[GTV-5.9.10] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI ROM είναι διαθέσιμη για λήψη !
- ROM
-
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
............................
Εμένα είχε βγάλει την εξής εικόνα
...............
Αλλα δεν προκειται να καθησω να ψαξω τιποτεΚώστας
Xiaomi Redmi Note 7 (11.0.1 PEDMIXM) & mi Max 3 (11.0.4.0 QEDMIXM), Oneplus 8 Interstellar (12/256GB, Oxygen OS 10.5.11), Honor Magic 2 Watch, iPhone XS Max 256GB
Think different, think macuse.net -
Ο/H ggtaxo έγραψε:
Στο προφίλ σου αναφέρεις πως έχεις την Hongmi 1 συσκευή...
Όμως δεν έχει βγει καμμία GTV-3.17 για το Hongmi 1.
Πρόβλημα με το ROΟΤ έχει η ROM για το ΝΟΤΕ, και υπάρχει fix που το κάνουμε Flash αμμέσως μετά... => Root_fix_Note.zip
Αν όντως έχεις το NOTE, σε παρακαλώ ενημέρωσε το profile σου, για να μην μπερδευόμαστε... -
-
Ο/H christos8972 έγραψε:
Έχω βάλει την 3.17 στο redmi 1s και σήμερα μου κλείνει συνέχεια το πληκτρολογιο ενω γράφω.Καμιά βοήθεια?
Αν δεν έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα ...
αν αλλάξεις πληκτρολόγιο στο κάνει ? , αν όχι , εκκαθάριση δεδομένων στο προβληματικό πληκτρολόγιο , μήπως και στρώσει
( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Ξεκιναω με την εκκαθάριση και ενημερωνω!
Μέχρι τώρα οκ:thumbup: -
Ο/H christos8972 έγραψε:
Ξεκιναω με την εκκαθάριση και ενημερωνω!
Μέχρι τώρα οκ:thumbup:
κάνε και μια επανεκκίνηση , για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις( Με την εγγραφή στο φόρουμ , μεγαλώνει η παρέα μας! )
-
Γεια σας και από μένα!
Μπράβο στην προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το φόρουμ!
Σήμερα παρέλαβα το Hongmi 1S και πέρασα την ελληνική 3.17!
Προς το παρόν δουλεύουν όλα μια χαρά!
Βέβαια μου πετάει συνέχεια Update από OTA για νεότερη έκδοση, η οποία πρέπει να είναι η 3.17 και πάλι! Κάνοντας λοιπόν το OTA Update, κατεβάζει κανονικά τα πάντα και στο τέλος (αφού ολοκληρώσει) μου λέει md5 error και δεν περνάει τίποτα! (Ξανά OTA notification για νεότερη έκδοση... Το ξαναδοκίμασα μπας και πήγε τίποτα στραβά, αλλά και πάλι md5 error)
Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό? (Επίσης δεν έχω το app γνησιότητας της xiaomi στην 3.17 που κατέβασα και εγκατέστησα χειροκίνητα)
Ευχαριστώ! -
Έχει παρατηρήσει κανένας άλλος πολύ lag στο scrolling στο Handcent SMS με την καινούρια έκδοση ή μόνο εγώ το έχω το πρόβλημα;
-
Ο/H zacharias99 έγραψε:
Γεια σας και από μένα!
Μπράβο στην προσπάθεια που γίνεται σε αυτό το φόρουμ!
Σήμερα παρέλαβα το Hongmi 1S και πέρασα την ελληνική 3.17!
Προς το παρόν δουλεύουν όλα μια χαρά!
Βέβαια μου πετάει συνέχεια Update από OTA για νεότερη έκδοση, η οποία πρέπει να είναι η 3.17 και πάλι! Κάνοντας λοιπόν το OTA Update, κατεβάζει κανονικά τα πάντα και στο τέλος (αφού ολοκληρώσει) μου λέει md5 error και δεν περνάει τίποτα! (Ξανά OTA notification για νεότερη έκδοση... Το ξαναδοκίμασα μπας και πήγε τίποτα στραβά, αλλά και πάλι md5 error)
Γνωρίζει κανείς τίποτα για αυτό? (Επίσης δεν έχω το app γνησιότητας της xiaomi στην 3.17 που κατέβασα και εγκατέστησα χειροκίνητα)
Ευχαριστώ!
Καλορίζικο και σου εύχομαι να το χαρείς όπως και εμείς οι υπόλοιποι!!!
Το OTA Updater δείχνει να μην δουλεύει σωστά στο Redmi 1S.Πιθανόν σε επόμενο update να το διορθώσουν τα παιδιά. Αφού η αναβαθμιση μπορεί και γίνεται χειροκίνητα, καλά είμαστε
Το app γνησιότητας,εμένα το είχε κανονικά και δούλεψε όπως και στους υπόλοιπος παραπάνω που έχουν βάλει φώτο.
Όλα καλά πάντως και με την 3.17 μέχρι στιγμής -
Έχετε παρατηρήσει ότι στα μηνύματα που μας έρχονται (εισερχόμενα) δεν εμφανίζεται το όνομα αν και είναι αποθηκευμένο στις επαφές? Αλλά μόνο ο αριθμός. Και επίσης δυσλειτουργία, μάλλον του μπουτόν αφής HOME όταν είναι να καθαρίσουμε τα ανοιχτά παράθυρα.
-
Ο/H MIUI_ART έγραψε:
Ο/H ggtaxo έγραψε:
Ναι, το ΝΟΤΕ έχω, μου ήρθε τη Δευτέρα. Θα το αλλάξω και στο προφίλ. Το φλάσαρα το φιξάκι, απλά δεν το είχα δει στις οδηγίες και όλα καλά με το ρουτ.Το θέμα που έχω όμως και το είχα και με τη Multi και δε διορθώθηκε είναι ότι κατά τη διάρκεια παιχνιδιών ή αναπαραγωγής βίντεο κάνει κάθε τόσο στιγμιαία κολλήματα/παγώματα που είναι πολύ εκνευριστικά. Το έκανε από την αρχή αυτό και ήλπιζα με την ελληνική ρομ να διορθωνόταν αλλά τίποτα... Καμιά ιδέα πάνω σε αυτό;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα