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία.Όποτε το επιλέγω με πετάει έξω.Υπάρχει λύση?
  • Ο/H mv_best έγραψε:

Καλησπέρα παιδιά.Φόρτωσα την 3-17.1 στο mi2s και υπάρχει bug με την εξοικονόμηση ενέργειας στην μπαταρία.Όποτε το επιλέγω με πετάει έξω.Υπάρχει λύση?

Το bug πάντως ισχύει. Το κάνει και σε εμένα.
    Arturius79 invite you to Xiaomi MIUI Official Forum
    en.miui.com/?fromuid=334298346
  • Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά.
    Θα δείτε ότι λείπει εντελώς η επιλογή Power Safe Mode.
    Απλά στην ελληνική μετάφραση έχει μείνει ακόμη.
    Γίνε και εσύ εύκολα V.I.P μέλος !

ή επέλεξε να κάνεις μία δωρεά
    Δωρεά προς την κοινότητα (Donation)
  • Διαφήμιση
  • Δημήτρη μιας και το Hongmi έμεινε τελευταίο, μήπως βρήκες καμιά λύση για τα minimize που κάνουν οι εφαρμογές; Ειδικά όταν έχω το gps και κλείνει πάνω στην στροφή τρελαίνομαι. :shock:
    Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
    ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
  • Η εφαρμογή OTA updater στο redmi 1s, ενώ εμφανίζει την διαθέσιμη rom, ξεκινάει και την κατεβάζει αλλά όταν φτάνει στο 100% γράφει ότι το αρχείο δεν είναι έγκυρο. Η ρομ μετά δεν υπάρχει πουθενά. Το δοκίμασα δύο φορές και πήρα το ίδιο αποτέλεσμα.
    Τώρα δεν μπορώ να την κατεβάσω ούτε από το λινκ μιας και ο ΟΤΕ αποφάσισε να μας αφήσει για κάνα τριήμερο χωρίς γραμμή ίντερνετ.
  • Καλησπέρα.
    Να κανω μια ερωτηση μιας και ειμαι εντελως ασχετως απο γλωσσες στο λογισμικο. Αλλα ως εδω με τα λογισμικα της nubia που εχεις σε 1 μενου 32 γλωσσες (αγγλικα, κινεζικα και ελληνικα).

Υπάρχει τροπος να flasharw το ελληνικο πακετο που εχετε δημιουργησει σε ασχετη custom rom που δε ειναι της Miui?
  • Ο/H MIUI_ART έγραψε:

Δοκιμάστε να γυρίσετε την γλώσσα στα Αγγλικά.
    Θα δείτε ότι λείπει εντελώς η επιλογή Power Safe Mode.
    Απλά στην ελληνική μετάφραση έχει μείνει ακόμη.

Δηλαδή τέλος η εξοικονόμηση μπαταρίας η ήταν placebo και όντως δεν λειτουργούσε κάνοντας εξοικονόμηση??
  • Διαφήμιση
  • Καλησπερα, αυριο παραλαμβανω και θελω να ειμαι ετοιμος οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας σε μερικα
    ερωτηματα, αν και παρακολουθω και διαβαζω απλα για να ειμαι σιγουρος.

1)Το τηλεφωνο το εχω παραγγειλει unrooted οποτε δεν θα εχω και Ελληνικα σωστα?

2) Εχω αποφασισει να βαλω την GTV 3.17
    Εχω διαβασει για καποια μικρο προβληματακια, να την βαλω η να παω σε καποια ποιο παλια η να περιμενω καποιες μερες για την επομενη? Eχω κατεβασμενη και την 16 νομιζω........
    3) Η 17 ειναι σιγουρα rooted απο οτι βλεπω, εχει και το CWΜ Recovery μεσα ενσωματωμενο?

4) Για να φλασαρω ο ποιο σιγουρος τροπος ειναι να την μετονομασω σε update.zip, να την ριξω χυμα στην μνημη του τηλεφωνου και μετα να μπω
    απο recovery και λαλαλλαλ οπως εδω? Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )

Αυτα τα λιγα και αν χρειαζεται να προσεξω κατι αλλο πειτε μου......Ευχαριστω!
  • Ο/H vasilisgs έγραψε:

Καλησπερα, αυριο παραλαμβανω και θελω να ειμαι ετοιμος οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας σε μερικα

Εχω διαβασει για καποια μικρο προβληματακια, να την βαλω η να παω σε καποια ποιο παλια η να περιμενω καποιες μερες για την επομενη? Eχω κατεβασμενη και την 16 νομιζω........
    3) Η 17 ειναι σιγουρα rooted απο οτι βλεπω, εχει και το CWΜ Recovery μεσα ενσωματωμενο?

4) Για να φλασαρω ο ποιο σιγουρος τροπος ειναι να την μετονομασω σε update.zip, να την ριξω χυμα στην μνημη του τηλεφωνου και μετα να μπω
    απο recovery και λαλαλλαλ οπως εδω? Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) στο Xiaomi Mi3 VIDEO(1.Mέσα από το MIUI 2.Mέσα από το recovery 3.Mε MIFlash και fast Boot )

1. καλά έκανες , οι roms του φόρουμ μας είναι όλες root , το root δεν έχει σχέση με τα Ελληνικά
    αν θέλεις , ρίξε μια ματιά εδώ Επεξήγηση ορολογιών
    αν θα είναι multι language , θα έχει κάποια Ελληνικά (εδώ έγινε πλήρης μετάφραση από επιλεγμένα άτομα του φόρουμ)
    2. η GTV-3.17.0 , δεν έχει προβλήματα , αν την βάλεις , μετά η επόμενη θα μπει μόνη της (θα σε ειδοποιήσει ο ota updater), αρκεί να το δεχτείς
    3. και root και CWΜ , και εφαρμογή για να δεις αν το κινητό σου είναι fake , απομίμηση , number fixer, Authenticator, mikey κ.λ.π.
    4. την πρώτη φορά θα κουραστείς λίγο , θα δοκιμάσεις τους δυο τρόπους και μετά τον σίγουρο που είναι ο τρίτος
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Ο/H tora33 έγραψε:

Ο/H vasilisgs έγραψε:

Καλησπερα, αυριο παραλαμβανω και θελω να ειμαι ετοιμος οποτε θα χρειαστω την βοηθεια σας σε μερικα

1. καλά έκανες , οι roms του φόρουμ μας είναι όλες root
    αν θα είναι multι language , θα έχει κάποια Ελληνικά (εδώ έγινε πλήρης μετάφραση από επιλεγμένα άτομα του φόρουμ)
    2. η GTV-3.17.0 , δεν έχει προβλήματα , αν την βάλεις , μετά η επόμενη θα μπει μόνη της (θα σε ειδοποιήσει ο ota updater), αρκεί να το δεχτείς
    3. και root και CWΜ , και εφαρμογή για να δεις αν το κινητό σου είναι fake , απομίμηση , number fixer, Authenticator, mikey κ.λ.π.
    4. την πρώτη φορά θα κουραστείς λίγο , θα δοκιμάσεις τους δυο τρόπους και μετά τον σίγουρο που είναι ο τρίτος

Εννοειται πως θα φοραω τις rom του φορουμ και γι αυτο δεν το ζητησα rooted αφου το ειχα διαβασει.
    Θα ξεκινησω με το recovery και αν δεν, μετα θα παω στους αλλους τροπους οπως σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα και εχω!
  • Ο/H mike-doc έγραψε:

Αναφέρομαι γενικά στην ανταπόκριση του κινητού που μου φαίνεται πιο αργή και σπαστή σε σημεία. Πχ έχω παρατηρήσει να κάνω scroll ή να αλλάζω σελίδα στην επιφάνεια εργασίας του κινητού και να παρουσιάζεται ένα μικρό σπάσιμο στην κίνηση που δεν υπήρχε πιο πριν. Μήπως στην καινούρια ρύθμιση για ισορροπημένη χρήση της μπαταρίας έχουν συγχωνευτεί και κάποιες ρυθμίσεις από την εξοικονόμηση μπαταρίας που υπήρχε μέχρι στιγμής;

ίσως να έχεις δίκιο , πάντως τόση ώρα το τρέλανα , και δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο ,
    έχει σχέση και με τις εφαρμογές που έχουμε (θα μου πεις τις ίδιες είχες και με την προηγούμενη),
    όταν παρατηρήσω κάτι που δεν συμβαίνει στους άλλους , κάνω full wipe και βάζω μία μια τις εφαρμογές
    έχω αποκλείσει αρκετές προβληματικές ,
    ελπίζω με την επόμενη rom να μην έχεις πρόβλημα

Ο/H vasilisgs έγραψε:

Εννοειται πως θα φοραω τις rom του φορουμ και γι αυτο δεν το ζητησα rooted αφου το ειχα διαβασει.
    Θα ξεκινησω με το recovery και αν δεν, μετα θα παω στους αλλους τροπους οπως σε ολα τα τηλεφωνα που ειχα και εχω!

σωστός , καλή επιτυχία
    ( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )

• Διαφήμιση